QUOTE(rarity @ 2010 11 03, 20:48)
Vienoms žiemos reikia. kitoms vasaros
airv, gražios foto. Labai Pirmasis portretukas labiau spalvotas. Ir rudenėlis gražus. Šaunuolė
airv, gražios foto. Labai Pirmasis portretukas labiau spalvotas. Ir rudenėlis gražus. Šaunuolė
Matėt multiką kur Senelis vasaros nematęs buvo , improvizuosim Zirzilja- kuo gi tau padėt?
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 03, 19:55)
Nia Brolis mano labai gerai žino tą situaciją tenai, todėl iš vis nerekomenduoja nosies kišt. Bet man mano idėja nurimt neleidža
Aiš tai čigonų nebijau, pažįstu vieną šeimą, tvarkingesni už ne kai kuriuos tautiečius. Pagelbėju jiems kartais, bet jie vienintelė tvarkinga šeima ir yra, visi kiti tai oooch...
Nedurniuok, neverta dėl pasakos, narkotikus pradėt naudot. Užskaitysim ir prastesnį variantą
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 03, 20:50)
pabandyk dar.. siaip dazniausiai is pirmo karto neiseina jau kad visai visai baltas butu nors siaip as uzskaityciau, man baltai rodo o ir siaip labai sunku gaut, kad visiskai visiskai baltas daiktas butu.. bet pasibandyt dar gali
Mano akim ir tinka Patikrinus tikiu, kad skiriasi, bet aš prieš tai kelių tikrinau, tai panašiai buvo...ir praleidau