Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(airv @ 2010 11 03, 14:50)

su nuotrauka tai viskas gerai,pati cia su fotkem susimakalavau 4u.gif
Papildyta:
5 ND - naturaliam apsvietime

auto
user posted image

debeselis
user posted image

customs
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 03 lapkričio 2010 - 14:12
Airv, man suspausta per daug.O siaip tai pasaka, kaip grazu.Karina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 11 03, 13:20)

QUOTE(frederica @ 2010 11 03, 13:23)
Gizzy - GERAI 4u.gif

clap.gif aciuks.gif
Atsakyti
Sveikos panelytes mirksiukas.gif

Seku jau jusu antra tema ir groziuosi jusu darbais - vis nedristu prisijungti ax.gif

Turiu SONY alfa 300 veidrodini fotika - taciau kolkas fotografuoju tik auto rezimu daugiau gaudydama vaiku emocijas nei mastydama apie profesionaluma, taciau suprantu, kad mano aparaciukas ga;li daug daugiau ir kadangi labai megstu fotografuoti - jusu pagalba noreciau pramokti sio meno rolleyes.gif

Ikeliu kelius savo darbus - galit kritikuot, o tik prisiruosusi ir radusi laiko eisiu daryt namu darbu showoff.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

cia mano kaip megejos darbai - bandysim tobulet smile.gif foto padideja ant jos spustelejus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yolitux: 03 lapkričio 2010 - 14:11
Merginos, paaiskinkit man, KAIP taip padaroma, kad toks jausmas, lyg ranka galiu i nuotrauka ikist.
http://fotokudra.lt/...p...=topd&page=
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 11 03, 14:43)
Dar viena foto. taršymui-naršymui.

Man ji kažkaip per daug įspausta į rėmus. O mergaitė nevirsta? Galvojau ar horizontą tvarkyti, ar ne, nes ji galvą pakėlusi į viršų ir palenkus šiek tiek, hm. Kas dar? smile.gif
Šitos serijos bus daugiau...taip kad įkyrėsiu biggrin.gif

Man nesuspausta foto. Tik vienas klausimas del spalvu. Gal gariau JB? nebandei?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 11 03, 14:11)
Merginos, paaiskinkit man, KAIP taip padaroma, kad toks jausmas, lyg ranka galiu i nuotrauka ikist.

na man atrodo kad labai taikliai parinktas fotografavimo kampas, gera kokybe ir geras fokusas
Atsakyti
Sveiki, kodel darant nuotraukas namie be blykstes jos gaunasi geltonos? Turbut kazka paspaudziau kur nereikia ...
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 11 03, 15:11)

na toks tas 6x6 formatas. Jis labai graziai piesia vaizda. Su juo nuotraukos atrodo labai gyvos. O ir ryskumo zona 3.5 visai nemaza sakyciau smile.gif siaip su apsvietimu ten gerai padirbeta, tik kakta gal kiek perdaug susviesta. Grazi nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(Babe @ 2010 11 03, 15:14)
Sveiki, kodel darant nuotraukas namie be blykstes jos gaunasi geltonos? Turbut kazka paspaudziau kur nereikia ...

matyt baltos spalvos balansas sugrybaves, arba blogai nustatytas wink.gif
Atsakyti
klausykit, nu ir tempai karsta.gif
QUOTE(DI @ 2010 11 03, 09:18)
Bizyte, aciu smile.gif
Is vieno zmogaus girdejau, kad sioje fotosesijoje visiskai nesusitvarkiau su sviesa smile.gif na, bet cia toks pirmas bandymas buvo, nelengva fotografuoti tokioje vietoje kur milijonas lempu ir visos skirtingom kryptim sviecia smile.gif

nežinau, bet kai man dar toooli iki tokio lygio, tai labai patiko 4u.gif beje, kiek peržvelgiau kitų dalyvių foto, man tavo pasirodė pačios pačiausios, rimtai ax.gif

QUOTE(paprasta @ 2010 11 03, 09:31)
kažkada ir aš visą archyvą perskaičiau  doh.gif

biggrin.gif man visiškai žaliai labai padėjo tas skaitymas biggrin.gif

QUOTE(Forgete @ 2010 11 03, 10:05)
Sveikos, seniai buvau. simtas reikalu ir darbu  4u.gif

imetu pora kadru, vienas is gelezinkelio stoties, kitas kelioninis

pirmoji labai, taip ir čiuožia žvilgsnis gylyn rolleyes.gif įdomus kampas

QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 03, 13:35)
Su vaiku visai norėčiau foto, nes savo foto su vaikais IŠ VISO neturiu.

aš irgi savo foto su vaikais beveik neturiu, bet ką daryt, fotkintis nemėgstu, o pozuot ir nemokėčiau g.gif ir išvis į save nuotraukose nemėgstu žiūrėt blush2.gif galvoju ar imt vaikus, bet reikia neimt tikriausiai, per daug jau bus ax.gif

nestresuokit dėl pasakos, nes ir mane stresas ims biggrin.gif aš daug idėjų turiu, bet su jų įgyvendinimu doh.gif reikia priemonių....bet kažką vistiek sumąstysiu, nebus super kažkas, bet pabandysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 11 03, 12:52)
airv man tai labai labai tavo foto, tokia "pelene"  wub.gif

Man į 'Raudonkepuraitę' panaši...nesvarbu,kad skara ne raudona... rolleyes.gif Labai graži foto airv wink.gif

Man visos fotos su pasakom asocijuojasi wacko.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 03, 12:53)
Aš jau turiu idėją savo pasakai. Ir man ji visai patinka. BET- tam kad nufotkint- pavojinga. Brolis neleidžia, sako,kad galiu likt ir be pinigų ir be kameros tą ką sugalvojau fotkindama... Svarstau, nes labai gera idėja, atsisakyt nenoriu cool.gif

Į kokį pavojingą kvartalą nori eit? unsure.gif
Fizinis pasiruošimas geras? gali greit bėgt?
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 03, 14:53)
Aš jau turiu idėją savo pasakai. Ir man ji visai patinka. BET- tam kad nufotkint- pavojinga. Brolis neleidžia, sako,kad galiu likt ir be pinigų ir be kameros tą ką sugalvojau fotkindama... Svarstau, nes labai gera idėja, atsisakyt nenoriu cool.gif

speju gavai pasaka "treninguotas vycka su chebra"? biggrin.gif Gal tegu brolis tave pasaugo? smile.gif

airv, gal biski ir apspausta, bet siaip grazi nuotrauka, sviesa, spalvos, israiska - viskas labai grazu.
Atsakyti