Frederica, jei tinka iš archyvų, galiu mėginti sudalyvauti

QUOTE(Loretoidas @ 2010 11 02, 13:49)
Bandom, žinau, kad užsiėmus, tai aš Tau po blatu kokią

QUOTE(frederica @ 2010 11 02, 12:59)
Bandom, žinau, kad užsiėmus, tai aš Tau po blatu kokią
, kad galėtum mus pradžiugint 

dar ilgai kankinsi? dalink temas greičiau

QUOTE(ASTYT @ 2010 11 02, 14:01)

QUOTE(ASTYT @ 2010 11 02, 14:01)
Tai va sulaukiu Loretoido ir dar būtų gerai vienas dalyvis, nes neporinis skaičius, nebent apsiimi, dvi pasakas daryt. Tada jau iškart siunčiu

Ei, pastikit burtininke, ar reikia filmuot burtų traukimą

QUOTE(frederica @ 2010 11 02, 14:06)
Tai va sulaukiu Loretoido ir dar būtų gerai vienas dalyvis, nes neporinis skaičius, nebent apsiimi, dvi pasakas daryt. Tada jau iškart siunčiu

o kaip tuos darbelius deti, ar laukti paskutines dienos, ar kai padarai taip is karto ir ikeli?
QUOTE(frederica @ 2010 11 02, 14:06)

Aisku, kad nereikia

O del pacios temos, tai gal darom dvi savaites? iki meeto... tada ir per meeta galesim aptarti, kas ka negerai ir gerai padare... Ka manot?
QUOTE(frederica @ 2010 11 02, 13:06)

o butinai reikia porinio skaičiaus? tiesiog paslink siūlomas temas pagal dalyvių sąrašą kokiais 4 žingsnukais aukščiau ir fsio

Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2010 11 02, 13:08)
O del pacios temos, tai gal darom dvi savaites? iki meeto... tada ir per meeta galesim aptarti, kas ka negerai ir gerai padare... Ka manot?
eeee, o kaip reiks pasitart nedalyvaujančioms?

QUOTE(frederica @ 2010 11 02, 13:06)

Jei reik porinio skaiciau, tai pabusiu nagla ir rezervuosiu vieta Airv.Manau, ji nores, o jei ne-teks man

laukiam laukiam ką ten pribursi
gal tikrai darom dvi savaites, nes sunkiai tikriausiai man seksis per savaitę įgyvendint

QUOTE(bizyte @ 2010 11 02, 14:15)
laukiam laukiam ką ten pribursi
gal tikrai darom dvi savaites, nes sunkiai tikriausiai man seksis per savaitę įgyvendint 

tai ziurim, jeigu tikrai truks laiko daugumai, galima ir pratesti

QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 02, 14:19)
ne, jokių ilgiau

2 savaitės ir fsio

Padarom, nuotrauką, keliam čia, pavadinimo nerašom( pažiūrėsim ar be pavadinimo sugebėsit temą atskleist

Einu burt