Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(ASTYT€ @ 2010 11 02, 10:37)
Tiga per naktį dar pagalvojau matyt.. man kliūna tose įdomiose pozose - tai lakuoti aukštakulniai.. gal jie geriau žiūrėtūsi ant jiems skirto grindinio, o dabar ant medžio.. čia jau Ugg'sai tiktų miške biggrin.gif  rolleyes.gif

O man kaip tik aukštakulniai miške labai super. Jais čia išgautas netikėtumo efektas, tam tikra prasme žiūrovui duodamas šokas....

QUOTE(ohara @ 2010 11 02, 10:45)
man tai atrodo fotografavimo sugebėjimai pirmoj vietoj,nes kai moki fotografuot tai ir pasaką lengviau perteiksi...  ax.gif

Aš vis tik manau, kad mintis pati svarbiausia, o tada jau likusią dalį lemia gebėjimas mintį įgyvendinti. Žinoma, kad mažiau fotografavimo patirties turintis žmogus "privels" klaidų, nesugebės to padaryt taip įtikinamai, kaip "profas"...

Atsakyti
Norėčiau visų paklausti, gal kas žinot kaip ir ką per flickr.com reikia nustatyti kad galėtų visi matyt tavo nuotraukas, komentuoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 11 02, 10:45)
man tai atrodo fotografavimo sugebėjimai pirmoj vietoj,nes kai moki fotografuot tai ir pasaką lengviau perteiksi...  ax.gif

o aš galvoju, kad pirmoj vietoj fantazija rolleyes.gif nebus jos, nebus ir nuotraukos geros, kad ir kaip meistriškai nufotkinsi, nuotrauka tiesiog nekabins..
Atsakyti
Dzin dobri,
Kas man galėtų padėt su PS koliažų kūrimo pamokėlėm? Gal kas esate užmatę kokios info internete. Pikasa užkniso juodai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 11 01, 22:19)
antajo, rarity, ohara, Mustachio - patobulėjimai 4u.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(ASTYT€ @ 2010 11 02, 10:01)
o aš galvoju, kad pirmoj vietoj fantazija  rolleyes.gif  nebus jos, nebus ir nuotraukos geros, kad ir kaip meistriškai nufotkinsi, nuotrauka tiesiog nekabins..

drinks_cheers.gif
Kažkaip ramiai aš kolkas dėl tos pasakos...kol nesužinosiu ką gavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 11 02, 10:34)

Kažkaip ramiai aš kolkas dėl tos pasakos...kol nesužinosiu ką gavau  biggrin.gif

O savo jau kuri, bandai perteikti fotografijoje? mirksiukas.gif
Aš vis bandau su Frederika suderinti, savo pasaką, pasirodo jau visos populiariausios "užimtos". biggrin.gif Turiu tik šiandien laiko, o po to tik savaitgalis. Vakarais gi jau nepadarysiu jokios nuotraukos. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 11 02, 12:34)
Ačiū  4u.gif
drinks_cheers.gif
Kažkaip ramiai aš kolkas dėl tos pasakos...kol nesužinosiu ką gavau  biggrin.gif

Nebūk tokia rami lotuliukas.gif yra tokių, kad ohoho, galveles gerai turėsim pasukt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 02, 12:34)
Dzin dobri,
Kas man galėtų padėt su PS koliažų kūrimo pamokėlėm? Gal kas esate užmatę kokios info internete. Pikasa užkniso juodai  doh.gif

Aš tai su picasa tik ir darau, nemoku kitaip blush2.gif
Loretoidą gal per meetą pakankinsim, išduos gal biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 11 02, 11:53)

Loretoidą gal per meetą pakankinsim, išduos gal biggrin.gif

Tuoj Lateroidas iš vis bijos atvažiuoti... Tada aš gal kompą paimsiu, gal galėčiau iškart fiksuot naudingą info... ax.gif Siaubas kaip laukiu, negaliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 02, 12:00)
Tuoj Lateroidas iš vis bijos atvažiuoti... Tada aš gal kompą paimsiu, gal galėčiau iškart fiksuot naudingą info... ax.gif Siaubas kaip laukiu, negaliu  doh.gif

jeigu jau viską fiksuosi, tai ir su kitom pasidalint teks, kurios ir nedalyvaus rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif

Skaitau jusu tema jau kuris laikas ir noriu prisijungti prie jusu smile.gif prisipazinsiu fotografavime esu visiskai zalia blush2.gif bet labai noriu ismokti sito meno ax.gif o kai pamaciau, kaip merginos patobulejo bigsmile.gif tikros saunuoles

o kad nekalbeti tusciai, ateinu jau pasiruosus ir padarius pirmuosius namu darbus ax.gif

ND1

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 11 02, 12:09)
Sveikos visos  4u.gif

gerai 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif Dalyvių sąrašas žaidime PASAKA
1 paprasta
2 ASTYT€
3 Mustachio
4 Albama
5 brumbrumai
6 Zirzilija
7 gotte
8 bizytė
9 Laukine 25
10 Alexo
11 frederica

Gal dar vienos sulauksiu, jei, ne tekas kažkam dvi pasakas galvot, o kažkam jas įgyvendint biggrin.gif Ir tada jau bursiu mirksiukas.gif

@leja - sveika prisijungus 4u.gif
ND - gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 02 lapkričio 2010 - 12:14