Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2010 11 04, 19:54)
labas vakarėlis.
Pagalvojau, kad kol nd neatliksiu praignoruosit ir mano postus. Buvo laikai, sm buvau kitu vardu.  ND tuo laiku buvau atlikusi, ir užskaityti buvo. Seno vardo nenoriu viešinti, info apie  nuotrauką ištrinti per tą laiką neišmokau, tad nenoriu naujai atlikinėdama išsiduoti.
Frederica apie mano senai atliktus nd gali patvirtinti  ax.gif Patikėsit?

na manau nuotraukos parodys ar reik ND ar ne smile.gif manau kad neatlikinek wink.gif bet va jeigu matysim kad fokusuot nemoki, ir wb nesusitvarkai tai gali tekt ir atlikt ND biggrin.gif
Atsakyti
truputis skanestu (ish drauges mergvakario vaishiu staliukas).

medutis (man gal pirmoji, tokia rudenishka, shilta, o jums?):
user posted image

user posted image

obuoliu pyragas:
user posted image

sumushtinukai:
user posted image

nachos:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 11 04, 19:26)
Аkasha, labai grazu su tais dazais!
Del sviesos jauciu fonas "balamutina", nes ten sviesos gradientas kitoks, ta prasme akiai nelogiskas, nenaturalus. O zaica gera numezgei smile.gif

del fono tai viskas ten gerai, ten lygi siena, apsvietimas specialiai taip darytas, kad toks gradientas gautusi smile.gif... Del to ir sakau, kad zaidziau su apsvietimu...

labas vakarėlis.
Pagalvojau, kad kol nd neatliksiu praignoruosit ir mano postus. Buvo laikai, sm buvau kitu vardu.  ND tuo laiku buvau atlikusi, ir užskaityti buvo. Seno vardo nenoriu viešinti, info apie  nuotrauką ištrinti per tą laiką neišmokau, tad nenoriu naujai atlikinėdama išsiduoti.

Na jei jau taip sakai, tai as patikesiu... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2010 11 04, 21:02)

nu tos baltos vinjetes pirmose tai erzina... kadangi kadrai ale tokie labiau prie meno tai erzina centravimas pirmose...

Nachos gal labiausiai patiktu tik wb ten skiriasi nuo kitu... ir seselis gan ryskus, kas mano akiai irgi maiso... O siaip bendrai tai viskas labai skaniai atrodo... smile.gif Surio su medum labai noriu.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2010 11 04, 17:44)
dar karta 2 ND:
gerai? negerai?

gerai. netgi siaip man visai ziurisi smile.gif fainos tos gelytes, cia siaip papuosimas?
QUOTE(henrika_are @ 2010 11 04, 19:37)
keliu dar karteli dirbini apsvietima WB
laukiu ziniu ar uzskaintot 5nd  4u.gif

gerai.
QUOTE(eurikaite @ 2010 11 04, 19:32)
dedu is naujo wb,
natur apsv.

gerai.
labas vakarėlis.

toks jausmas kad ND - kurybinis kazhkox darbas - juk 5min ir padaryta. jei jau nenori vieshintis, tikrai nedarytum is nd problemos. na cia tik mano nuomone, is esmes juk mums nuo to nei silta, nei salta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 11 04, 21:06)
del fono tai viskas ten gerai, ten lygi siena, apsvietimas specialiai taip darytas, kad toks gradientas gautusi smile.gif... Del to ir sakau, kad zaidziau su apsvietimu...
Na jei jau taip sakai, tai as patikesiu... smile.gif

as supratau, kad siena ir kad specialiai, bet ar sprendimas teisingas - abejoju, del to ir rasau ka mastau, man ta zaico tamsioji puse "pakabinta ore". O kai sviesos speco neturim, tai niekas mum ir neisaiskins sad.gif Reiks man knygas skaityt ir ismokt smile.gif

maggie, siaip pritariu akashai ir nelabai turiu ka pridurti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 11 04, 21:10)
nu tos baltos vinjetes pirmose tai erzina... kadangi kadrai ale tokie labiau prie meno tai erzina centravimas pirmose...

Nachos gal labiausiai patiktu tik wb ten skiriasi nuo kitu... ir seselis gan ryskus, kas mano akiai irgi maiso... O siaip bendrai tai viskas labai skaniai atrodo... smile.gif Surio su medum labai noriu.... ax.gif

man kazhkodeltai patiko tos baltumos. o cia skaitosi kicas? blush2.gif nes taip grazhiai, kaip per ruka ishplaukia viskas. nu nezinau.

aha, ten nugrybavau su wb ir ne raw fotkinau, tai ne ka pakeiciau. beje, cia naudojau custom wb, vietoj balto lapo lygtais puodeli balta panaudojau. tai dar puse velnio wb, nors kai kur, kaip pastebejai, skyriasi.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 11 04, 21:02)

niam, kaip viskas skanu essen.gif

mano 6ND

ar tinka?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 11 04, 21:23)
man kazhkodeltai patiko tos baltumos. o cia skaitosi kicas? blush2.gif nes taip grazhiai, kaip per ruka ishplaukia viskas. nu nezinau.

Maggie, man tie baltumai duoda tokio kazkokio priblausimo, paslatingumo ir jaukumo.. O kicas tai kai zvaigzduciu pripiesia ant foto hihihi.gif

Akasha, spalvota mergyte faina smile.gif nors siek tiek jauciasi, kad papozuota... ax.gif tokia svariai patepliota smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 11 04, 20:02)

na, bandau ir aš pasisakyti...
patiko nuotraukų švelnumas, pastelinės, ramios spalvos 4u.gif Puodelio pirma nuotrauka patiko labiau 4u.gif Dabar ką tobulinčiau- nuotraukose man per daug nereikalingų detalių, kas pavagia dėmesį nuo pagrindinio objekto blush2.gif
Atsakyti
nebespėju aš pakomentuot, tik skaitau skaitau ax.gif Maggie, maistas gundančiai atrodo smile.gif man pirma visai patinka, su migla tokia, dar spalvos kažkokio jaukumo priduoda ax.gif antra jau ne, toks jausmas, kad peršviesta ir dar apačioj šešėlis ar kas ten trukdo g.gif trečioj ir ketvirtoj trukdo pašalinės detalės, o paskutinė man tvarkingiausia tokia, niekas labai neblaško 4u.gif
Atsakyti
Keliu 5ND ax.gif

Naturalus apsvietimas:
rankinis
user posted image
auto
user posted image
debeselis
user posted image

Dirbtinis apsvietimas:
rankinis
user posted image