Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Akasha, tinginiauji. Šitą foto jau seniai mačiau- labai smagu, žaisminga, kaip visada- preciziškai švaru. Noriu naujų. 4u.gif
Atsakyti
su tuo išlaikymu... gerai kai suaugęs žmogus ar daiktas fotografuojamas... o jei vaikas nenustygstantis vietoje ir dar jei patalpa... tada jau sunkiau
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 11 04, 18:31)
su tuo išlaikymu... gerai kai suaugęs žmogus ar daiktas fotografuojamas... o jei vaikas nenustygstantis vietoje ir dar jei patalpa...  tada jau sunkiau

va va... kokiu išlaikymu dažniausiai fotografuojat judruolius?
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 04, 18:31)
Akasha, tinginiauji. Šitą foto jau seniai mačiau- labai smagu, žaisminga, kaip visada- preciziškai švaru. Noriu naujų. 4u.gif

Netinginiauju smile.gif vis dar dukryte serga, tai rankos suristos smile.gif sedziu ir mezgu.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhiogiukas @ 2010 11 04, 17:40)
va va... kokiu išlaikymu dažniausiai fotografuojat judruolius?

nius savo mazgę bent prie 1/125...
Atsakyti
Ačiū visoms už atsakymus 4u.gif

reikės bandytis ir dar kartą bandytis...tada matysim rolleyes.gif

Atsakyti
Mergytės, aš tokiu prašymu ne į temą blush2.gif Gal kuri vilnietė, kuri vyks į meetą Ukmergėje, galėtų prigriebti iš vienos vilnietės mano mazgei padarytą suoliuką blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 11 04, 12:14)
Aaaha ir aš galvoju, kad dažna galvoja, kad esu gerokai atsitrenkus į pušį, nors šiaip tai visai padori moteriškė esu ax.gif

nu kai miskas kieme, megsti svente svest, gal kur ir trinktelejai, nebent pas tave lapuociai biggrin.gif
Аkasha, labai grazu su tais dazais!
Del sviesos jauciu fonas "balamutina", nes ten sviesos gradientas kitoks, ta prasme akiai nelogiskas, nenaturalus. O zaica gera numezgei smile.gif
Atsakyti
dedu is naujo wb,
natur apsv.
awb
user posted image

debeselis
user posted image

custom
user posted image

dirbt apsv.

awb
user posted image

lempute
user posted image

custom
user posted image

Atsakyti
keliu dar karteli dirbini apsvietima WB

auto

user posted image

lempute

user posted image

rankinis

user posted image

laukiu ziniu ar uzskaintot 5nd 4u.gif
Atsakyti
labas vakarėlis.
Pagalvojau, kad kol nd neatliksiu praignoruosit ir mano postus. Buvo laikai, sm buvau kitu vardu. ND tuo laiku buvau atlikusi, ir užskaityti buvo. Seno vardo nenoriu viešinti, info apie nuotrauką ištrinti per tą laiką neišmokau, tad nenoriu naujai atlikinėdama išsiduoti.
Frederica apie mano senai atliktus nd gali patvirtinti ax.gif Patikėsit?
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 04, 16:35)
Niu, draugė išvažiavo gimdyt, aš lipu sienom iš jaudulio tai po kompa maklinėju, kol mažasis leidžia...
Kas blogai? (peršviestą viršų matau, bet negaliu niekaip pataisyt, bet kas dar negerai?)
Sakėt mažiau pezesių, daugiau darbų, oki, laukiu dabar komentarų  rolleyes.gif

wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2010 11 04, 17:00)
nieko senai jau nedejau cia tai imetu koliaziuka... daugumai tikriausiai jau matyta...

Labai grazu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gizzy: 04 lapkričio 2010 - 19:21