QUOTE(gotte @ 2010 11 02, 15:17)
Dėl pasakų, tai siūlau pirma tą pasaką paskaityt, tada manau gali kilti gerų idėjų. Be to juk nebūtina pagrindinį herojų kurti, galima ir kokį vieną iš šalutinių. Arba apskritai - pabandyti nufotografuoti pasakos nuotaiką.Pavydžiui pagauti paslaptingą užburiantį miško vaizdą...čia man kažkodėl pasakos su mišku asocijuojasi
![bigsmile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/bigsmile.gif)
Manau, labai svarbu pasaka ir to žmogaus asociacija
pritariu. kadangi gavau labai tradicine, bandysiu pavaizduoti visishkai kitaip. kolkas minciu neturiu, bet viena kita atsiranda. jei pasaka apie lape ir liuta, nebutinai varyt i zoo, kad igyvendint pasaka. nuotaika, pagrindine mintis, idomios detales. (...)
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 03, 00:54)
Bluro per daug vaiko foto? Hm. Tada kas anas yr? Nes su šita foto nieko nedariau, tik curves pastumdžiau. Ką padariau netaip, jei atrodo veidukas plastmasinis? Nepatinka man nenatūraliai nulaižytos foto, tad klausiu, kodėl mano taip atrodo? Actiono nėr jokio, daugiau apie PS išmanau per mažai, kad būčiau kažką darius...:
hm, na jei nieko nedarei, tai matyt minkshta shviesa tebuvo. nedirbi su PS, tai gal su kokia kita programele "despeckle" panaudojai..?
![blush2.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/blush2.gif)
as ir uz naturaluma ir "randus" ;] man nepatinka kai fotografas paslepia randelius ir kitokius pvz veido trukumus (spuogai siuo atveju - visai kita). man patinka kunas su siela.
QUOTE(frederica @ 2010 11 04, 12:14)
Aaaha ir aš galvoju, kad dažna galvoja, kad esu
gerokai atsitrenkus į pušį, nors šiaip tai visai padori moteriškė esu
![biggrin.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
man tu patinki ;]
QUOTE(gotte @ 2010 11 04, 16:22)
Turiu porą klausimų ne pačioms žaliausiosm narėms. Kai fotkinate (daugeliu atveju), darot tai vien tik su MANUAL režimu?
Dėl baltos balanso...kaip darote, kai fotografuojat? Jei rankiniu nustatinėjat, tai negi visad baltą popierių nešiojatės?
kol dar nieko nezinojau, pradejau fotkint su M. kiek pramokus, suzinojau apie tokius dalykus kaip Av ir Tv. bet taip ir neipratau. beveik niekada ju nenaudoju. man geriausiai M.
man retai kada reikedavo, bet viena karta patalpoj paprasciausiai nufotkinau balta puodeli, uzuolaidas, zhvake... vietoj balto lapo. uzteko. padejo.
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 04, 16:35)
Niu, draugė išvažiavo gimdyt, aš lipu sienom iš jaudulio tai po kompa maklinėju, kol mažasis leidžia...
Kas blogai? (peršviestą viršų matau, bet negaliu niekaip pataisyt, bet kas dar negerai?)
uzkliuvo raudona rankyte. bet gal mazhesniu koliazhiniu daliu noretusi desinej, apacioj man kazhkaip nesiziuri. labai ryshkios akytes. nice. be sharpo cia? spalvinis sprendimas patiko.
QUOTE(Akasha @ 2010 11 04, 17:00)
nieko senai jau nedejau cia tai imetu koliaziuka... daugumai tikriausiai jau matyta... [/img]
kokios nuostabios spalvos! faina! tik man kaip koliazhui, noretusi kad nebutu lygios visos 4 nuotraukos, kojytes pvz galejo buti mazhesnio formato.
ech. kaip ryshku, gyva, shviesu. pas mane bute tamsoka. neviltis, nes is tikruju labai tamsu. o fotkint norisi, ideju turiu, bet nieko nedarau.