QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 05, 22:04)
taigi taaaamsu.. vakare sunku. as nefotkinu vakare. nebent siaip del fakto ko reikia. o siaip pirmas patarimas butu, tai issitirt iso. tiesiog imi ir fotkini vakare kesidama tik iso. nusifotkini ten su daugmaz visais skaiciukais. atsidarai kompe ir tada ziuri prie kokio iso dar graziai atrodo foto, o jau virs kokio per daug triuksmu. tai jei tarkim dar prie 400 nelenda triuksmai, tai ir atsimink sita skaiciu. ir vakarais kai fotkini, nusistatyk ji. ir tada atitinkamai fotikas (arba pati) parinks tau islaikyma (atidaryk dar diafragma kiek gali). jei vis tiek liejas, tai arba lauk sviesos, arba fotkink su blicu, jei tai tiesiog seimyniniai kadrai. nes jau geriau kartais nufotkint su blicu ka tavo vaikas veikia, nei isvis nefotkint ir po 5 metu galetis, kad daug ko neiamzinai.
tai va, iso kai sukeliu, pusiau nuspaudus fotografavimo mygtuka ekranas uztemsta, viskas juoda juoda, ir vietoj nuotraukos gaunasi tik juodas fonas. o su blicu kai fotkinu tai jeigu gerai susikoncentruoja tas apsvietimas, normaliai gaunasi foto, o jeigu kur ne taip, puse foto gaunasi velgi tamsi
zodziu, jauciu per silpnas tas mano fotikas ivairiems pribumbasams
QUOTE(rarity @ 2010 11 05, 22:08)
Ramiai, nesinervink. Tamsu, tai išlaikymas ilgas. ISO sukelk.
mano vakarienė. Skonis tobulas
taip, islaikymas ilgas, labai ilgai galvoja fotkindamas, ir tada fotke gaunasi isplaukus, nes mano fotikas didesniu kaip 400iso nesusitvarko.
beje, kas cia per maistas? atrodo labai graziai, bet nezinau ar skaniai