Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(DI @ 2010 11 05, 08:59)

Na ką, nemažas jau archyvas nuotraukų bigsmile.gif Man patiko. Sėkmės jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 05, 20:02)
nu buna kazkiek sviesos.. smile.gif lauk jos ir daryk namu darbus smile.gif nes su blykste darant nesimatys tikru rezultatu

nu ką, pasitreniravau su blykste lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir teks bendyt be jos ax.gif blush2.gif
Atsakyti
dar karta WB dirtiniame:

AUTO
user posted image

Lempute
user posted image

rankinis
user posted image

g.gif
Atsakyti
nu blyn kaip susinervinau bash.gif na kaip su tuo mano job**u fotiku fotkint? pagalvojau, pafotkinsiu savo mazaji, taip graziai skaite knygele, nu neina blink.gif visi vaizdai isplauke jeigu be blico bash.gif
ka daryt? kaip gauti normalia fotke be blico fotkinant?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 05 lapkričio 2010 - 20:50
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 05, 20:49)
nu blyn kaip susinervinau bash.gif na kaip su tuo mano job**u fotiku fotkint? pagalvojau, pafotkinsiu savo mazaji, taip graziai skaite knygele, nu neina blink.gif visi vaizdai isplauke jeigu be blico bash.gif

taigi taaaamsu.. vakare sunku. as nefotkinu vakare. nebent siaip del fakto ko reikia. o siaip pirmas patarimas butu, tai issitirt iso. tiesiog imi ir fotkini vakare kesidama tik iso. nusifotkini ten su daugmaz visais skaiciukais. atsidarai kompe ir tada ziuri prie kokio iso dar graziai atrodo foto, o jau virs kokio per daug triuksmu. tai jei tarkim dar prie 400 nelenda triuksmai, tai ir atsimink sita skaiciu. ir vakarais kai fotkini, nusistatyk ji. ir tada atitinkamai fotikas (arba pati) parinks tau islaikyma (atidaryk dar diafragma kiek gali). jei vis tiek liejas, tai arba lauk sviesos, arba fotkink su blicu, jei tai tiesiog seimyniniai kadrai. nes jau geriau kartais nufotkint su blicu ka tavo vaikas veikia, nei isvis nefotkint ir po 5 metu galetis, kad daug ko neiamzinai.

Papildyta:
QUOTE(Cheles @ 2010 11 05, 19:51)
dar karta WB dirtiniame:

man tai geltonai costum atrodo..
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 05, 20:49)

Ramiai, nesinervink. Tamsu, tai išlaikymas ilgas. ISO sukelk.

mano vakarienė. Skonis tobulas wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 11 05, 21:08)
mano vakarienė. Skonis tobulas  wub.gif

čia irgi kritikai? ar tik seiles varvint? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 05, 22:04)
taigi taaaamsu.. vakare sunku. as nefotkinu vakare. nebent siaip del fakto ko reikia. o siaip pirmas patarimas butu, tai issitirt iso. tiesiog imi ir fotkini vakare kesidama tik iso. nusifotkini ten su daugmaz visais skaiciukais. atsidarai kompe ir tada ziuri prie kokio iso dar graziai atrodo foto, o jau virs kokio per daug triuksmu. tai jei tarkim dar prie 400 nelenda triuksmai, tai ir atsimink sita skaiciu. ir vakarais kai fotkini, nusistatyk ji. ir tada atitinkamai fotikas (arba pati) parinks tau islaikyma (atidaryk dar diafragma kiek gali). jei vis tiek liejas, tai arba lauk sviesos, arba fotkink su blicu, jei tai tiesiog seimyniniai kadrai. nes jau geriau kartais nufotkint su blicu ka tavo vaikas veikia, nei isvis nefotkint ir po 5 metu galetis, kad daug ko neiamzinai.

tai va, iso kai sukeliu, pusiau nuspaudus fotografavimo mygtuka ekranas uztemsta, viskas juoda juoda, ir vietoj nuotraukos gaunasi tik juodas fonas. o su blicu kai fotkinu tai jeigu gerai susikoncentruoja tas apsvietimas, normaliai gaunasi foto, o jeigu kur ne taip, puse foto gaunasi velgi tamsi verysad.gif zodziu, jauciu per silpnas tas mano fotikas ivairiems pribumbasams

QUOTE(rarity @ 2010 11 05, 22:08)
Ramiai, nesinervink. Tamsu, tai išlaikymas ilgas. ISO sukelk. 

mano vakarienė. Skonis tobulas  wub.gif

taip, islaikymas ilgas, labai ilgai galvoja fotkindamas, ir tada fotke gaunasi isplaukus, nes mano fotikas didesniu kaip 400iso nesusitvarko.

beje, kas cia per maistas? atrodo labai graziai, bet nezinau ar skaniai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 05 lapkričio 2010 - 21:26
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 05, 21:26)
tai va, iso kai sukeliu, pusiau nuspaudus fotografavimo mygtuka ekranas uztemsta, viskas juoda juoda, ir vietoj nuotraukos gaunasi tik juodas fonas. o su blicu kai fotkinu tai jeigu gerai susikoncentruoja tas apsvietimas, normaliai gaunasi foto, o jeigu kur ne taip, puse foto gaunasi velgi tamsi verysad.gif zodziu, jauciu per silpnas tas mano fotikas ivairiems pribumbasams
taip, islaikymas ilgas, labai ilgai galvoja fotkindamas, ir tada fotke gaunasi isplaukus, nes mano fotikas didesniu kaip 400iso nesusitvarko.

beje, kas cia per maistas? atrodo labai graziai, bet nezinau ar skaniai biggrin.gif

O koks fotikas?

(as tai kartais pasigendu to sarasiuko, kur parasyta kas kokia technika naudoja... blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2010 11 05, 22:28)
O koks fotikas?

(as tai kartais pasigendu to sarasiuko, kur parasyta kas kokia technika naudoja... blush2.gif )

Panasonic lumix DMC-FZ8
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 05 lapkričio 2010 - 21:33
QUOTE(ASTYT€ @ 2010 11 05, 21:18)
čia irgi kritikai? ar tik seiles varvint?  bigsmile.gif

QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 05, 21:26)

skonis dieviškas - brie sūris, keptas medaus, migdolų ir rozmarino padaže.
Kritika visada laukiama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 11 05, 22:37)
skonis dieviškas - brie sūris, keptas medaus, migdolų ir rozmarino padaže.
Kritika visada laukiama  4u.gif

gal galima receptuka ax.gif
Atsakyti