ar bus kokių komentarų? ar viskas jau taip blogai?
man irgi niekoas nieko nepasake
QUOTE(henrika_are @ 2010 11 04, 00:26)
man irgi niekoas nieko nepasake
tai gal viena kitai ką nors pasakysim
Labas vakaras,
skaitinėdama apie savo pasaką štai ką radau. Galbūt bus įdomu ir jums pasižvalgyti.
Nuoroda į dienoraštį. Nežinau ar tik tiek foto ir yra, ar ten įkeltos tik tai merginai labiausiai patikusios. Nebeieškosiu šįvakar.
Malonaus žiūrėjimo ir galbūt naujai kylančių idėjų Pasakos fotografavimui.
Pasaka
skaitinėdama apie savo pasaką štai ką radau. Galbūt bus įdomu ir jums pasižvalgyti.
Nuoroda į dienoraštį. Nežinau ar tik tiek foto ir yra, ar ten įkeltos tik tai merginai labiausiai patikusios. Nebeieškosiu šįvakar.
Malonaus žiūrėjimo ir galbūt naujai kylančių idėjų Pasakos fotografavimui.
Pasaka
Pasižiūrėjau Laretoido nuotraukų ir suėmė neviltis. Viskas, nebenoriu fotografuot. Viso gero.
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 03, 23:56)
Pasižiūrėjau Laretoido nuotraukų ir suėmė neviltis. Viskas, nebenoriu fotografuot. Viso gero.
kaip tik turėjo atsirast noro fotografuot ir siekt
QUOTE(ASTYT @ 2010 11 04, 00:03)
kaip tik turėjo atsirast noro fotografuot ir siekt
Be šansų. Aš negaliu būt krepšininkė- per mažas ūgis, tad palaidojau tą mintį ir nesiekiu to. Matydama tokias foto, suprantu, kad tai absoliučiai neįmanoma pasiekt. Kiekviena jos (ar jo) nuotrauka- meno kūrinys. Kažkoks siaubas. Iš kur tiek gražių daiktų- puodų, žaislų, krepšių, drabužėlių vaikams, įrakių, įnagių ir dar viskokio gražaus bieso? Galų gale, kur laikyt visa tą turtą? Čia sandėlių reikia. O ką jau kalbėt apie foto- nė vieno pro šalį, fokusas tobulas, šviesa, spalvos, nuotaika, mintis.. Viskas apgalvota iki krislelio.
Liūdna. Aj, einu miegot, gal ryt galva šviesesnė bus, nes dabar sakau: N-E-V-I-L-T-I-S.
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 04, 00:56)
eee, jei cia prasides gailesiai guodesiai pasigraudenimai ir etc, reiks ir man iseit STOP, ir taip nespejam skaityt, net nuotrauku nepakomentuojam (tame tarpe ir as toksai)
Uj, Laukine- nesiek kosmoso iš karto aš ateidama čia užsibrėžiau tikslą išmokti nufotografuoti normaliai savo vaikus- manau, kad prie to priartėjau, kartais visai neblogai pavyksta
O dabar bandysiu ištiest kaklą šiek tiek aukščiau- gal kas pavyks
Papildyta:
Dar gal kas pasakų neranda- tai tokią užtikau svetainę
http://pasakukampelis.eu/lt/?Pasakos
O dabar bandysiu ištiest kaklą šiek tiek aukščiau- gal kas pavyks
Papildyta:
Dar gal kas pasakų neranda- tai tokią užtikau svetainę
http://pasakukampelis.eu/lt/?Pasakos
Loretoido blogas man buvo vienas iš tų postūmių domėtis fotografija Žinau,kad vargiai pasieksiu tokį lygį .... arba tokį,kokį turi Frederica...ir daugelis čia besilankančių ,bet nenuleidžiu rankų .... padūsdauju,pasisemiu idėjų ir toliau teku Gal vieną dieną..... Gal ...
Paprasta ...permečiau pagal abėcėlę kiekvieną pasaką....vistiek manosios nėr
Paprasta ...permečiau pagal abėcėlę kiekvieną pasaką....vistiek manosios nėr
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 04, 01:15)
Be šansų. Aš negaliu būt krepšininkė- per mažas ūgis, tad palaidojau tą mintį ir nesiekiu to. Matydama tokias foto, suprantu, kad tai absoliučiai neįmanoma pasiekt. Kiekviena jos (ar jo) nuotrauka- meno kūrinys. Kažkoks siaubas. Iš kur tiek gražių daiktų- puodų, žaislų, krepšių, drabužėlių vaikams, įrakių, įnagių ir dar viskokio gražaus bieso? Galų gale, kur laikyt visa tą turtą? Čia sandėlių reikia. O ką jau kalbėt apie foto- nė vieno pro šalį, fokusas tobulas, šviesa, spalvos, nuotaika, mintis.. Viskas apgalvota iki krislelio.
Liūdna. Aj, einu miegot, gal ryt galva šviesesnė bus, nes dabar sakau: N-E-V-I-L-T-I-S.
Laukine, labai neteisingas požiūris. Kaip sakoma, rytas už vakarą protingesnis.
Labai gerai turėti autorių, į kuriuos nori lygiuotis, kurie gali būti postūmiu. Bet tavo atveju neteisinga tai, kad išsirinkai autorę, jau turinčią savo braižą ir nori mesti viską.. Nenorėk šuoliuoti, eik mažais žingsniais į priekį. Kiekvienam savo tempas. Kiekvienas turi savo tikslą. Kas norės išmokti gražiai fotografuoti savo šeimą, kas norės tai darbu paversti. Įsiklausyk savęs, ko nori tu? Jei turi tikslą, tai ir eik jo link. Tik neskubėk.
(neklausyk to, ką parašiau. Nes pati turėjau keletą fotografų autoritetų, į kurių foto pažiūrėjusi sakydavau viskas, metu. Bet tai būdavo vienam vakarui. Iš ryto suveikdavo kaip geras spyris į sėdimąją. To linkiu ir tau).
QUOTE(rarity @ 2010 11 03, 22:18)
Nelabai matosi skirtumas. Gal toliau vieną nuo kito padėk. Paimk matinius daiktus - geriau fokusuos.
QUOTE(Isila @ 2010 11 03, 23:22)
ar bus kokių komentarų? ar viskas jau taip blogai?