Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(frederica @ 2010 11 03, 20:11)
O kaip tada su žmonėm, tarkim vakarėlio metu?

Nezaidziu as su tais baltais lapais. Auto dazniausiai irgi pasmane, o fotografuoju raw ir ten pastumdau, arba i akies baltyma baksteliu - geriausiai tada suranda.
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 11 03, 22:18)
Nu ir RAW dar čia gelbsti, nes su tuo WB tai kartais taip nugrybauji biggrin.gif

QUOTE(Forgete @ 2010 11 03, 22:22)
tai ant raw ir stumdau, pas mane visada auto WB

QUOTE(<emigrante> @ 2010 11 03, 22:37)
Nezaidziu as su tais baltais lapais. Auto dazniausiai irgi pasmane, o fotografuoju raw ir ten pastumdau, arba i akies baltyma baksteliu - geriausiai tada suranda.

Nu va, į dienos pabaigą nusiraminau biggrin.gif Nervavaus, su tuo WB, o pasirodo nieko blogo aš nedarau, kad RAW formate tą baltą spalvą mėginu surast ax.gif Šiandien kaip tik susipažinau, kas yr "K" blush2.gif O kiek tą temperatūrą reikia nustatyti, kad būtų gerai? Įtariu nėr vieno standarto, čia priklausomai nuo kiekvienos fotkės, ane?
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2010 11 03, 22:22)
mergaitės, o kur nuotrauką pasakos kelt? į "Group Pool" šalia visų kitų?

Aha, gal negerai aš čia sugalvojau su tuo prisistatymu, einam gal prasitrinam, o paskui DI pasakys galima kokį atskirą albumą sukurt susipažinimui, jei ne užteks žodinio.
Ir kelk mirksiukas.gif
Atsakyti
noriu pastabų, nes žinau, akd negerai. Antras ir trečias ne taip, ar ne?

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 11 03, 21:46)
Aha, gal negerai aš čia sugalvojau su tuo prisistatymu, einam gal prasitrinam, o paskui DI pasakys galima kokį atskirą albumą sukurt susipažinimui, jei ne užteks žodinio.
Ir kelk mirksiukas.gif

ok, kai bus tusčia, jei nepersigalvosiu ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Na bet kuriuo atveju besigilindamos i tai imat si bei ta suprast mirksiukas.gif Kai kuriems fotikams geriau yra pilka spalva.t.y pilka spalva jie priima kaip balta lapa ir tada gaunasi geriausias rezultatas.Pabadyk gal taip bus geriau 4u.gif
As pasakos negavau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2010 11 03, 22:48)
Na bet kuriuo atveju besigilindamos i tai imat si bei ta suprast mirksiukas.gif Kai kuriems fotikams geriau yra pilka spalva.t.y pilka spalva jie priima kaip balta lapa ir tada gaunasi geriausias rezultatas.Pabadyk gal taip bus geriau 4u.gif
As pasakos negavau  unsure.gif

Nesupratau g.gif einu žiūrėt doh.gif
Jetus Ievuki pražiopsojau Tave umn.gif pomidorai2.gif pomidorai2.gif pomidorai2.gif
Mergaitės gelbėkit kuri, junkitės žaidiman, plyzzzz
Galėčiau aš Tavo pasaką paimt, ale tiek veiklos paskutinėm dienom primąsčiau, bijau, kad pavesiu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 03 lapkričio 2010 - 21:58
QUOTE(frederica @ 2010 11 03, 21:50)
Nesupratau g.gif  einu žiūrėt doh.gif

jei reikia padėt pasakų sugalvot, tai duok žinių wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2010 11 03, 22:57)
jei reikia padėt pasakų sugalvot, tai duok žinių wink.gif

Tai, kad ne tame reikalas, reikia, kad kas apsiimtų ir įgyvendint.
ASTYTE, gal pagelbėsi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 11 03, 21:59)
Tai, kad ne tame reikalas, reikia, kad kas apsiimtų ir įgyvendint.
ASTYTE, gal pagelbėsi unsure.gif

tai gal nebūtinai ir dar kažkam tą pasaką daryt, tikrai gal nevisi spės įgyvendint ir gautą ir duotą pasakas... bijau apsiimt, gal pradžiai pirmąją tegul sukritikuoja rolleyes.gif
Atsakyti
Labas vakarelis, kokie ten neaiskumai su flirkeriu? smile.gif ka ten norit padaryti?

Oi mano pasaka tai irgi ne is ...... paprastuju.... Nesazonas jai dabar biggrin.gif na bet as issuki priimu, o kas gausis tas tongue.gif bet zadu stengtis

Frederica, o ko tu nespeji? Man rodos puikiai susitvarkai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 03 lapkričio 2010 - 22:10
Ten kur klausiau apie Flikr -nebereikia ,jau išsiaiškinau .... ačiū 4u.gif

QUOTE(frederica @ 2010 11 03, 20:46)
Ir kelk mirksiukas.gif

O aš prisistačiau ir tik dabar čia paskaičiau... biggrin.gif tai trint ar palikt g.gif Nors nieko aš ten tokio neparašiau .....
Atsakyti