o kaipmano baltoji gulbe?ar tinka taip atvaizduota?ar perdaryt
QUOTE(eurikaite @ 2010 11 04, 23:00)
robobebras o kaip mano wb ar tau tiks
na nezinau kaip cia traktuot, nes awb ir debeselis geresni nei custom
dirbtiniam nu biski geltonuoja, kazinau, nu svarbu ismokai nustatyt ir su kuo tai valgoma, tai kaip ir galima uzskaityt, pati nuspresk
QUOTE(Loretoidas @ 2010 11 04, 10:42)
Aha, pavasarį buvau priimta į Fotopastelę
Sveikinu Man "otopastelė" taikliai atskleidžia nuotraukų stilių
QUOTE(robobebras @ 2010 11 04, 10:55)
niekas nedaro vieno vienintelio kadro su tobulu fokusu, tobulu kampu ir pan., pleskina kiek netingi, paskui dar biskiuka, o paskui jau atrenka geriausias foto. Nereikia cia kurtis iliuziju
Nuraminai mane
QUOTE(DI @ 2010 11 04, 11:01)
va sitaip as paskutiniu metu dirbu darau tik taip kad man paciai grazu butu
Gal būtų galima kur daugiau pamatyti pačios nuotraukėlių
QUOTE(frederica @ 2010 11 04, 11:53)
Gerai, kad atėjo robobebras ir sutupdė vištas ant laktų , atai ir aš mažumėlę būč pasriūbavus
Gerai, kad spėjau prieš robobebrą pasisakyti o šitoj vištidėj visai smagu tupėt
QUOTE(frederica @ 2010 11 04, 15:11)
Kas čia tokius pletkus skleidžia, iš kur žino, aš jau avį namo parsitempiau, dar savaitę šersiu, o tada jau šašlykams
Nus be žodžių pagarba
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 04, 16:35)
Niu, draugė išvažiavo gimdyt, aš lipu sienom iš jaudulio tai po kompa maklinėju, kol mažasis leidžia...
Kas blogai? (peršviestą viršų matau, bet negaliu niekaip pataisyt, bet kas dar negerai?)
Kas blogai? (peršviestą viršų matau, bet negaliu niekaip pataisyt, bet kas dar negerai?)
Ir tu dar vakar bujojai, kad nesiseka
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 04, 16:53)
Aha, Tu teisi. Mokausi dar tik su koliažais, dabar suprantu kas iš vis tai yra ir kam jie daromi. Butent ne kaip o KAM daromas koliažas. Atiu.
Ir kam?
QUOTE(Maggie @ 2010 11 04, 17:30)
kol dar nieko nezinojau, pradejau fotkint su M. kiek pramokus, suzinojau apie tokius dalykus kaip Av ir Tv. bet taip ir neipratau. beveik niekada ju nenaudoju. man geriausiai M.
O aš galvojau (na ir tebegalvoju), kad pradėt reikia nuo Av ar Tv, ten nusistatinėji tik vieną, f arba išlaikymą, o kitas pakinta automatiškai M man sunku. Vis nepagaunu, kaip nusistatyti f ir išlaikymą, juk jie priklauso viens nuo kito
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 04, 23:10)
o kaipmano baltoji gulbe?ar tinka taip atvaizduota?ar perdaryt
kad nezinau pagal kokius kriterijus vertinti, kad nuspresti ar reikia perdarineti, tai turbut tiks
penktasis namų darbas
dirbtinė šviesa (bet mastau gal per mažai čia tos vieno stalinės lempos kažkaip nelabai gražiai žiūrisi )
auto
fluoresce
custom
Papildyta:
niu jei vėl niekas nieko nepasakys, tai laikysiu kad viskas gerai taip ir profe galima pasijausti
dirbtinė šviesa (bet mastau gal per mažai čia tos vieno stalinės lempos kažkaip nelabai gražiai žiūrisi )
auto
fluoresce
custom
Papildyta:
niu jei vėl niekas nieko nepasakys, tai laikysiu kad viskas gerai taip ir profe galima pasijausti
QUOTE(robobebras @ 2010 11 04, 22:52)
man tiks
man melynuoja. i pilkuma nesha labai.
QUOTE(stashiene @ 2010 11 05, 00:09)
penktasis namų darbas
tamsoka, tamsoka, wb kaip ir gerai klausk kitu ar uzskaito
o kai ant M fotkinat jus ziurit eksponometra ar tik liveview is akies? As kazkaip liveview praktiskai nenaudoju, M renku pagal fotiko eksponometra.
As daugiau naudoju Av, priziuriu islaikyma ir pagal tai renku iso. Jei i kadra ieina dangus, o ypac tai daugiau tai maziau, naudoju M, kazkodel lockinti ekspozicijos neipratau.
QUOTE(robobebras @ 2010 11 04, 23:33)
tamsoka, tamsoka, wb kaip ir gerai klausk kitu ar uzskaito
o kai ant M fotkinat jus ziurit eksponometra ar tik liveview is akies? As kazkaip liveview praktiskai nenaudoju, M renku pagal fotiko eksponometra.
As daugiau naudoju Av, priziuriu islaikyma ir pagal tai renku iso. Jei i kadra ieina dangus, o ypac tai daugiau tai maziau, naudoju M, kazkodel lockinti ekspozicijos neipratau.
ačiū, kad "nepraėjote pro šalį"
atvirai nesupratau nieko ko paklausėt bet supratau, kad, kažkas negerai einu ieškotis info, kad suprasti apie ką čia
QUOTE(Maggie @ 2010 11 05, 00:23)
man melynuoja. i pilkuma nesha labai.
butent tokiose situacijose ir paveda automatinis eksponometras (Av ir Tv rezimai), nes kai viskas balta, fotikas padaro pilka. Dekit ta balta daikta i tamsia aplinka tada bus gerai . O siaip ten nemelynuoja, pilka ir tiek.
Laba vakara
Baigiau zaistis pagaliau su rudeniniais lapais, rytoj perrinksiu nuotraukas ir jau parodysiu ka nors pagaliau Galesiu imtis pasakos dabar jau, rytoj ruosiu viska, o po to jau fotografuosiu. Su mano tempais tai uztruks. Kada paskutine diena priduoti nuotraukas? Ir ar reikia pasakos pavadinima parasyti?
Labai patiko Cheles namu darbai Technine dali jau kiti sukomentavo, bet norejau pridurti, kad man grazu ziureti buvo
Del M rezimo - ji naudoju labai retai, tik tada kai mano norai pranoksta fotiko sugebejimus. Mano nuomone geriau jegas naudoti kompozicijos ar apsvietimo paieskai, o ne tam, ka fotoaparatas gali padaryti ir pats. Na, kai jau nebegali - tada nusistatau pati.
Baigiau zaistis pagaliau su rudeniniais lapais, rytoj perrinksiu nuotraukas ir jau parodysiu ka nors pagaliau Galesiu imtis pasakos dabar jau, rytoj ruosiu viska, o po to jau fotografuosiu. Su mano tempais tai uztruks. Kada paskutine diena priduoti nuotraukas? Ir ar reikia pasakos pavadinima parasyti?
Labai patiko Cheles namu darbai Technine dali jau kiti sukomentavo, bet norejau pridurti, kad man grazu ziureti buvo
Del M rezimo - ji naudoju labai retai, tik tada kai mano norai pranoksta fotiko sugebejimus. Mano nuomone geriau jegas naudoti kompozicijos ar apsvietimo paieskai, o ne tam, ka fotoaparatas gali padaryti ir pats. Na, kai jau nebegali - tada nusistatau pati.