Akasha, tinginiauji. Šitą foto jau seniai mačiau- labai smagu, žaisminga, kaip visada- preciziškai švaru. Noriu naujų.
su tuo išlaikymu... gerai kai suaugęs žmogus ar daiktas fotografuojamas... o jei vaikas nenustygstantis vietoje ir dar jei patalpa... tada jau sunkiau
QUOTE(paprasta @ 2010 11 04, 18:31)
su tuo išlaikymu... gerai kai suaugęs žmogus ar daiktas fotografuojamas... o jei vaikas nenustygstantis vietoje ir dar jei patalpa... tada jau sunkiau
va va... kokiu išlaikymu dažniausiai fotografuojat judruolius?
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 04, 18:31)
Akasha, tinginiauji. Šitą foto jau seniai mačiau- labai smagu, žaisminga, kaip visada- preciziškai švaru. Noriu naujų.
Netinginiauju vis dar dukryte serga, tai rankos suristos sedziu ir mezgu....
QUOTE(Zhiogiukas @ 2010 11 04, 17:40)
va va... kokiu išlaikymu dažniausiai fotografuojat judruolius?
nius savo mazgę bent prie 1/125...
Ačiū visoms už atsakymus
reikės bandytis ir dar kartą bandytis...tada matysim
reikės bandytis ir dar kartą bandytis...tada matysim
Mergytės, aš tokiu prašymu ne į temą Gal kuri vilnietė, kuri vyks į meetą Ukmergėje, galėtų prigriebti iš vienos vilnietės mano mazgei padarytą suoliuką
QUOTE(frederica @ 2010 11 04, 12:14)
Aaaha ir aš galvoju, kad dažna galvoja, kad esu gerokai atsitrenkus į pušį, nors šiaip tai visai padori moteriškė esu
nu kai miskas kieme, megsti svente svest, gal kur ir trinktelejai, nebent pas tave lapuociai
Аkasha, labai grazu su tais dazais!
Del sviesos jauciu fonas "balamutina", nes ten sviesos gradientas kitoks, ta prasme akiai nelogiskas, nenaturalus. O zaica gera numezgei
keliu dar karteli dirbini apsvietima WB
auto
lempute
rankinis
laukiu ziniu ar uzskaintot 5nd
auto
lempute
rankinis
laukiu ziniu ar uzskaintot 5nd
labas vakarėlis.
Pagalvojau, kad kol nd neatliksiu praignoruosit ir mano postus. Buvo laikai, sm buvau kitu vardu. ND tuo laiku buvau atlikusi, ir užskaityti buvo. Seno vardo nenoriu viešinti, info apie nuotrauką ištrinti per tą laiką neišmokau, tad nenoriu naujai atlikinėdama išsiduoti.
Frederica apie mano senai atliktus nd gali patvirtinti Patikėsit?
Pagalvojau, kad kol nd neatliksiu praignoruosit ir mano postus. Buvo laikai, sm buvau kitu vardu. ND tuo laiku buvau atlikusi, ir užskaityti buvo. Seno vardo nenoriu viešinti, info apie nuotrauką ištrinti per tą laiką neišmokau, tad nenoriu naujai atlikinėdama išsiduoti.
Frederica apie mano senai atliktus nd gali patvirtinti Patikėsit?
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 04, 16:35)
Niu, draugė išvažiavo gimdyt, aš lipu sienom iš jaudulio tai po kompa maklinėju, kol mažasis leidžia...
Kas blogai? (peršviestą viršų matau, bet negaliu niekaip pataisyt, bet kas dar negerai?)
Sakėt mažiau pezesių, daugiau darbų, oki, laukiu dabar komentarų
Kas blogai? (peršviestą viršų matau, bet negaliu niekaip pataisyt, bet kas dar negerai?)
Sakėt mažiau pezesių, daugiau darbų, oki, laukiu dabar komentarų
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2010 11 04, 17:00)
nieko senai jau nedejau cia tai imetu koliaziuka... daugumai tikriausiai jau matyta...
Labai grazu