Frederica, jei tinka iš archyvų, galiu mėginti sudalyvauti
QUOTE(Loretoidas @ 2010 11 02, 13:49)
Frederica, jei tinka iš archyvų, galiu mėginti sudalyvauti
Bandom, žinau, kad užsiėmus, tai aš Tau po blatu kokią , kad galėtum mus pradžiugint
QUOTE(frederica @ 2010 11 02, 12:59)
Bandom, žinau, kad užsiėmus, tai aš Tau po blatu kokią , kad galėtum mus pradžiugint
dar ilgai kankinsi? dalink temas greičiau
QUOTE(ASTYT @ 2010 11 02, 14:01)
ir kibsim i darba
QUOTE(ASTYT @ 2010 11 02, 14:01)
Tai va sulaukiu Loretoido ir dar būtų gerai vienas dalyvis, nes neporinis skaičius, nebent apsiimi, dvi pasakas daryt. Tada jau iškart siunčiu
Ei, pastikit burtininke, ar reikia filmuot burtų traukimą
QUOTE(frederica @ 2010 11 02, 14:06)
Tai va sulaukiu Loretoido ir dar būtų gerai vienas dalyvis, nes neporinis skaičius, nebent apsiimi, dvi pasakas daryt. Tada jau iškart siunčiu
o kaip tuos darbelius deti, ar laukti paskutines dienos, ar kai padarai taip is karto ir ikeli?
QUOTE(frederica @ 2010 11 02, 14:06)
Aisku, kad nereikia Ot tu pokstininke.... Manau visos cia tavim pasitiki
O del pacios temos, tai gal darom dvi savaites? iki meeto... tada ir per meeta galesim aptarti, kas ka negerai ir gerai padare... Ka manot?
QUOTE(frederica @ 2010 11 02, 13:06)
o butinai reikia porinio skaičiaus? tiesiog paslink siūlomas temas pagal dalyvių sąrašą kokiais 4 žingsnukais aukščiau ir fsio aš pasitikiu
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2010 11 02, 13:08)
O del pacios temos, tai gal darom dvi savaites? iki meeto... tada ir per meeta galesim aptarti, kas ka negerai ir gerai padare... Ka manot?
eeee, o kaip reiks pasitart nedalyvaujančioms?
QUOTE(frederica @ 2010 11 02, 13:06)
Jei reik porinio skaiciau, tai pabusiu nagla ir rezervuosiu vieta Airv.Manau, ji nores, o jei ne-teks man
laukiam laukiam ką ten pribursi gal tikrai darom dvi savaites, nes sunkiai tikriausiai man seksis per savaitę įgyvendint
QUOTE(bizyte @ 2010 11 02, 14:15)
laukiam laukiam ką ten pribursi gal tikrai darom dvi savaites, nes sunkiai tikriausiai man seksis per savaitę įgyvendint
tai ziurim, jeigu tikrai truks laiko daugumai, galima ir pratesti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 02, 14:19)
tai ziurim, jeigu tikrai truks laiko daugumai, galima ir pratesti
ne, jokių ilgiau , mirsiu iš nekantrumo.
2 savaitės ir fsio
Padarom, nuotrauką, keliam čia, pavadinimo nerašom( pažiūrėsim ar be pavadinimo sugebėsit temą atskleist )
Einu burt