Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Laba diena,fotografes.Noriu nusipirkti geresni fotoaparata nei muiline.Turiu CANON muiline,esu labai nusivylus,nes nuotraukose nei ryskumo,nei spalvu-nieko.Noriu isgyti geresni.Sakykit,prasau,ar iki 1500lt.galima isigyt fotoaparata,kad nuotraukytes butu geros kokybes?.Gal galit pasakyt modeliukus?Aciu uz atsakymus.Tiesa,jis reikalingas,kad fotografuot seima kelionese ar siaip kur isvykose.
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 11 03, 15:53)
Bandžiau. Keliu JB. Geriau taip?

PS dar kelios, ir palieku jus ramybėj kuriam laikui smile.gif Kritikos noriu.

Na kritikuot dar negaliu, nemoku, per mazai dar apsiskaicius blush2.gif Bet siaip labai grazios nuotraukos 4u.gif Man spalvota labiau ax.gif Ir trecia labai labai wub.gif

Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2010 11 03, 16:58)
sveika  4u.gif  skaitykis instrukciją ir bandyk ND daryti

Tema jau yra thumbup.gif
Kelk pasaką essen.gif šakės kaip nekantrauju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 11 03, 16:02)
Tema jau yra thumbup.gif
Kelk pasaką essen.gif šakės kaip nekantrauju ax.gif

mačiau tongue.gif bet dar galvoju nekelt lotuliukas.gif maž ką gudriau pagimdysiu ax.gif jei dvi savaites turim nėr ko stradalint labai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2010 11 03, 15:43)
Na va, sukuriau flirke tema musu darbams smile.gif Tikiuos visiems tiks ir patiks, va cia nuoroda i ja http://www.flickr.co.../smfotografija/  kol kas tema padariau viesa ir i ja gali prisjungti visi norintys, manau taip bus paprasciau, nei kiekvienam siusti pakvietimus..

O sakykit kaip prisijungti? blush2.gif Nors zaidime nedalyvauju, bet labai noreciau pamatyti jusu nuotraukas ax.gif Flickre uzsiregistravus esu, bet nelabai susigaudau kaip prisijungt prie tos grupes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2010 11 03, 16:07)
O sakykit kaip prisijungti?  blush2.gif  Nors zaidime nedalyvauju, bet labai noreciau pamatyti jusu nuotraukas  ax.gif  Flickre uzsiregistravus esu, bet nelabai susigaudau kaip prisijungt prie tos grupes  blush2.gif

spausti ant nuorodos ir tada turetu būt kažkas panašaus į prisijungti prie grupės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2010 11 03, 16:58)
sveika  4u.gif  skaitykis instrukciją ir bandyk ND daryti

lengva pasakyt, paėmiau po muilinukės veidrodinį, paglosčiau ir nežinau, ką su juo toliau daryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 11 03, 16:18)
lengva pasakyt, paėmiau po muilinukės veidrodinį, paglosčiau ir nežinau, ką su juo toliau daryt biggrin.gif

instrukciją skaityt, žingsnis po žingsnio išmoksi koks mygtukas ką daro ir su kuo valgomas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2010 11 03, 17:07)
O sakykit kaip prisijungti?  blush2.gif  Nors zaidime nedalyvauju, bet labai noreciau pamatyti jusu nuotraukas  ax.gif  Flickre uzsiregistravus esu, bet nelabai susigaudau kaip prisijungt prie tos grupes  blush2.gif

QUOTE(ASTYT€ @ 2010 11 03, 17:13)
spausti ant nuorodos ir tada turetu būt kažkas panašaus į prisijungti prie grupės  biggrin.gif

Radau, jau prisijungiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 11 03, 15:53)
Vaizdai grazus, bet vat nu ne iki galo isdirbta ir iskadruota... Pirmoje krumynai erzina, antroje centruotas medis.. trecioje - sakos, o ketvirtoji labai jau tamsi... Nepyk sakau ka pastebejau ax.gif

sakas specialiai taip fotkinau, atseit idomiau - miaaanas biggrin.gif o ta tamsia butent tokia ir norejau padaryti blush2.gif bet jei taip nesifotografuoja, tada zinosiu ax.gif
Atsakyti
5 ND - dirbtiniame apsvietime

auto
user posted image

debeselis
user posted image

customs
user posted image

o kad niekas nekomentauoja, tai gerai ar blogai? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 03, 17:22)
5 ND - dirbtiniame apsvietime