Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rarity @ 2010 11 02, 21:08)
Pradedu galvoti, kad gal galiu pakeisti 13 d. planus  g.gif  Labai jau pas Eriką norisi  blush2.gif

keiski keiski thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 11 02, 22:08)
Pradedu galvoti, kad gal galiu pakeisti 13 d. planus  g.gif  Labai jau pas Eriką norisi  blush2.gif

Galvok kol nevėlu biggrin.gif , nes troboj tuoj vietos nebeliks lotuliukas.gif
Lauksiu, būtinai atvažiuok. Kaip aš be Tavo bulkučių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2010 11 02, 13:23)
Mergaitės, va šitoj temoj kažkada rašiau, kaip daryti koliažus su PS

http://www.supermama...?...494363&st=0

Dėkui, pastudijuosiu. O jeigu kas neaišku bus galėsiu čia šauktis patarimo ax.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 02, 13:35)
Va:
user posted image

Norėtųsi kažkokį derinuką padaryt su kita foto, bet pilietis užmigo, tai palieku kaip yra... Baisiai tas sviesus dešinys kampas akį pjauna, ane?

Laukine, bet tu gi pati puikiai jau pastebi trūkumus mirksiukas.gif Man irgi per šviesus dešinys kampas ir foto labai prašosiį koliažą. Nesakau, kad užpkaliukas negražus, bet mėgink jį įkomponuoti su kuo nors.

QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 02, 14:53)
O aš namie mažą fotkinu. Pabudo ir marš pozuot  biggrin.gif

user posted image

Man pradeda patikt tavo foto 4u.gif Tas ryškumas smile.gif

Žiū jau su pasakom susisukot. Na kitam žaidime gal spėsiu sudalyvauti. Baisingai suslogavau, tai džiaugiuos, kad nusikėlė meetas pas frederica blush2.gif

Šiandien greituką su maže padariau... Ujei, su 50-uku vis rankytės nukirstos gaunas doh.gif nepriprantu su juo zoomint kojom doh.gif Ir pasirodo bloga mokinė esu, ko nieks nerėkėt, kad 5 ND nepadariau, tai visos fotkės blogos, nes WB nepasidariau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 02 lapkričio 2010 - 22:07
QUOTE(paprasta @ 2010 11 02, 21:43)
keiski keiski  thumbup.gif

QUOTE(frederica @ 2010 11 02, 22:00)
Galvok kol nevėlu biggrin.gif , nes troboj tuoj vietos nebeliks lotuliukas.gif
Lauksiu, būtinai atvažiuok. Kaip aš be Tavo bulkučių unsure.gif

Dar biški padėliosiu, pastumdysiu - gal ir pavyks wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 11 02, 22:06)

Laukine, bet tu gi pati puikiai jau pastebi trūkumus mirksiukas.gif Man irgi per šviesus dešinys kampas ir foto labai prašosiį koliažą. Nesakau, kad užpkaliukas negražus, bet mėgink jį įkomponuoti su kuo nors.
Man pradeda patikt tavo foto 4u.gif Tas ryškumas smile.gif

Dar visai neseniai niekaip su fokusu nesusitvarkiau žinok. Nervavaus juodai, ba kiek pleškinu, tiek išplaukę, ane, Akasha? biggrin.gif

O trūkumus tai aš pastebiu, jo.. Bet smagiausia, kad mano pastebėti trūkumai yra beveik tie patys, kuriuos pastebi ir labiau pažengusios fotografės, tas įkvepia.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 02, 23:11)
Dar visai neseniai niekaip su fokusu nesusitvarkiau žinok. Nervavaus juodai, ba kiek pleškinu, tiek išplaukę, ane, Akasha?  biggrin.gif

O trūkumus tai aš pastebiu, jo.. Bet smagiausia, kad mano pastebėti trūkumai yra beveik tie patys, kuriuos pastebi ir labiau pažengusios fotografės, tas įkvepia.

Ėėėėėėėėė, kaip susitvarkei su fokusu, aš irgi noriu to išmokti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 11 02, 22:15)

gal reikia pasireguliuot AF? as irgi nesenai pakeičiau nustatymą, tai negaliu atsidžiaugt. buvau nustačius judantiems objektams.. tai net ir stovintį daiktą fotkinant fokusas vis šokinėdavo tai ten tai šen... ir nesupratau kame reikalas.. doh.gif
Atsakyti
Šitą dalyką jau išstudijavau, ne jame problema.
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 11 02, 22:15)

DAUG fotkinau. LABAI DAUG. Ir nežinau kaip gavosi. Atrodo, viską darau taip pat. Tada nesigavo. Dabar kartais gaunasi biggrin.gif .
Atsakyti
kaip dabar dirbtinis?

auto, lempute, custom
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
dar viens bandymas. Nes man kazkodel atrodo kad custom per pilkas g.gif ?

auto, lempute, custom
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
bet vistiek jis kažkoks pilkas rolleyes.gif
Atsakyti