Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Akasha @ 2010 11 04, 13:14)
tai ir neperdarinek tu keturiu, as tave pamenu... daryk tik wb...

kazkaip norejau prisimint nd , nes pamenu ,kaip as keikiaus del ju doh.gif ,

tik pardaviau as ta zoomini objektyva , ir dabar suku galva kaip daryt g.gif

frederica aisku tada , eisiu su tuo wb zaist biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eurikaite: 04 lapkričio 2010 - 14:24
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 04, 15:17)
na man fokuso vis tiek nera g.gif gal ranka sudreba befotkinant? man daznai taip buna, tada ijungiu laikroduka ax.gif

dreba blush2.gif pas mane jau sviesiausiam namu kampe naktis... islaikymas 1/15... tai uz tai plaukiojam..
jei darau A rezimu tai islaikymas 1/5 - 1/8... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2010 11 04, 15:25)
dreba  blush2.gif  pas mane jau sviesiausiam namu kampe naktis... islaikymas 1/15... tai uz tai plaukiojam..
jei darau A rezimu tai islaikymas 1/5 - 1/8...  biggrin.gif

prie lango pastatyk, fotika padek ant ko nors stabilaus, ir ijunk laikroduka,tada bent spaudziant nesujudes aparatas smile.gif
Atsakyti
rarity, ačiū, esiu ieškot ko nors. Žiūriu obuoliai nesigauna niekaip doh.gif
Atsakyti
keliu bat jauciu ka blogai doh.gif

rankinia

user posted image

auto

user posted image

lempute

user posted image

Atsakyti
QUOTE(henrika_are @ 2010 11 04, 14:37)
keliu bat jauciu ka blogai  doh.gif

Na, kad rankinis geriausiai tai faktas. Kiek gerai, kitas klausimas. Man žiūrint per laptopą atrodo neblogai.
Pasiūlymas darant šį ND - fonas turėtų būti kuo šviesesnis, nes aplinkos spalvos pakeičia balto daikto spalvą. Kiek pamenu, aš fotkinau baltą daiktą ant balto lapo, tada lindo tik mano pačios padarytos nesąmonės biggrin.gif

Užsakaitau smile.gif Man labiau kliuvo natūralioje šviesoje - buteliukas atrodo peršviestas g.gif

Atsakyti
dieninis apsvietimas
awb
user posted image

debeselis
user posted image

custom
user posted image
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 11 04, 14:11)
Kas čia tokius pletkus skleidžia, iš kur žino, aš jau avį namo parsitempiau, dar savaitę šersiu, o tada jau šašlykams blink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 04, 15:28)
prie lango pastatyk, fotika padek ant ko nors stabilaus, ir ijunk laikroduka,tada bent spaudziant nesujudes aparatas smile.gif

visi blogai, ar tik 2?
sukeliau kaip beprote nuotraukas i flickr po 5 mb ir neduoda dabar nauju ikelt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2010 11 04, 15:52)
visi blogai, ar tik 2?
sukeliau kaip beprote nuotraukas i flickr po 5 mb ir neduoda dabar nauju ikelt  doh.gif

tik 2
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 11 04, 16:47)
Na, kad rankinis geriausiai tai faktas. Kiek gerai, kitas klausimas.  Man žiūrint per laptopą atrodo neblogai.
Pasiūlymas darant šį ND - fonas turėtų būti kuo šviesesnis, nes aplinkos spalvos pakeičia balto daikto spalvą. Kiek pamenu, aš fotkinau baltą daiktą ant balto lapo, tada lindo tik mano pačios padarytos nesąmonės biggrin.gif

Užsakaitau smile.gif Man labiau kliuvo natūralioje šviesoje - buteliukas atrodo peršviestas  g.gif

Gal todel kad prie lago pastatytas:)
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 11 04, 15:02)
Antroj nuotraukoj nesimato ar 2 ar 3 sufokusuotas...

Kaip dabar?
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti