Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(airv @ 2010 11 03, 11:51)
Kristukass, leja, tai būsite Marijampolėj duokit žinoti smile.gif mini meetuką suorganizuotume wink.gif

gerai bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
airv, auksine mintis. bigsmile.gif clap.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Keliu 3 ND

18mm
user posted image
35mm
user posted image
55mm
user posted image
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 11 03, 10:45)
Žaidimas, žaidimas. Neriknsime nei gražiausios nei skirsime apdovanojimų mirksiukas.gif

MergaitėsSavaitės tema - pasaka. Tai ir žaidžiam,
Mergos susikaupkit!!!

nu tikra šaunuolė tu 4u.gif 4u.gif apsiėmei organizuot ir dar reikia avių bandą žiūrėt biggrin.gif 4u.gif

aš jau turiu nuotrauką gautai pasakaitei, greit vakar iškepiau ax.gif taigi lauksiu dabar albumėlio nuorodos ir kitų kepėjų biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2010 11 03, 12:14)
Sveikutes  smile.gif

Keliu 3 ND

Gerai 4u.gif

QUOTE(ASTYT€ @ 2010 11 03, 12:15)
nu tikra šaunuolė tu  4u.gif  4u.gif  apsiėmei organizuot ir dar reikia avių bandą žiūrėt  biggrin.gif  4u.gif

aš jau turiu nuotrauką gautai pasakaitei, greit vakar iškepiau  ax.gif  taigi lauksiu dabar albumėlio nuorodos ir kitų kepėjų  biggrin.gif  4u.gif

Ojėj kokia greituolė. Va tau baliončikas už tai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 11 03, 12:20)
Ojėj kokia greituolė.  Va tau baliončikas už tai  4u.gif

oi ačiū ax.gif tai va, kad knietėjo labai tai ir nelaukiau su ta pasakaite... tik nenugriukit iš juoko paskui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2010 11 03, 11:15)
aš jau turiu nuotrauką gautai pasakaitei, greit vakar iškepiau  ax.gif  taigi lauksiu dabar albumėlio nuorodos ir kitų kepėjų  biggrin.gif  4u.gif

blink.gif Aš laukiu savaitgalio ir meldžiuosi,kad nelytų .... ir jau beveik diedą savo įkalbėjau pagrindinį veikėją suvaidint biggrin.gif
Atsakyti
Dabar ir aš apie meetą biggrin.gif
Troba ankštėja su kiekviena minute biggrin.gif , žmonių apie 20 jau bigsmile.gif
Taigi gal pabandom organizuotis ką, kad visiško bardako nesigautų.
Mano klausimai-
renkamės tik susipažinimui, t.y kavos pagėrimui, nuomonių pasikeitimui
ar dirbsim? Jei taip, siūlau galvoti temą, ar bent jau savo įsivaizduojamą nuotrauką kokios norėtumėt, patys pasirūpinam detalėm.
Kaip su vaišėm? Kelias tolimas, vistiek norėsis perkąst, planavau šašlą, minties neatsisakau, tik bijau, kad kai tos kiekis žmonių, tai visą meetą kucharka pradirbsiu. Gal kokį sumestinį tuomet darom?
Kiek bus su vaikais? Teisingiau kiek vaikų - mano auklė, moksluose, susitvarkysim pačios ar kitos ieškot?
Ir visos melskimės, kad oras būtų pakenčiamas, nes troboj kur šviesu vietos neužteks biggrin.gif , pirmam aukšte tamsu pas mane.

Atsivežkit, kas turit - blykstes, reflektorius, portfolijo( kas turit ir norit, brangiai neimsiu biggrin.gif )

Kas turit kokių minčių - rašykit mirksiukas.gif derinsim mirksiukas.gif

Gizzy - GERAI 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 03 lapkričio 2010 - 12:35
Forgete, Kauno rotušė tamsoka, pažiūrėjau savo vestuves, tai prie f1,8 ISO - 400-500, čia ir vasarą, ir spalio mėnesį taip verysad.gif O ko ten su 50tuku netilpti, niekaip nesuprantu, aš su 85mm telpu, tilpčiau ir su 100mm. tik jis jau per tamsus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2010 11 03, 13:58)
Forgete, Kauno rotušė tamsoka, pažiūrėjau savo vestuves, tai prie f1,8 ISO - 400-500, čia ir vasarą, ir spalio mėnesį taip  verysad.gif O ko ten su 50tuku netilpti, niekaip nesuprantu, aš su 85mm telpu, tilpčiau ir su 100mm. tik jis jau per tamsus rolleyes.gif

Loretoide aciu, o nebandei su blykste? Del tilpimo tai tarkim jei nori is priekio jaunavedzius visu ugiu ? ta prasme jie stovi priesais ta stala.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 11 03, 14:01)
Loretoide aciu, o nebandei su blykste? Del tilpimo tai tarkim jei nori is priekio jaunavedzius visu ugiu ? ta prasme jie stovi priesais ta stala.

Ne, aš su blykste niekad nefotografuoju, visad keliu ISO, o iš priekio nieko neišeis, neleidžia, galima tik iš šonų.
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 11 03, 12:23)

Mano klausimai-
renkamės tik susipažinimui, t.y kavos pagėrimui, nuomonių pasikeitimui
ar dirbsim? Jei taip, siūlau galvoti temą, ar bent jau savo įsivaizduojamą nuotrauką kokios norėtumėt, patys pasirūpinam detalėm.
Kaip su vaišėm? Kelias tolimas, vistiek norėsis perkąst, planavau šašlą, minties neatsisakau, tik bijau, kad kai tos kiekis žmonių, tai visą meetą kucharka pradirbsiu. Gal kokį sumestinį tuomet darom?
Kiek bus su vaikais? Teisingiau kiek vaikų - mano auklė, moksluose, susitvarkysim pačios ar kitos ieškot?

Porfolio neturiu, tu jau mane flikre labai piktai sudirbai biggrin.gif

1)LABAI noreciau pamatyt, kaip dirbat.Jauciu sugerciau kiekviena zodi, kiekviena dalyka.

2)Vaises siulau kiekvienai atsivezt kazka, nes esme susitikt, pabendraut o ne pavalgyt.Juolab manau niekas nenori tave virtuvei uzdaryt.
3)As 13 diena busiu be vaiku.Turbut. rolleyes.gif

Frederica, tu geroicheskaja zenshina biggrin.gif
Atsakyti