Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rarity @ 2010 11 03, 20:48)
Vienoms žiemos reikia. kitoms vasaros  doh.gif
airv, gražios foto. Labai Pirmasis portretukas labiau spalvotas.  Ir rudenėlis gražus. Šaunuolė  4u.gif

Matėt multiką kur Senelis vasaros nematęs buvo biggrin.gif , improvizuosim mirksiukas.gif Zirzilja- kuo gi tau padėt?

Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 03, 19:55)
Nia  tongue.gif Brolis mano labai gerai žino tą situaciją tenai, todėl iš vis nerekomenduoja nosies kišt. Bet man mano idėja nurimt neleidža  doh.gif

Aiš tai čigonų nebijau, pažįstu vieną šeimą, tvarkingesni už ne kai kuriuos tautiečius. Pagelbėju jiems kartais, bet jie vienintelė tvarkinga šeima ir yra, visi kiti tai oooch...
Nedurniuok, neverta dėl pasakos, narkotikus pradėt naudot. Užskaitysim ir prastesnį variantą lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 03, 20:50)
pabandyk dar.. siaip dazniausiai is pirmo karto neiseina jau kad visai visai baltas butu smile.gif nors siaip as uzskaityciau, man baltai rodo biggrin.gif o ir siaip labai sunku gaut, kad visiskai visiskai baltas daiktas butu.. bet pasibandyt dar gali wink.gif

Mano akim ir tinka mirksiukas.gif Patikrinus tikiu, kad skiriasi, bet aš prieš tai kelių tikrinau, tai panašiai buvo...ir praleidau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 03 lapkričio 2010 - 20:00
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 03, 19:50)
pabandyk dar.. siaip dazniausiai is pirmo karto neiseina jau kad visai visai baltas butu smile.gif nors siaip as uzskaityciau, man baltai rodo biggrin.gif o ir siaip labai sunku gaut, kad visiskai visiskai baltas daiktas butu.. bet pasibandyt dar gali wink.gif

QUOTE(frederica @ 2010 11 03, 19:59)
Mano  akim  ir tinka mirksiukas.gif Patikrinus tikiu, kad skiriasi, bet aš prieš tai kelių tikrinau, tai panašiai buvo...ir praleidau blush2.gif

ir mano akims beveik balta, juolab kad kaskart fotografuojant nepatikrinsi prie kompiuterio ar tai labai atitinka baltą spalvą ar nelabai... aišku dėl savęs dar bandyčiau ir bandyčiau, kad kuo labiau įgust.. bet dėl manęs tai tas variantas tinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 11 03, 19:44)
ot gavau pasaką...reiks eit ieškot pažiūrėt ją geriau prisimint ir td kursiu.... blush2.gif
Papildyta:
Bet kad man neišeis,kai ne žiema... ot kas parinkot pasaką gaus pirdėn.... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kam prisimint, o kam ir gyvenime negirdeta perskaityti doh.gif Perverciau google - neradau niekur tos pasakos, tik kad tokia egzistuoja verysad.gif Teks daryt vien pagal pavadinima unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2010 11 03, 21:06)
ir mano akims beveik balta, juolab kad kaskart fotografuojant nepatikrinsi prie kompiuterio ar tai labai atitinka baltą spalvą ar nelabai... aišku dėl savęs dar bandyčiau ir bandyčiau, kad kuo labiau įgust.. bet dėl manęs tai tas variantas tinka  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
pilnai pritariu

QUOTE(green_tea @ 2010 11 03, 21:18)
Kam prisimint, o kam ir gyvenime negirdeta perskaityti doh.gif Perverciau google - neradau niekur tos pasakos, tik kad tokia egzistuoja verysad.gif Teks daryt vien pagal pavadinima unsure.gif

oho, kokia cia pasaka? Gal padet surast biggrin.gif sakyk pavadinima?
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 11 03, 19:44)
ot gavau pasaką...reiks eit ieškot pažiūrėt ją geriau prisimint ir td kursiu.... blush2.gif
Papildyta:
Bet kad man neišeis,kai ne žiema... ot kas parinkot pasaką gaus pirdėn.... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ups. biggrin.gif

Supirkau rekvizita savajai. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2010 11 03, 19:18)
  Teks daryt vien pagal pavadinima unsure.gif

Dar viena biggrin.gif Apie mano pasaką google irgi nieko nežino lotuliukas.gif tai tik pavadinimu remiantis ir kuriu irnesakyk.gif

O šitą... kad prisijungt į grupę Flikr'e reikia acountą turėt?
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2010 11 03, 20:18)

o pagal originalią kalbą irgi nieko nerado??? nebūna taip šiais laikais !!! bent iliustracijų tikrai turėtum rast, ir youtube visą filmuką įdėtą kokia japonų kalba biggrin.gif aš maniau, kad mano pasakos filmukas buvo rusiškas, o pasirodo japoniškas ir net ~60 -tūjų metų biggrin.gif
Atsakyti
gal man mest darba, kad speciau ka susiorganizuot fotosesijai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 03, 20:50)

nu as bandziau ir kita balta daikta fotkinti,visiskai balta gaunasi tik toj vietoj, kur lempa atsispindi. galbut mano apsvietimas per silpnas? g.gif

radau ir nustatymus,ten galima sukonkretinti balta spalvareguliuojant geltona, raudona zalia spalvas, bet vis taip pat, net ir fotkinant balta lapa,patikrinau, nerodo kad visiskai balta butu g.gif

QUOTE(frederica @ 2010 11 03, 20:59)
Zirzilja- kuo gi tau padėt?

tai va pati nezinau kuo, reikia kad butu baltas prie customs, o va pasirodo, tikrinant nera balta doh.gif

bet kaip matau, dauguma tai uzskaito, na tai ir gerai, nebesikankinsiu blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 03, 21:56)
nu as bandziau ir kita balta daikta fotkinti,visiskai balta gaunasi tik toj vietoj, kur lempa atsispindi. galbut mano apsvietimas per silpnas? g.gif

radau ir nustatymus,ten galima sukonkretinti balta spalvareguliuojant geltona, raudona zalia spalvas, bet vis taip pat, net ir fotkinant balta lapa,patikrinau, nerodo kad visiskai balta butu g.gif
tai va pati nezinau kuo, reikia kad butu baltas prie customs, o va pasirodo, tikrinant nera balta doh.gif

bet kaip matau, dauguma tai uzskaito, na tai ir gerai, nebesikankinsiu blush2.gif

man atrodo pas tave ta geltonuma duoda geltonos sienos. nesvarbu, raw fotkinsi ir viska pataisysi per pora sekundziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 11 03, 22:00)
man atrodo pas tave ta geltonuma duoda geltonos sienos. nesvarbu, raw fotkinsi ir viska pataisysi per pora sekundziu smile.gif

ne zinok, ne sienos, fotkinau balta lapa ant lovos padejus, lygiai tas pats, atrodo kad balta, o va kai patikrini, ne velnio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 03, 22:02)
ne zinok, ne sienos, fotkinau balta lapa ant lovos padejus, lygiai tas pats, atrodo kad balta, o va kai patikrini, ne velnio rolleyes.gif

o tu viska darai kaip priklauso? ta balta lapa nustatai kaip balta ir vel fotkini su tuo nustatymu?
Atsakyti