QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 04, 01:15)
Be šansų. Aš negaliu būt krepšininkė- per mažas ūgis, tad palaidojau tą mintį ir nesiekiu to. Matydama tokias foto, suprantu, kad tai absoliučiai neįmanoma pasiekt. Kiekviena jos (ar jo) nuotrauka- meno kūrinys. Kažkoks siaubas. Iš kur tiek gražių daiktų- puodų, žaislų, krepšių, drabužėlių vaikams, įrakių, įnagių ir dar viskokio gražaus bieso? Galų gale, kur laikyt visa tą turtą? Čia sandėlių reikia. O ką jau kalbėt apie foto- nė vieno pro šalį, fokusas tobulas, šviesa, spalvos, nuotaika, mintis.. Viskas apgalvota iki krislelio.
Liūdna. Aj, einu miegot, gal ryt galva šviesesnė bus, nes dabar sakau: N-E-V-I-L-T-I-S.
Liūdna. Aj, einu miegot, gal ryt galva šviesesnė bus, nes dabar sakau: N-E-V-I-L-T-I-S.
Norėjau kai ką parašyti, bet paprasta ir Yvette jau pasisakė, aš pritariu joms.
Aš irgi turiu pamėgtų autorių, patinka žiūrėti jų darbus, paskui net kartais pasapnuoju, kad taip fotkinu ir dėlioju koliažus Bet pagalvojus realiai suprantu, kad iš karto tokios kartelės neperšoksiu, todėl pats pirminis tikslas - išmokti techniškai geriau fotografuoti, tada patobulėt kompozicijoj, na čia gal irgi prie techninių dalykų, ir pagaliau gražiai fotografuoti savo vaikus, šeimos įvykius. Tegul kartais ir blykstę įsijungsiu, bet kad nors nenukiprčiau rankų, nebūtų sulietų kadrų ir pan. Paskui gal dar kažko pasieksiu
QUOTE(paprasta @ 2010 11 04, 01:30)
Uj, Laukine- nesiek kosmoso iš karto aš ateidama čia užsibrėžiau tikslą išmokti nufotografuoti normaliai savo vaikus- manau, kad prie to priartėjau, kartais visai neblogai pavyksta
O dabar bandysiu ištiest kaklą šiek tiek aukščiau- gal kas pavyks
O dabar bandysiu ištiest kaklą šiek tiek aukščiau- gal kas pavyks
Manau, kad pasiekei savo pirminį tikslą