Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 03, 19:20)
na man tai apskutinej fotke baltas

RGB patikrinu ant kokios nors redagavimo programos ir matau kad geltonas. reiskiasi pas tave monitorius nesukalibruotas.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 11 03, 19:36)
RGB patikrinu ant kokios nors redagavimo programos ir matau kad geltonas. reiskiasi pas tave monitorius nesukalibruotas.

o ka cia reiskia?
Papildyta:
o dabar? unsure.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 03, 19:40)
o ka cia reiskia?

RGB spalvu sistema. Pabandyk nuotrauka kad ir ant kokio painto atsidaryt, tada su pipete paspaudaliok ir pamatysi koks pas tave "baltos"spalvos kodas. Va paspaudziau ir ismete 171 159 137. baltos spalvos rgb visos trys reiksmes turi but ~vienodos.
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 11 03, 15:39)

Laukine, kiba būsim giminingos sielos biggrin.gif Mane šiandien tas pats klausimas kankino, bet kadangi sloga, pasavau fotkinimą, bet va galvoju, tai kaip tokiu oru fotkinti patalpoj g.gif
Pamiršau gi tamstelę pagirti už fotosesiją su seserim 4u.gif Labiausiai patiko fotkė, kur guli ant žolės 4u.gif  4u.gif  4u.gif Šaunuolė tu, taip ir toliau.

Nepykit, ko nepakomentavau, varau pagulėt.

Su savo 50mm galėčiau fotkint, bet namie man vietos per maža.. Oi norėčiau didelės patalpos, susidėt visokių daiktų, su dideliais langais, su gera šviesa, pasikviesčiau sau gerų modelių ir kad fokinčiau, kad fotkinčiau.. doh.gif

QUOTE(Mustachio @ 2010 11 03, 14:25)
Į kokį pavojingą kvartalą nori eit?  unsure.gif

Taborą.

QUOTE(robobebras @ 2010 11 03, 14:26)
speju gavai pasaka "treninguotas vycka su chebra"? biggrin.gif Gal tegu brolis tave pasaugo? smile.gif

Nia tongue.gif Brolis mano labai gerai žino tą situaciją tenai, todėl iš vis nerekomenduoja nosies kišt. Bet man mano idėja nurimt neleidža doh.gif
Atsakyti
tamsteles paklausiu zemaitiskai... kap mona namu darba a gera a ne? lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 11 03, 19:44)
RGB spalvu sistema. Pabandyk nuotrauka kad ir ant kokio painto atsidaryt, tada su pipete paspaudaliok ir pamatysi koks pas tave "baltos"spalvos kodas. Va paspaudziau ir ismete  171 159 137. baltos spalvos rgb visos trys reiksmes turi but ~vienodos.

o kaip ta istaisyt? g.gif knygute skaityt?
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 11 03, 15:39)
Iš kur ją gauti?

Interneto, kiek atsimenu - tai nemokama programa 4u.gif

QUOTE(airv @ 2010 11 03, 13:43)
Dar viena foto. taršymui-naršymui.

Man pirma asociacija 'Vargdieniai' blush2.gif Spalvota zymiai graziau.

Pasakos dar negavau g.gif
Atsakyti
Ką tik visiems išsiunčiau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(frederica @ 2010 11 03, 12:45)
Pasakas kuria:

Alabama, paprasta, Laukinė25, Zirzilija, rarity, Akasha, Alexo, bizytė, goote, brumbrumai, Mustachio, ASTYTĖ, Tiga,  Ohara, Maggie, green tea, DI, Forgetė, robobebras, Marilė, Loretoidas, Yvette, frederica, airv.

Surašiau, dezertyres kalsiu prie gėdos stulpo cool.gif

Išbraukiu Vienintele, dėl svarbių priežasčių.
Visus kitus jau užskaičiau mirksiukas.gif , trauktis nebėra kur lotuliukas.gif - iškart sušaudymas mirksiukas.gif

Sekmės visiems!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 03 lapkričio 2010 - 19:50
QUOTE(frederica @ 2010 11 03, 19:41)
Ką tik visiems išsiunčiau 4u.gif
Papildyta:

Išbraukiu Vienintele, dėl svarbių priežasčių.
Visus kitus jau užskaičiau mirksiukas.gif , trauktis nebėra kur lotuliukas.gif - iškart sušaudymas mirksiukas.gif

Sekmės visiems!!!

ot gavau pasaką...reiks eit ieškot pažiūrėt ją geriau prisimint ir td kursiu.... blush2.gif
Papildyta:
Bet kad man neišeis,kai ne žiema... ot kas parinkot pasaką gaus pirdėn.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
padekit man kas nors su tuo baltos spalvos balansu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 11 03, 19:44)
ot gavau pasaką...reiks eit ieškot pažiūrėt ją geriau prisimint ir td kursiu.... blush2.gif
Papildyta:
Bet kad man neišeis,kai ne žiema... ot kas parinkot pasaką gaus pirdėn.... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Vienoms žiemos reikia. kitoms vasaros doh.gif
airv, gražios foto. Labai Pirmasis portretukas labiau spalvotas. Ir rudenėlis gražus. Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 03, 19:09)
o kaip ta istaisyt? g.gif  knygute skaityt?

pabandyk dar.. siaip dazniausiai is pirmo karto neiseina jau kad visai visai baltas butu smile.gif nors siaip as uzskaityciau, man baltai rodo biggrin.gif o ir siaip labai sunku gaut, kad visiskai visiskai baltas daiktas butu.. bet pasibandyt dar gali wink.gif
Atsakyti