QUOTE(gotte @ 2010 11 04, 16:22)
laba dienelė,
Turiu porą klausimų ne pačioms žaliausiosm narėms. Kai fotkinate (daugeliu atveju), darot tai vien tik su MANUAL režimu? Nustatinėjat visad diafragmą, išlaikymą, ISO, WB balansą ir kt? Ar fotkinat ant pusiau rankinio režimo?
Dėl baltos balanso...kaip darote, kai fotografuojat? Jei rankiniu nustatinėjat, tai negi visad baltą popierių nešiojatės?
Dazniausia fotografuoju M... viska nustatineju, tik WB auto.... Na prie dirbtinio apsvietimo auto grybauja todel nustatineju is pusiau automatiniu...
Pusiau automatiniai man nepatinka, na nebent dienos metu kauke, tada dar galima jais naudotis, bet visvien man patogiausias M...
QUOTE(stashiene @ 2010 11 04, 16:32)
Skaitau ir seku jau n-tąją Jūsų temą, prisiruošiau ir aš prisėsti prie namų darbų
keliu pirmąjį...
Gerai....
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 04, 16:35)
Niu, draugė išvažiavo gimdyt, aš lipu sienom iš jaudulio tai po kompa maklinėju, kol mažasis leidžia...
Kas blogai? (peršviestą viršų matau, bet negaliu niekaip pataisyt, bet kas dar negerai?)
Nu visai fainai... padegimas cia visai netrukdo... bet apatine kaire foto nepatinka, noretusiu kazko idomesnio... o siaip labai sauniai judi i prieki
....
nieko senai jau nedejau cia tai imetu koliaziuka... daugumai tikriausiai jau matyta...
Ir vakar bandziau kiek pazaisti su apsvietimu.... nu cia mano silpnoji vieta...