Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Frederica, vaišes siūlau atsivežti visiems ką nors 4u.gif Atvažiuosiu viena be vaikų 4u.gif O galėsim ir padirbt, ir papliurpt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 11 03, 13:23)
***renkamės tik susipažinimui, t.y kavos pagėrimui, nuomonių pasikeitimui
ar dirbsim? Jei taip, siūlau galvoti temą, ar bent jau savo įsivaizduojamą nuotrauką kokios norėtumėt, patys pasirūpinam detalėm.
***Kaip su vaišėm? Kelias tolimas, vistiek norėsis perkąst, planavau šašlą, minties neatsisakau, tik bijau, kad kai tos kiekis žmonių, tai visą meetą kucharka pradirbsiu. Gal kokį sumestinį tuomet darom?
***Kiek bus su vaikais? Teisingiau kiek vaikų - mano auklė, moksluose, susitvarkysim pačios ar kitos ieškot?

*** manau jei jau toks susiburimas, reikia ir padirbeti kazkiek, tarkim as turiu kruva klausimu, kuriuos reiks uzsirasyt, kad nepamirsciau lotuliukas.gif

*** manau kiekviena kazka atsivezti galim, kokiu ruostinuku, sumustinuku smile.gif

*** as greiciausiai busiu be mazylio o jei ir nutiks taip,kad reiks pasiimti, susitvarkysim pacios rolleyes.gif
Papildyta:
keliu 5ND naturialiam apsvietime

auto
user posted image

debeselis
user posted image

customs
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 03, 13:26)

reikia balto daikto.
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 11 03, 14:29)
reikia balto daikto.

doh.gif ot vista,tuoj perdarysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 11 03, 12:23)
Dabar ir aš apie meetą biggrin.gif

Manau suneštinis būtų super. dar ir receptais apsikeisim bigsmile.gif
Aš norėsiu ir pafotkint ir komentarų paklausyt, kalbų... Gal geriausia palikt eigai... smile.gif Su vaiku visai norėčiau foto, nes savo foto su vaikais IŠ VISO neturiu.

QUOTE(Loretoidas @ 2010 11 03, 13:06)
Ne, aš su blykste niekad nefotografuoju, visad keliu ISO, o iš priekio nieko neišeis, neleidžia, galima tik iš šonų.

Kaip tada su triuškmais jei ISO pakeltas iki labai daug? Kaip rašei iki 1600 net keli?
Kadangi čia pradžiamokslis- kaip suprantu, kvailų klausimų nėra,- tad ir klausiu smile.gif
Atsakyti
Dar viena foto. taršymui-naršymui.
user posted image

Man ji kažkaip per daug įspausta į rėmus. O mergaitė nevirsta? Galvojau ar horizontą tvarkyti, ar ne, nes ji galvą pakėlusi į viršų ir palenkus šiek tiek, hm. Kas dar? smile.gif
Šitos serijos bus daugiau...taip kad įkyrėsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 03 lapkričio 2010 - 13:50
g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 03 lapkričio 2010 - 13:49
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 03, 14:35)
Manau suneštinis būtų super. dar ir receptais apsikeisim  bigsmile.gif
Aš norėsiu ir pafotkint ir komentarų paklausyt, kalbų... Gal geriausia palikt eigai... smile.gif Su vaiku visai norėčiau foto, nes savo foto su vaikais IŠ VISO neturiu.
Kaip tada su triuškmais jei ISO pakeltas iki labai daug? Kaip rašei iki 1600 net keli?
Kadangi čia pradžiamokslis- kaip suprantu, kvailų klausimų nėra,- tad ir klausiu smile.gif

Na, žinoma, nėra. Pačioj tamsiausioj bažnyčioj prie f 1,8 užtenka ISO kelti iki 1000-1200. Bet tokių tamsių retai pasitaiko, ačiū dievui. O šiaip stengiuosi nefotografuoti ten, kur tamsu.
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2010 11 03, 14:06)
Ne, aš su blykste niekad nefotografuoju, visad keliu ISO, o iš priekio nieko neišeis, neleidžia, galima tik iš šonų.

Aciu dar karteli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 03, 13:47)

Kas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2010 11 03, 14:47)
Na, žinoma, nėra. Pačioj tamsiausioj bažnyčioj prie f 1,8 užtenka ISO kelti iki 1000-1200. Bet tokių tamsių retai pasitaiko, ačiū dievui. O šiaip stengiuosi nefotografuoti ten, kur tamsu.

O su kokiu aparatu? pas mane prie 400 triuksmu sociai, o jau prie 800 isviso doh.gif Belieka juodai balta nuotrauka daryt. Kazkaip ziuriu fotografu puslapius, tai pas reta kuri rasi foto is rotuses.
Papildyta:
airv man tai labai labai tavo foto, tokia "pelene" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 11 03, 13:43)
Dar viena foto. taršymui-naršymui.
user posted image

Man labai norėtųsi pilnos galvos.. O virst man nevirsta. 4u.gif Gražu.

QUOTE(Loretoidas @ 2010 11 03, 13:47)

Ir prie tokio ISO kaip kokybė? Ar nera taškuota foto nuo triukšmų? Vėlgi- klausiu kaip suprantu, atsiprašau jei nepataikau į taktą rolleyes.gif
Triukšmus su Noice Ninja valote visos turbūt?

Aš jau turiu idėją savo pasakai. Ir man ji visai patinka. BET- tam kad nufotkint- pavojinga. Brolis neleidžia, sako,kad galiu likt ir be pinigų ir be kameros tą ką sugalvojau fotkindama... Svarstau, nes labai gera idėja, atsisakyt nenoriu cool.gif
Atsakyti