Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(frederica @ 2010 11 03, 15:12)
Aš už spalvotą. Man nerealiai patinka. Paspausta  g.gif gal kiek, bet man tai netrukdo, atvirkščiai prideda įtampos. Pasaka.
Pasaka, apie Pelenę ir tris riešutėlius.

Ačiū 4u.gif Ot gaila, kad ne šią pasaką gavau biggrin.gif
kaip kitos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 11 03, 15:12)
Aš už spalvotą.Spalvotoj tas veido pabalimas, pašalimas daug nuotaikos įneša.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
dar 3 uzduoti:)

18mm
user posted image

35mm
user posted image

55mm
user posted image
Atsakyti
Aš už spalvotą 4u.gif 4u.gif Iš portretukų- paskutinioji thumbup.gif
Atsakyti
ir 4uzduotis:)

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
na ikeliu kelias nuotraukeles kai fotografavimu dar nesidomejau, fotkinau su savo muiline tai kas atrode grazu smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

meno aisku nebus, bet bent jau kazkoki pajautima turiu fotografijai? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @leja: 03 lapkričio 2010 - 15:25
Sveikos,

Parskuodėm su dukryte iš gimtadienio ir prisėdau prie ND, tad palieku jūsų teismui ir eisiu ciuciką pavedžiot, paskui reikės suskaityt temelę, ką praleidau:

Natūralus apšvietimas
Rankinis WB

user posted image

Auto WB
user posted image

Cloudy
user posted image

Dirbtinis apšvietimas
Rankinis WB

user posted image

Auto WB
user posted image

Lemputė
user posted image

Papildyta:

3ND
user posted image

user posted image

user posted image

4ND
user posted image

user posted image

user posted image

Laukiu komentarų 4u.gif

Atsakyti
Oho koks pagyvejimas bigsmile.gif
As su pasaka pasuoju, nes nelabai laiko randu, o ir fotografavimo krize pas mane blush2.gif Dziaugiuos tokiom krizem - nes po ju dazniausiai buna nerealus energijos antpludis biggrin.gif

O va i flirko grupe as prisijungsiu, jau ir nauju kontaktu is cia esanciu radau bigsmile.gif
Atsakyti
Kokie tempai bigsmile.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 02, 23:21)
DAUG fotkinau. LABAI DAUG. Ir nežinau kaip gavosi. Atrodo, viską darau taip pat. Tada nesigavo. Dabar kartais gaunasi  biggrin.gif .

Nu gerai, tam aš pasiryžusi, na DAUG fotkinti, bet vis tiek, gal va atkreipei į kažkokias detales dėmesį, kažką keitei, mėginai taisytis? Man mergaitės čia išsakė dėl išlaikymo pastabų, fotiko laikymo. Stengiuosi viską daryti, bet vis tiek ryškumo dar neturiu tokio, kokio noriu doh.gif

QUOTE(airv @ 2010 11 03, 00:28)
Kritikai - mano ruduo.
user posted image

Patiko, kairiam kampe gal ir išdegę daugokai, bet užkabino nuotrauka, tokia mmmm 4u.gif

QUOTE(green_tea @ 2010 11 03, 03:14)
Pabankyt su Photoscape  mirksiukas.gif

Iš kur ją gauti?

QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 03, 11:24)
Niūri diena. Kaip fotkint? Tamsu. Blykstes naudosit?

Laukine, kiba būsim giminingos sielos biggrin.gif Mane šiandien tas pats klausimas kankino, bet kadangi sloga, pasavau fotkinimą, bet va galvoju, tai kaip tokiu oru fotkinti patalpoj g.gif

QUOTE(kristukass @ 2010 11 03, 11:43)

Pamiršau gi tamstelę pagirti už fotosesiją su seserim 4u.gif Labiausiai patiko fotkė, kur guli ant žolės 4u.gif 4u.gif 4u.gif Šaunuolė tu, taip ir toliau.

Nepykit, ko nepakomentavau, varau pagulėt.
Atsakyti
Na tempai tai nerealus... Speju tik skaityti, o isiterpti jau nera kada smile.gif
QUOTE(Alabama @ 2010 11 03, 15:11)
Merginos, paaiskinkit man, KAIP taip padaroma, kad toks jausmas, lyg ranka galiu i nuotrauka ikist.
http://fotokudra.lt/...p...=topd&page=

Daugiausiai cia apsvietimas suzaidzia... Zinoma kitos paminetos detales irgi svarbios, bet sviesa fotografijoje yra viskas... Pats autorius po kazkuriuo darbu rase, kad svarbiausiai teisingas apsvietimas...

QUOTE(DI @ 2010 11 03, 15:43)
[color=red][size=7]Na va, sukuriau flirke tema Papildyta:

Dekui uz temuke, jau prisijungiau... 4u.gif Ideja pasakai jau turiu, tik nezinau, kada ir kaip pavyks igivendinti...

QUOTE(airv @ 2010 11 03, 15:53)
PS dar kelios, ir palieku jus ramybėj kuriam laikui smile.gif Kritikos noriu.

Va pirmaja man norisi pakreipti, o kitos trys tai nerealios... ir nors esu kontrastu megeja cia man viskas tinka ir patinka ir nekeisciau jb... 4u.gif
Ai dar tavo rudenelis visai liuks...

QUOTE(@leja @ 2010 11 03, 16:24)
na ikeliu kelias nuotraukeles kai fotografavimu dar nesidomejau, fotkinau su savo muiline tai kas atrode grazu  smile.gif

Vaizdai grazus, bet vat nu ne iki galo isdirbta ir iskadruota... Pirmoje krumynai erzina, antroje centruotas medis.. trecioje - sakos, o ketvirtoji labai jau tamsi... Nepyk sakau ka pastebejau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 03 lapkričio 2010 - 15:53
laba diena, priimsit? blush2.gif
fotiką turiu, naują gavau, nieko nemoku... doh.gif o fotkint gerai - noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 11 03, 15:54)
laba diena, priimsit?  blush2.gif
fotiką turiu, naują gavau, nieko nemoku...  doh.gif o fotkint gerai - noriu biggrin.gif

sveika 4u.gif skaitykis instrukciją ir bandyk ND daryti
Atsakyti