Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Oho, na ir tempai blink.gif

Prasom ir man isskirti pasaka 4u.gif

Ilgaji savaitgali buvau isvykusi, atsiveziau nuotrauku perrinkimui. Dar namie lapus rudeninius fotografuoju, zaidziu su fonais ir apsvietimu - ideju ka ir kaip isbandyt pilna, tik laiko nera. Ir perrinkimas ateiciai atidetas...

QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 02, 11:34)
Dzin dobri,
Kas man galėtų padėt su PS koliažų kūrimo pamokėlėm? Gal kas esate užmatę kokios info internete. Pikasa užkniso juodai  doh.gif

Pabankyt su Photoscape mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
seniai cia nebesilankau, bet uzmaciau kad tema atsigavusi smarkiai ir kad akciju atrakciju prisigalvojat smile.gif ir as noriu dalyvauti smile.gif Ar priimsit atgal?

Airv, saunios foto, jau flirke pakomentavau viena smile.gif man patinka, kad jos labai svarios, miela ziureti smile.gif

labai noerciau sudalyvauti PASAKOS zaidime smile.gif Ka reiketu padaryti, jeigu dar ne velu, kam ka siusti?

ikeliu kelias savo naujausias nuotraukeles, susipazinimui smile.gif

user posted image
Di

user posted image
Di

user posted image
Di

user posted image
Di

ir vienas juostinis kadras
user posted image
Di
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 03 lapkričio 2010 - 08:34
Di, labas 4u.gif Man tavo sesija parduotuvėje labai patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

aš va vis galvoju, kad čia pagal merginas tuoj nebe pradžiamokslis bus ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 03 lapkričio 2010 - 09:01
QUOTE(airv @ 2010 11 02, 23:50)
Ačiū. Man pirmoje saulės "išdegimas" kliūna. Norėtųsi švelniau kažkaip  g.gif

noriu ir as pasisakyti del sios nuotraukos smile.gif
isdegimas man visai nekliuna, labai gerai kompoziciskai ir spalviskai jis ten tinka, jei butu svelnesnis, neturetu nuotrauka nuotaikos, butu per vienoda, gal kiek tamsoka ir tikrai ne tiek idomi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 11 03, 09:55)
Di, labas  4u.gif Man tavo sesija parduotuvėje labai patiko  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

aš va vis galvoju, kad čia pagal merginas tuoj nebe pradžiamokslis bus ax.gif  ax.gif

Aciu smile.gif

p.s. Jeigu dar nevelu labai noriu sudalyvauti pasakos konkurse smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2010 11 03, 09:02)
Aciu smile.gif

p.s. Jeigu dar nevelu labai noriu sudalyvauti pasakos konkurse smile.gif

Labas DI, siųsk fredericai savo pasakos pavadinimą. Ji ką nors sugalvos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 11 03, 10:04)
Labas DI,  siųsk fredericai savo pasakos pavadinimą. Ji ką nors sugalvos wink.gif

Aciu, Irmuk wink.gif siunciu tada

O ar yra kazkokios taisykles sio konkurso?
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2010 11 03, 10:07)

apie 2 savaites ir niekam ne zodzio kokia pasaka iliustruoji rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 03 lapkričio 2010 - 09:10
aš DI prisimenu iš senesnių temų, kurias kažkada sąžiningai perskaičiau biggrin.gif foto labai thumbup.gif o tos Monton profiškos rolleyes.gif

Airv, pirma labai labai faina, antra jau taip nesižiūri ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2010 11 03, 09:07)

Sugalvoji pasaką, siunti Erikai, iš jos gauni kitą pasaką. Nufotkini abi. Dar nesitarėm kur dėsim, ar tiesiai į temą, ar kursim kokį albumą. Ten dedi gautąją pasaką. O kai sudėsim gautąsias, tada palyginimui kažkaip šalia reikėtų sudėti autoriaus foto.
Aš taip supratau šią temą. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visom pakomentavusiom mano augintinius.. 4u.gif

Airv lb gražios foto.. tobulėji šviesos greičiu.... wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 11 03, 10:10)
Sugalvoji pasaką, siunti Erikai, iš jos gauni kitą pasaką. Nufotkini abi. Dar nesitarėm kur dėsim, ar tiesiai į temą, ar kursim kokį albumą. Ten dedi gautąją pasaką. O kai sudėsim gautąsias, tada palyginimui kažkaip šalia reikėtų sudėti autoriaus foto.
Aš taip supratau šią temą.  4u.gif

del abieju tai dar neaisku, abi man rodos fotkina tie, kurie nori ir gali, pagrindine uzduotis yra fotkinta ta, kuria gauni burtu keliu
Atsakyti