Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(@leja @ 2010 11 02, 22:48)
dar viens bandymas. Nes man kazkodel atrodo kad custom per pilkas  g.gif ?

manau, kad gerai. pilkas tai tinka smile.gif nes cia kaip ir baltos atmaina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 02, 22:53)
manau, kad gerai. pilkas tai tinka smile.gif nes cia kaip ir baltos atmaina biggrin.gif

na tada beveik gerai biggrin.gif jei kas mano kitaip - sakykit
Atsakyti
Gėris tie savaitgaliai. Galima ir vakarėjant paslampinėti smile.gif
Keli kadrai iš pabuvimo kaime smile.gif

Kritikai - mano ruduo.
user posted image

user posted image
Papildyta:
Pati matau klaidas, laukiu pamokymų ir iš jūsų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 02 lapkričio 2010 - 23:27
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 02, 14:53)
O aš namie mažą fotkinu. Pabudo ir marš pozuot  biggrin.gif

man "bluro" per daug, veidukas kaip su akvarele, lygus lygus, per glamurshkai. formatas nelabai. bet ryshkumas geras.
QUOTE(paprasta @ 2010 11 02, 18:39)
noriu letenėlių  blush2.gif

ir as.
QUOTE(henrika_are @ 2010 11 02, 21:46)
na snd dar 7 uzduoti rodau..
laukiu pastabu  smile.gif

paskutine. kitos - neypatingos. paskutinej geltona su melyna suzaidzia. bet dar bandyk, lashiukai yra faini 4u.gif
QUOTE(rarity @ 2010 11 02, 22:08)
Pradedu galvoti, kad gal galiu pakeisti 13 d. planus  g.gif  Labai jau pas Eriką norisi  blush2.gif

nu bet kaip as dziaugiuosi, kad nukeltas mytas. blush2.gif brolio 30metis mat 6 diena, tai as taip krimtausi, kad negalesiu sudalyvaut. o cia paeme ir viskas savaime ishsisprende. tai vat jei kam reiktu is vilniaus linxmos kompanijos (as be ratu) - buciau labai labai laiminga cool.gif
QUOTE(Tiga @ 2010 11 02, 01:00)
Su drauge fotosesiją "žaidėm" Labai laukčiau komentarų ir kritikos smile.gif

5 idomiausia, patiko poza, zhvilgsnis, ryshkumas ir net tamsumas - tokia kokybishkiausia man. pritariu del lakuotu bateliu, man nelabai, bet kad butu kokie matiniai aukshtakulniai - super. ideja liux. tokia netradicine fotosesija. paskutinej nepatinka, kad uzsimerkus. bet spalvos labai grazhios, rudenishkos, shiltos. plaukai tokie tinkantys ;]
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 11 02, 23:28)
Gėris tie savaitgaliai. Galima ir vakarėjant paslampinėti smile.gif
Keli kadrai iš pabuvimo kaime smile.gif

Pati matau klaidas, laukiu pamokymų ir iš jūsų  4u.gif

pirma labai faina, spalvoj tokios siltos ir jaukios , mmm... 4u.gif ir klaidų aš ten nematau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2010 11 02, 23:46)
pirma labai faina, spalvoj tokios siltos ir jaukios , mmm...  4u.gif  ir klaidų aš ten nematau  ax.gif

Ačiū. Man pirmoje saulės "išdegimas" kliūna. Norėtųsi švelniau kažkaip g.gif
Atsakyti
Blem, nusipirkau Actionus kelis, išleidau krūvą pinigų nė nuo stalo nepakilus doh.gif
Akys jau nuo kompo varva, baisu.

Bluro per daug vaiko foto? Hm. Tada kas anas yr? Nes su šita foto nieko nedariau, tik curves pastumdžiau. Ką padariau netaip, jei atrodo veidukas plastmasinis? Nepatinka man nenatūraliai nulaižytos foto, tad klausiu, kodėl mano taip atrodo? Actiono nėr jokio, daugiau apie PS išmanau per mažai, kad būčiau kažką darius...
Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2010 11 02, 23:32)
man "bluro" per daug, veidukas kaip su akvarele, lygus lygus, per glamurshkai. formatas nelabai. bet ryshkumas geras.

Kaip faina tokių komentarų sulaukt. Aš šito visiškai neišmanau dar. Ačiū labai. 4u.gif
Atsakyti
Cha! ir aš pasaką gavau!
Širdingai ačiū už pasitikėjimą. Tikiuosi nenuvilti.
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 11 02, 23:28)
Gėris tie savaitgaliai.

Man pirma labai graži. Gal kliūna tas išdegimas, bet man vistiek jis kažkaip įsipaišo čia.
O antra- irgi graži. Bet neįstringa kažkaip.
Atsakyti
airv, pirmoji man patinka- gal ir gerai būtų švelnesnis "išdegimas", bet man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 11 02, 23:32)

ir as.

paskutine. kitos - neypatingos. paskutinej geltona su melyna suzaidzia. bet dar bandyk, lashiukai yra faini 4u.gif

nu bet kaip as dziaugiuosi, kad nukeltas mytas. blush2.gif brolio 30metis mat 6 diena, tai as taip krimtausi, kad negalesiu sudalyvaut. o cia paeme ir viskas savaime ishsisprende. tai vat jei kam reiktu is vilniaus linxmos kompanijos (as be ratu) - buciau labai labai laiminga cool.gif

5 idomiausia, patiko poza, zhvilgsnis, ryshkumas ir net tamsumas - tokia kokybishkiausia man. pritariu del lakuotu bateliu, man nelabai, bet kad butu kokie matiniai aukshtakulniai - super. ideja liux. tokia netradicine fotosesija. paskutinej nepatinka, kad uzsimerkus. bet spalvos labai grazhios, rudenishkos, shiltos. plaukai tokie tinkantys ;]

Malonu kad patiko smile.gif o dėl paskutinės tai man bent jau labai patinka kad užsimerkus, atrodo kad mėgaujasi ta rudens šiluma, šviesa smile.gif p.s pastebėjau kad kai darau juodai baltas nuotraukas, labai kokybė nukenčia.
P.S Gal žinot kas kokių gerų pamokėlių nespalvotų nuotraukų perdarymui iš spalvotų?? Čia apie PS kalba eina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiga: 03 lapkričio 2010 - 00:18
Aš su fotošopu jaučiu niekada neišmoksiu naudotis unsure.gif miškas man ten...miškas blink.gif
Atsakyti