Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(ASTYT€ @ 2010 11 02, 01:16)
oho, antra ir trečia kaip tik helloweenui  biggrin.gif  labai neįprastos pozos ... pirma ir paskutinė labiausiai akį traukia, tik pirmojoj apšviesta ausis blaško dėmesį...

Neiprastos bet idomios biggrin.gif Aha ta ausis tokia kaip auksine biggrin.gif man paciai paskutinioji labiausiai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2010 11 02, 00:00)
Su drauge fotosesiją "žaidėm" Labai laukčiau komentarų ir kritikos smile.gif

aš už paskutinę, žvilgsnis ilgiausiai ties ja sustojo smile.gif kitos įdomios, bet vis kliūva kažkas g.gif

Frederica, na ir temą sugalvojai biggrin.gif bandysiu dalyvaut smile.gif o tavo princesė, tai trūksta žodžių, visos detalės apgalvotos, nu labai labai man thumbup.gif
Atsakyti
Tiga, prisijungsiu prie kitų- man paskutinioji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 11 01, 23:36)

Tema - Pasaka.

ir as ir as noriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 11 01, 22:19)

Taigi patobulėjimai akivaizdūs bigsmile.gif Ir nestresuok tu daugiau taip 4u.gif

Ačiū tau. 4u.gif Matai turiu tikslą, būti daug daug geresnė mėgėja-fotografė, biški kvakšt tuo atžvilgiu esu, iš savęs labai daug reikalauju. biggrin.gif

QUOTE(Tiga @ 2010 11 01, 23:00)
Su drauge fotosesiją "žaidėm" Labai laukčiau komentarų ir kritikos smile.gif

Fainai sugalvojai. bigsmile.gif Labiausiai tinka pirma ir paskutinė. 4u.gif Kažkuo įdomi, gal kiek neišbaigta antroji. mirksiukas.gif

Tai ką, bandysiu ir aš jungtis į žaidimą. Frederika, parašysiu savo pasakos pavadinimą į AŽ. Stengsiuosi atlikti užduotį, bus nelengva, nes nuo rytojaus vėl į darbą einu. verysad.gif
Atsakyti
Sudalyvausiu ir aš PASAKOS įgyvendinime, jei nieko prieš blush2.gif nors naujokė pas jus rolleyes.gif oj turėsit ką kritikuot doh.gif biggrin.gif

Tiga, man antra ir trečia įdomiausios pasirodė (fotografavimo rakursas ir pozos), tik truputį šviesesnių norėtųsi g.gif
Atsakyti
sveikos.. 4u.gif

kaip įdomiai čia su ta PASAKA frederica sugalvojo.... bigsmile.gif gal visai įdomu pamėgint būtu,bet kad nelabai jaučiu pavyks su mano fotografiniais sugebėjimais.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 11 02, 11:02)
sveikos..  4u.gif

kaip įdomiai čia su ta PASAKA frederica sugalvojo.... bigsmile.gif  gal visai įdomu pamėgint būtu,bet kad nelabai jaučiu pavyks su mano fotografiniais sugebėjimais.... unsure.gif

mno fotografavimo suebejimai irgi nelabi kokie, bet manau siuo atveju ne fotografavimo sugebejimai yra svarbus, o pasakos perteikimas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2010 11 02, 10:52)
Sudalyvausiu ir aš PASAKOS įgyvendinime, jei nieko prieš  blush2.gif nors naujokė pas jus  rolleyes.gif  oj turėsit ką kritikuot  doh.gif  biggrin.gif

Tiga, man antra ir trečia įdomiausios pasirodė (fotografavimo rakursas ir pozos), tik truputį šviesesnių norėtųsi g.gif

Nelabai moku dar juodai/balta padaryti sad.gif bet ačiū visoms už pastebėjimus ir nuomonę smile.gif man irgi kaip ir daugumai paskutine labiausiai patinka! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiga: 02 lapkričio 2010 - 10:17
Tiga per naktį dar pagalvojau matyt.. man kliūna tose įdomiose pozose - tai lakuoti aukštakulniai.. gal jie geriau žiūrėtūsi ant jiems skirto grindinio, o dabar ant medžio.. čia jau Ugg'sai tiktų miške biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2010 11 02, 11:37)
Tiga per naktį dar pagalvojau matyt.. man kliūna tose įdomiose pozose - tai lakuoti aukštakulniai.. gal jie geriau žiūrėtūsi ant jiems skirto grindinio, o dabar ant medžio.. čia jau Ugg'sai tiktų miške biggrin.gif  rolleyes.gif

o man kaip tik aukstakulniai labai cia tinka, tik manau galėtų būti nelakuoti kaip sakėt smile.gif na kažkaip tiesiog idomiai atrodo jie čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 02, 10:07)
mno fotografavimo suebejimai irgi nelabi kokie, bet manau siuo atveju ne fotografavimo sugebejimai yra svarbus, o pasakos perteikimas  rolleyes.gif

man tai atrodo fotografavimo sugebėjimai pirmoj vietoj,nes kai moki fotografuot tai ir pasaką lengviau perteiksi... ax.gif
Atsakyti