QUOTE(robobebras @ 2010 11 04, 00:21)
eee, jei cia prasides gailesiai guodesiai pasigraudenimai ir etc, reiks ir man iseit
STOP, ir taip nespejam skaityt, net nuotrauku nepakomentuojam (tame tarpe ir as toksai)
Sorry už oftopiką, blyn, balamuto įnešiau į temą. Visiškai pritariu,kad nereikia čia bobiškų zyzaliojimų, nemoki- eik mokintis, o ne inkšk čia ir temą teršk. Pritariu tam ir daugiau taip nedarysiu
Nes ištiesų, daug įdomiau kai kas foto komentuoja ar patarimais pasidalina, nei tokie zyzimai.
Dar kartą persiprašau. Va tuo ir myliu vyrus, tuoj vištidėj toną užduoda
, ba būč kudakavus iki ryto ir savęs gailėjus
O dabar, atsibudau ir akyse mažumėlę šviesiau. Vėl pasiryžus važiuot į taborą kadrų gaudyt...
QUOTE(Yvette @ 2010 11 04, 08:03)
Laukine, labai neteisingas požiūris. Kaip sakoma, rytas už vakarą protingesnis.
(neklausyk to, ką parašiau. Nes pati turėjau keletą fotografų autoritetų, į kurių foto pažiūrėjusi sakydavau viskas, metu. Bet tai būdavo vienam vakarui. Iš ryto suveikdavo kaip geras spyris į sėdimąją. To linkiu ir tau).
taip ir yra
QUOTE(Loretoidas @ 2010 11 04, 09:20)
Laukine, aš kiekvieną dieną patiriu tokius jausmus - žiūriu į kitų nuotraukas, skaitau, kaip rašo, matau, kaip mezga, siuva ....
Dabar tik suskaičiau niką teisingai.. Kažkaip užmečiau kažkada, akis sufokusavo mistinį lateroidą ir užsifiksavo sąmonėj.. Atsiprašau, Loretoidai.
Pritariu viskam ką čia rašot. Ir kadangi nemažai čia pažengusių, labai labai esu dėkinga už patarimus.
Įsivaizduoju kiek laiko, darbo, informacijos reikėjo, norint turėti tokį įdirbį kokį turi kai kas, čia besilankantis. Tai yra didelė investičija, pradžioj teesanti išlaidomis. Galėtumėte nesakyti kaip padarote tą ar aną, nesidalint patarimais, o tą darot. Labai gražu, ačiū visiems.
QUOTE(robobebras @ 2010 11 04, 09:55)
O kazkas nori nemokamai prasisukti, negalvoti kaip parduos savo produkta, o rezultata gauti toki pat. Taip tiesiog neteisinga
Tiap tiap.