Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Frederica, jei tinka iš archyvų, galiu mėginti sudalyvauti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2010 11 02, 13:49)
Frederica, jei tinka iš archyvų, galiu mėginti sudalyvauti blush2.gif

Bandom, žinau, kad užsiėmus, tai aš Tau po blatu kokią lotuliukas.gif , kad galėtum mus pradžiugint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 11 02, 12:59)
Bandom, žinau, kad užsiėmus, tai aš Tau po blatu kokią lotuliukas.gif , kad galėtum mus pradžiugint mirksiukas.gif

dar ilgai kankinsi? dalink temas greičiau essen.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2010 11 02, 14:01)
dar ilgai kankinsi? dalink temas greičiau  essen.gif  lotuliukas.gif

hihihi.gif ir kibsim i darba
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2010 11 02, 14:01)
dar ilgai kankinsi? dalink temas greičiau  essen.gif  lotuliukas.gif

Tai va sulaukiu Loretoido ir dar būtų gerai vienas dalyvis, nes neporinis skaičius, nebent apsiimi, dvi pasakas daryt. Tada jau iškart siunčiu lotuliukas.gif

Ei, pastikit burtininke, ar reikia filmuot burtų traukimą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 11 02, 14:06)
Tai va sulaukiu Loretoido ir dar būtų gerai vienas dalyvis, nes neporinis skaičius, nebent apsiimi, dvi pasakas daryt. Tada jau iškart siunčiu lotuliukas.gif

o kaip tuos darbelius deti, ar laukti paskutines dienos, ar kai padarai taip is karto ir ikeli?
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 11 02, 14:06)

Aisku, kad nereikia smile.gif Ot tu pokstininke.... lotuliukas.gif Manau visos cia tavim pasitiki smile.gif

O del pacios temos, tai gal darom dvi savaites? iki meeto... tada ir per meeta galesim aptarti, kas ka negerai ir gerai padare... Ka manot?
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 11 02, 13:06)

o butinai reikia porinio skaičiaus? tiesiog paslink siūlomas temas pagal dalyvių sąrašą kokiais 4 žingsnukais aukščiau ir fsio rolleyes.gif aš pasitikiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2010 11 02, 13:08)
O del pacios temos, tai gal darom dvi savaites? iki meeto... tada ir per meeta galesim aptarti, kas ka negerai ir gerai padare... Ka manot?

eeee, o kaip reiks pasitart nedalyvaujančioms? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 11 02, 13:06)

Jei reik porinio skaiciau, tai pabusiu nagla ir rezervuosiu vieta Airv.Manau, ji nores, o jei ne-teks man rolleyes.gif
Atsakyti
laukiam laukiam ką ten pribursi biggrin.gif gal tikrai darom dvi savaites, nes sunkiai tikriausiai man seksis per savaitę įgyvendint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2010 11 02, 14:15)
laukiam laukiam ką ten pribursi biggrin.gif gal tikrai darom dvi savaites, nes sunkiai tikriausiai man seksis per savaitę įgyvendint ax.gif

tai ziurim, jeigu tikrai truks laiko daugumai, galima ir pratesti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 02, 14:19)
tai ziurim, jeigu tikrai truks laiko daugumai, galima ir pratesti rolleyes.gif

ne, jokių ilgiau blink.gif , mirsiu iš nekantrumo.
2 savaitės ir fsio cool.gif

Padarom, nuotrauką, keliam čia, pavadinimo nerašom( pažiūrėsim ar be pavadinimo sugebėsit temą atskleist smile.gif )

Einu burt yahoo.gif flirt.gif
Atsakyti