Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Akasha @ 2010 11 04, 15:02)
uzduotis svarbiausiai kad baltas daiktas baltame fone... rekomenduojami kiausiniai, bet gali buti ir koks kitas daigtas... o rudi siuo atveju netinka...

tai kad rudi netinka tai zinau, teiravausi ar galima ka nors kita balto, ne kiausinius smile.gif

QUOTE(Zhiogiukas @ 2010 11 04, 15:03)
Sumasino, matyt, tie šašlykai pas Federicą  biggrin.gif

Aš asmeniškai galutinai nusprendžiau pasijungti, kai išvydau tą pasaką...ant žirnio. Buvau maloniai priblokšta  rolleyes.gif

pagal naujausius pranesimus, saslyku nebenus rolleyes.gif hihihi.gif
Atsakyti
Ech prisnekejot cia prisiguodet, kad nesigauna ar neiseina, tai ir mane depresija uzpludo smile.gif... ir kuo toliau tuo labiau suvokiu, kad kiek beismokstu ir kiek besuzinau, tiek reik vis daugiau ziniu ir t.t. cia kaip gilyn i miska vis daugiau medziu...
Papildyta:
QUOTE(eurikaite @ 2010 11 04, 15:04)
sveikutes
noriu sugrysti  blush2.gif kazkada buvau su nicku chameleon

O tu lyg jau buvai padarius nd? ar as maisau kazka?
Papildyta:
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 04, 15:05)
tai kad rudi netinka tai zinau, teiravausi ar galima ka nors kita balto, ne kiausinius smile.gif
pagal naujausius pranesimus, saslyku nebenus  rolleyes.gif  hihihi.gif

bandyk ne su kiausiniais... smile.gif
Atsakyti
g.gif kazkaip ne taip idejau

bandau kitaip
f2.8
user posted image
f5.6
user posted image
f11
user posted image
Atsakyti
nesimato.. tada kitaip:

2 ND.

F 5.3
user posted image

F 9
user posted image

F 14
user posted image

4 ND
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 11 04, 13:08)

O tu lyg jau buvai padarius nd? ar as maisau kazka?
Papildyta:

buvau skoloj su wb doh.gif lotuliukas.gif niekaip nesisekdavo , tai isejau pasiilset biggrin.gif , bet perdariau is naujo , tik va dar nzn kaip vel bus su tuom wb
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 04, 15:05)
pagal naujausius pranesimus, saslyku nebenus  rolleyes.gif  hihihi.gif

Kas čia tokius pletkus skleidžia, iš kur žino, aš jau avį namo parsitempiau, dar savaitę šersiu, o tada jau šašlykams blink.gif
Atsakyti
3 daiktai

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2010 11 04, 15:11)
nesimato.. tada kitaip:

Na man kliuva tai kad tamseja didinant F o turetu buti vienoda sviesa... bet si karta jau f keitimas matosi... trecias gerai...

QUOTE(eurikaite @ 2010 11 04, 15:11)
buvau skoloj su wb  doh.gif  lotuliukas.gif  niekaip nesisekdavo , tai isejau pasiilset biggrin.gif , bet perdariau is naujo , tik va dar nzn kaip vel bus su tuom wb

tai ir neperdarinek tu keturiu, as tave pamenu... daryk tik wb...
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2010 11 04, 15:11)
nesimato.. tada kitaip:

2 ND.

na man fokuso vis tiek nera g.gif gal ranka sudreba befotkinant? man daznai taip buna, tada ijungiu laikroduka ax.gif

QUOTE(frederica @ 2010 11 04, 15:11)
Kas čia tokius pletkus skleidžia, iš kur žino, aš jau avį namo parsitempiau, dar savaitę šersiu, o tada jau šašlykams blink.gif

taigi pati minejai, ar as kazka ne taip supratau blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 11 04, 16:02)
Antras nd negerai..
Antroj nuotraukoj nesimato ar 2 ar 3 sufokusuotas...
uzduotis svarbiausiai kad baltas daiktas baltame fone... rekomenduojami kiausiniai, bet gali buti ir koks kitas daigtas... o rudi siuo atveju netinka...
Papildyta:

Naturaliame kaip ir gerai, o dirbtiniame sviesa nedekingai is virsaus krenta ir labai jau seselyje daiktas gaunasi, tai sunku pasakyti at ten baltai tau gavosi ar ne...

na bandysiu perfotkint is kotos puses arba teks vakaro laukti 4u.gif
Atsakyti
artejimas prie objekto

user posted image

user posted image

user posted image

dabar turiu klausima , kaip jus zoominat su 50mm g.gif , as neturiu objektyvo kad zoomintu rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(eurikaite @ 2010 11 04, 15:18)
artejimas prie objekto
kaip jus zoominat su 50mm g.gif , as neturiu objektyvo kad zoomintu  rolleyes.gif

Visi nd gerai 4u.gif
Niekaip, nedarytk tiesiog šito.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 04 lapkričio 2010 - 14:22