Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zhiogiukas @ 2010 11 04, 16:15)
Kaip dabar?

dabar gerai
Atsakyti
laba dienelė,

Generuoju mintis pasakos įgyvendinimui, internete niekur nežiūrėjau dar... šiaip visokias nesąmones mąstau biggrin.gif Gal ir neestetiškai pasakysiu, bet man dar sh...u plaukt iki daugumos iš jūsų, tai įdomu, kas čia gausis tongue.gif tongue.gif tongue.gif

QUOTE(Cheles @ 2010 11 04, 14:25)
dreba  blush2.gif  pas mane jau sviesiausiam namu kampe naktis... islaikymas 1/15... tai uz tai plaukiojam..
jei darau A rezimu tai islaikymas 1/5 - 1/8...  biggrin.gif

man vakar kai dariau ND taip buvo, nors stačiau labai arti lango doh.gif

Turiu porą klausimų ne pačioms žaliausiosm narėms. Kai fotkinate (daugeliu atveju), darot tai vien tik su MANUAL režimu? Nustatinėjat visad diafragmą, išlaikymą, ISO, WB balansą ir kt? Ar fotkinat ant pusiau rankinio režimo? g.gif

Dėl baltos balanso...kaip darote, kai fotografuojat? Jei rankiniu nustatinėjat, tai negi visad baltą popierių nešiojatės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 11 04, 14:11)
Kas čia tokius pletkus skleidžia, iš kur žino, aš jau avį namo parsitempiau, dar savaitę šersiu, o tada jau šašlykams blink.gif

mergaitės baikit su tais šašlais, o tai seilės dribt pradės ant kompo doh.gif biggrin.gif
eikit taršyt mano pasakos ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Skaitau ir seku jau n-tąją Jūsų temą, prisiruošiau ir aš prisėsti prie namų darbų ax.gif keliu pirmąjį...

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2010 11 04, 16:22)
laba dienelė,

Generuoju mintis pasakos įgyvendinimui, internete niekur nežiūrėjau dar... šiaip visokias nesąmones mąstau  biggrin.gif  Gal ir neestetiškai pasakysiu, bet man dar sh...u  plaukt iki daugumos iš jūsų, tai įdomu, kas čia gausis  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif
man vakar kai dariau ND taip buvo, nors stačiau labai arti lango  doh.gif

Turiu porą klausimų ne pačioms žaliausiosm narėms. Kai fotkinate (daugeliu atveju), darot tai vien tik su MANUAL režimu? Nustatinėjat visad diafragmą, išlaikymą, ISO, WB balansą ir kt? Ar fotkinat ant pusiau rankinio režimo?  g.gif 

Dėl baltos balanso...kaip darote, kai fotografuojat? Jei rankiniu nustatinėjat, tai negi visad baltą popierių nešiojatės?  g.gif

anksciau tik su M rezimu fotografavau, o dabar jau jungiu A, nes daug paprasciau. Aisku kai buna prietema, tada jau vel M nes fotikas labai ilgina islaikyma..

Galima nesiotis su savimi pilka korta, ju yra pirkti specialiu. Kai kurie nustatineja i delna... Dar kiti fotkina i RAW ir po to su kompiuteriniu programu pagalba taiso, jeigu fotikas nugrybauja. Pas mane WB beveik visada AUTO smile.gif
Atsakyti
Niu, draugė išvažiavo gimdyt, aš lipu sienom iš jaudulio tai po kompa maklinėju, kol mažasis leidžia...
Kas blogai? (peršviestą viršų matau, bet negaliu niekaip pataisyt, bet kas dar negerai?)

user posted image

Sakėt mažiau pezesių, daugiau darbų, oki, laukiu dabar komentarų rolleyes.gif

Man patiko kažkada Elzės vienas postas.."(<...>) kol jūs čia diskutavote, aš fotkinau..."
Va taip ir siekiama tobulybės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2010 11 04, 15:22)
laba dienelė,

Generuoju mintis pasakos įgyvendinimui, internete niekur nežiūrėjau dar... šiaip visokias nesąmones mąstau  biggrin.gif  Gal ir neestetiškai pasakysiu, bet man dar sh...u  plaukt iki daugumos iš jūsų, tai įdomu, kas čia gausis  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif
man vakar kai dariau ND taip buvo, nors stačiau labai arti lango  doh.gif

Turiu porą klausimų ne pačioms žaliausiosm narėms. Kai fotkinate (daugeliu atveju), darot tai vien tik su MANUAL režimu? Nustatinėjat visad diafragmą, išlaikymą, ISO, WB balansą ir kt? Ar fotkinat ant pusiau rankinio režimo?  g.gif 

Dėl baltos balanso...kaip darote, kai fotografuojat? Jei rankiniu nustatinėjat, tai negi visad baltą popierių nešiojatės?  g.gif

Fotografuoju dažniausiai manual - nusistatinėju viską. ISO kiek įmanoma mažesnis, diafragma pagal poreikį, WB auto, kiek reikia koreguoju su PS

QUOTE(stashiene @ 2010 11 04, 15:32)
Skaitau ir seku jau n-tąją Jūsų temą, prisiruošiau ir aš prisėsti prie namų darbų ax.gif keliu pirmąjį...

Gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 04, 16:35)
Niu, draugė išvažiavo gimdyt, aš lipu sienom iš jaudulio tai po kompa maklinėju, kol mažasis leidžia...
Kas blogai? (peršviestą viršų matau, bet negaliu niekaip pataisyt, bet kas dar negerai?)

Sakėt mažiau pezesių, daugiau darbų, oki, laukiu dabar komentarų  rolleyes.gif

Man patiko kažkada Elzės vienas postas.."(<...>) kol jūs čia diskutavote, aš fotkinau..."
Va taip ir siekiama tobulybės. 4u.gif

Laukine, labai grazi nuotrauka, man patinka smile.gif o persvietimo cia beveik nera, netgi jeigu ri labiau butu man netrukdytu smile.gif
labai daug yra persviestu nuotraukusu baltais dangumis pas profesionalus, kiek ziuriu tai pastebiu tai... o ir konferencijoje Kauneckas yra sakes, kad vien del to, kad kadras kazkiek persviestas netrinti jo. Nes tai nera toks blogis koks mums kartais atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 04, 15:35)

koks grožis wub.gif
aš nesakyčiau, kad blogai, bet apatinė kairė nuotraukytė nieko naujo nei pasako, nei kažką pasakoja, detalės tokios pačios kaip dešinėj nuotraukoj, tik be rankytės..

Stashiene ir man gerai
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2010 11 04, 15:46)
Laukine, labai grazi nuotrauka, man patinka smile.gif

Ak ax.gif Vėl pradedu norėt fotografuot smile.gif Iš tokios fotografės kaip tu, išgirst kad nėr blogai- jau labai daug smile.gif
Atiu.
Bet jei kas turit kritikos- noriu labai. Turbūt blogiausia, kai į tavo įdėtą foto niekas iš vis nereaguoja, tada norisi mest lauk fotiką, susirinkt žaislus ir eit kasti griovių smile.gif

Vsio, dabar pasišokinėdama einu diedui kotletų kept doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ASTYT€ @ 2010 11 04, 15:49)
koks grožis  wub.gif
aš nesakyčiau, kad blogai, bet apatinė kairė nuotraukytė nieko naujo nei pasako, nei kažką pasakoja, detalės tokios pačios kaip dešinėj nuotraukoj, tik be rankytės..

Aha, Tu teisi. Mokausi dar tik su koliažais, dabar suprantu kas iš vis tai yra ir kam jie daromi. Butent ne kaip o KAM daromas koliažas. Atiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2010 11 04, 16:22)
laba dienelė,

Dazniausia fotografuoju M... viska nustatineju, tik WB auto.... Na prie dirbtinio apsvietimo auto grybauja todel nustatineju is pusiau automatiniu...
Pusiau automatiniai man nepatinka, na nebent dienos metu kauke, tada dar galima jais naudotis, bet visvien man patogiausias M...

QUOTE(stashiene @ 2010 11 04, 16:32)

Gerai....

QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 04, 16:35)

Nu visai fainai... padegimas cia visai netrukdo... bet apatine kaire foto nepatinka, noretusiu kazko idomesnio... o siaip labai sauniai judi i prieki smile.gif....

nieko senai jau nedejau cia tai imetu koliaziuka... daugumai tikriausiai jau matyta...
user posted image

Ir vakar bandziau kiek pazaisti su apsvietimu.... nu cia mano silpnoji vieta...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 11 04, 17:00)
. daugumai tikriausiai jau matyta...

laaabai nuotaikinga ir spalvinga bigsmile.gif
Atsakyti