Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rarity @ 2010 11 05, 21:37)
Kritika visada laukiama  4u.gif

niu tada pasakysiu, kad norėtūsi matyt visą lėkštę, na jos kontūrus tolumoj... nes dabar atrodo kad sūris ir tas visas gėris kaip ant stalo krašto.. tas rudas kampas labai blaško dėmesį. gal kiek suspausta iš kairės... nu bet nebegaliu ilgai žiūrėt wub.gif seilės kaupiasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 11 05, 21:41)
gal galima receptuka  ax.gif

Prašom http://savaitgaliore...brie-suris.html

QUOTE(ASTYT€ @ 2010 11 05, 21:45)
niu tada pasakysiu, kad norėtūsi matyt visą lėkštę, na jos kontūrus tolumoj... nes dabar atrodo kad sūris ir tas visas gėris kaip ant stalo krašto.. tas rudas kampas labai blaško dėmesį. gal kiek suspausta iš kairės...  nu bet nebegaliu ilgai žiūrėt  wub.gif  seilės kaupiasi  biggrin.gif

Pritariu... turiu dar porą foto, bet taip norėjau valgyti... blush2.gif Dabar ilgiau pažaisčiau, bet nebėra su kuo biggrin.gif
Atsakyti
Jei yra norinciu matyti 1-am puslapyje narius ir ju fotikus, rasykit save ir fotika, objektyva. kai kursiu tema, itrauksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 11 05, 22:48)

taip ir pagalvojau, kad gali buti pelesinis, nes tas vidaus minkstumas mane irgi veza
ale cia su tokiais skanumynais, tikrai skanu? g.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 05, 23:00)
Jei yra norinciu matyti 1-am puslapyje narius ir ju fotikus, rasykit save ir fotika, objektyva. kai kursiu tema, itrauksiu smile.gif

lumix DMC - FZ8
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 05, 21:33)
Panasonic lumix DMC-FZ8

hm, neteko susidurti g.gif

Matyt teks arba namie galingesnes lemputes susisukti...

Si nuotrauka daryta vaziuojanciame traukinyje nakty prie itin prasto apsvietimo. Kadangi traukinys juda, tai ne tik objektas juda, bet ir as su visu fotiku svirduliuoju.
user posted image
ISO 800, F 5,6, 1/20s
Rezultatas nera idealus, akys neryskios, bet mano reikalavimas siai foto buvo iamzinti momenta 'cia ir dabar'.

Turiu klausima tema Lightroom ir nuotrauku apdirbimas: turiu gi sia nuostabia programa, ja atsidariau ir pasimeciau - kaip ismokti ja naudotis? Nuo KO pradet? Kur tutorial ieskot? Gal SM kokia tema tam reikalui yra? Gelbekit! 000189.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo green_tea: 05 lapkričio 2010 - 22:14
green-tea, youtube lightroomo tutsu pilna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 05, 22:00)

Green_Tea Nikon D3000 + Nikkor 16-85
Papildyta:
QUOTE(<emigrante> @ 2010 11 05, 22:16)
green-tea, youtube lightroomo tutsu pilna  mirksiukas.gif

O nuo ko pradeti? As nuo tos informacijos gausos visai pasimeciau unsure.gif
Atsakyti
Nu, laba vakarą. Tamsios dienos rezultatas su mamos leidimu:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Su koliažais sunku man dar draugaut... Bet biškį bandau...
Sakykit be gailesčio ką manot.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 05, 22:33)
Nu, laba vakarą. Tamsios dienos rezultatas su mamos leidimu:

Su koliažais sunku man dar draugaut... Bet biškį bandau...
Sakykit be gailesčio ką manot.

Rezultatas iš esmės patiko. Tik koliažai ne smile.gif Koliažą sudėlioti reikia kažkokio ypatingo pajautimo.
Fotografuoji su 50'tuku? Labai apkapotos foto, erdvės trūksta. Patiko spalvos, ryškumas. Labai gražūs batukai, bet neišnaudoti. Iš esmės labai gerai, bet tobulėti tikrai yra kur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 05, 21:04)
nes jau geriau kartais nufotkint su blicu ka tavo vaikas veikia, nei isvis nefotkint ir po 5 metu galetis, kad daug ko neiamzinai.

drinks_cheers.gif

QUOTE(rarity @ 2010 11 05, 21:08)

mano vakarienė. Skonis tobulas  wub.gif

Gal galim susitart vieną dalyką: po 18 val dedam foto tik su tobulą kūną turinčiais žmonėmis ir šiukštu, ne su maistu? doh.gif

QUOTE(rarity @ 2010 11 05, 21:48)
Dabar ilgiau pažaisčiau, bet nebėra su kuo biggrin.gif

Nu šitas postas tai superinis. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(green_tea @ 2010 11 05, 22:13)

Rezultatas nera idealus

Man labai labai šita foto. Matosi, kad pagauta svarbi/įdomi/ypatinga akimirka.

Papildyta:
QUOTE(rarity @ 2010 11 05, 22:40)
Rezultatas

Jo, su 50tuku. Bet siaubas, kaip Jūs suprantat? smile.gif Nerealu. bigsmile.gif
Aš, jo, kažkodėl kapoju foto. Vis man kažkodėl taip gaunas, nekenčiu to.. unsure.gif
Koliažai man dar visiška naujovė, suprantu kam jie daromi, kad reikia parodyt kažkokią minties seką,bet dar vis nepagaunu to nujautimo,- bandysiu toliau tobulėt. Dėkui už nuomonę. 4u.gif
Atsakyti
Laukine, susitvarkei puikiai thumbup.gif Tik koliažuose visiškas bardakėlis. Reikia fotografuojant visad prisiminti - jei norit vėliau daryti koliažus - reikalingos detalės: kepurytė, batukai, pėdutės, meškutis, barškaliukas, suknytė... Kitaip sviestas sviestuotas - tie patys portretukai vos skirtingu rakursu, nei ką naujo atskleidžia, nei šiaip įdomu... g.gif
Atsakyti
Batukai turbūt būtų labiau išnaudoti, jei vienoj iš koliažo foto, mergaitė būtų su jais nufotkinta..? O aš vis kapoju, kapoju... Fui. unsure.gif
Atsakyti