Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Loretoidas @ 2010 11 04, 11:31)
Elzė padaro visiškai mažai kadrų, užtat ir trinti vėliau nereikia bigsmile.gif

Čia matyt jau profo požymis, kad jau kai šauna, tai taikliai...

O dėl rakandų- man irgi labai gražu visokios senienos iš sandėliukų.. Pas senelius rasčiau nemažai gėrio, bet tai kur visą tai laikyti, kai gyveni daugiabutyje... doh.gif Tiek gražių daiktų galima visokiuose blusų turguose nusipirkt, (paskutinis pirkinys-nuostabūs porceliano puodeliai Anykščių skuduryne, vos po 1 lt už puoduką su lėkštute tongue.gif ), bet va su vieta namie tai problema...
Na, viskas pamažu. Galų gale, kaip Jūs visos (visi) sakote- vieni norim išmokt fotkint šeimą, kiti- iš to gyventi.. Tad matyt ir poreikiai visokioms dekoracijoms skirtingi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2010 11 04, 12:31)
Dėl daiktų ir rakandų mano pozicija - įsigyti kuo pigiau. Susirenku tokius daiktus, baldus, kuriuos daugumą išmeta. Man patinka natūralumas ir paprastumas, o ir azartas pagauna padaryti kažką gražaus iš "nieko".
Dėl pleškinimo bele kiek, pritariu antajo - pvz. Elzė padaro visiškai mažai kadrų, užtat ir trinti vėliau nereikia bigsmile.gif

Dėl Elzės tikiu, bet gi patirtis tos jaunos mergaitės jau kokia.
Aš tarkim ir su kiekviena diena vis mažiau kadrų turiu prikept, kad pasiekt norimą rezultatą ir tai mane džiugina biggrin.gif
Dėl daiktų ir rakandų, tai čia įsivaizduoju gyvenimo būdas( aš tokia pati).
Tu juk dar kai nefotkinai fotopastelėj, taip gyvenai, gražių daiktų, rankdarbių apsupty - tirpdavau užėjus pas Tave į Tavo darbų galerijas. Gyveni pasakoj, vaikai taip augo, spėju todėl ir fotopastelės stilius būtent toks...kas gi nenorėtų gyvent pasakoj... biggrin.gif

Ievukis, Jau išsiunčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 04 lapkričio 2010 - 12:19
My Webpage
Ka tik prisijungiau prie flirk, noriu isbandyt kaip veikia, bet nerandu ka ten nukopint, kad cia galeciau fotke ikelt blush2.gif
Gal kas galetu paaiskint?
Papildyta:
ot netikus doh.gif

Papildyta:
O kaip padaryt, kad is kart nuotrauka rodytu, ne nuoroda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egipta: 04 lapkričio 2010 - 12:20
QUOTE(Egipta @ 2010 11 04, 12:19)
My Webpage
Ka tik prisijungiau prie flirk, noriu isbandyt kaip veikia, bet nerandu ka ten nukopint, kad cia galeciau fotke ikelt  blush2.gif
Gal kas galetu paaiskint?
Papildyta:
ot netikus  doh.gif

Papildyta:
O kaip padaryt, kad is kart nuotrauka rodytu, nuo nuoroda?

spaudi ant nuotraukos, paskui spaudi desini, pasirenki nuotraukos dydi, tada vel desini properties ir nukopini nuoroda ten esancia ir keli cia per IMG
Atsakyti
Gavau gavau clap.gif aciu frederica mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rennate @ 2010 11 04, 12:29)
Galima jungtis  blush2.gif

Žinoma 4u.gif

Gizzy - nd gerai 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
Pagaliau pavyko, dekui.
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2010 11 04, 13:22)
Gavau gavau clap.gif aciu frederica mirksiukas.gif

Liux assa.gif
Atsakyti
QUOTE(rennate @ 2010 11 04, 12:29)
Galima jungtis  blush2.gif

drasiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(yolitux @ 2010 11 03, 15:11)
Sveikos panelytes  mirksiukas.gif

Seku jau jusu antra tema ir groziuosi jusu darbais - vis nedristu prisijungti  ax.gif

Turiu SONY alfa 300 veidrodini fotika - taciau kolkas fotografuoju tik auto rezimu daugiau gaudydama vaiku emocijas nei mastydama apie profesionaluma, taciau suprantu, kad mano aparaciukas ga;li daug daugiau ir kadangi labai megstu fotografuoti - jusu pagalba noreciau pramokti sio meno  rolleyes.gif

Ikeliu kelius savo darbus - galit kritikuot, o tik prisiruosusi ir radusi laiko eisiu daryt namu darbu  showoff.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

cia mano kaip megejos darbai - bandysim tobulet smile.gif foto padideja ant jos spustelejus smile.gif

kodel ignoruojat mane verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(yolitux @ 2010 11 04, 13:33)
kodel ignoruojat mane  verysad.gif

Gal todėl, kad nuotraukos labai mažos ir kad jas reikia pasididint, gal dėl to, kad jų baisiai daug, gal dėl to, kad Tu ignoruoji mūsų taisykles ir nededi ND, gal dėl To, kad užsižaidėm su pasakom, gal dėl to, kad šiaip nelabai mandagios esam g.gif
O jei rimtai, dėk Vieną ND ir vieną iš jau Įdėtų foto, pažadu, neįgnoruosiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 04 lapkričio 2010 - 13:02
QUOTE(yolitux @ 2010 11 04, 13:33)
kodel ignoruojat mane  verysad.gif

Man labai grazi trecia nuo apacios nuotraukyte kur mergaite su kepuryte 4u.gif
Atsakyti