Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(@leja @ 2010 11 02, 16:19)
tai auto as nusistatau, bet negalesiu 5ND  padaryti, nes custom zaliai fotkina  biggrin.gif

tai klausyyyykkk.. o zinai, kad kiekviena karta reik balta lapa persifotografuot atitinkamai kokiam apsvietime esi?smile.gif netinka viena karta nusifotkint ir jau visiems atvejams tiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2010 11 02, 20:27)
gotte. Viso tam namu darbe turi gautis 6 foto - 3 foto dienos apsvietime, 3 foto vakare prie lempos sviesos.
Dienos apsvietime viena foto padarai ant auto WB, kita nusistatai pvz saulute, o trecia custom - t.yt. fotografuoji balta lapa, nusistatai white balance su juo.
Tas pats vakare prie lempos. Viena fotkini su auto WB, kita su pvz lempute, trecia vel fotkini balta lapa ir nusistatai per ji WB.  mirksiukas.gif

tai aš taip ir supratau, ačiū už paaiškinimą 4u.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 02, 20:32)
tai klausyyyykkk.. o zinai, kad kiekviena karta reik balta lapa persifotografuot atitinkamai kokiam apsvietime esi?smile.gif netinka viena karta nusifotkint ir jau visiems atvejams tiks smile.gif

Vat vat, man dar paaiškinkit dėl tų nustatymų rankinių. Tai vieną kartą jei fotkini su rankiniu WB nustatymu, tai kitą kartą vėl reikia su baltu lapu nusistatyt, ane?

Bet čia galioja tik rankiniam? g.gif Jei panaudojai rankinį, tada grįžti prie AUTO WB ir nori fotkinti toliau su AUTO, tau rankinis jau neturės įtakos? g.gif
Atsakyti
na snd dar 7 uzduoti rodau..

user posted image

user posted image

user posted image

laukiu pastabu smile.gif
Atsakyti
Taip gotte, gryzus atgal prie auto WB, rankinis itakos netures mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(henrika_are @ 2010 11 02, 21:46)
na snd dar 7 uzduoti rodau..

laukiu pastabu  smile.gif

man labai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 02 lapkričio 2010 - 20:51
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 02, 22:50)
man labai  thumbup.gif

man noretusi ryskesliu lasiuku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 11 02, 18:47)
  va dar viena...  blush2.gif

thumbup.gif
Aš savo šunio niekaip nespėju žiovaujančios pagaut doh.gif ... burna vos ne į kitą pusę išsivertus būna biggrin.gif

QUOTE(gotte @ 2010 11 02, 19:37)
  Tai vieną kartą jei fotkini su rankiniu WB  nustatymu, tai kitą kartą vėl reikia su baltu lapu nusistatyt, ane?

Taip smile.gif Ir kai pakinta vieta,aplinka,apšvietimas...
Atsakyti
mano pasaka kaip ir paprasta, zinoma.. bet visai nieko nesugalvoju biggrin.gif reiks eit perskaityt ja.. gal kils minciu smile.gif idomu kas mano gavo biggrin.gif
Atsakyti
Pradedu galvoti, kad gal galiu pakeisti 13 d. planus g.gif Labai jau pas Eriką norisi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(henrika_are @ 2010 11 02, 22:00)
man noretusi ryskesliu lasiuku blush2.gif

ta prasme masyvesniu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 02, 23:10)
ta prasme masyvesniu? g.gif

pirmoje nuotraukoje galetu matutis jie siek tiek didesni kad forma matuytusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 02, 20:32)

tai sita zinau. Diena fotkinau balta lapa ir iskart dariau 5 uzduoti, ir custom fotkino zaliai.
ir dar man paaiskinkit kaip ta lapa fotkint? Ekrane turi but vien balta spalva?? nes as taip ir fotografavau. O kai paskui nufotkinau lapo tik kampa ir staciau custom jau nebuvo zalia, bet darant uzduoti auto gavos balciausias doh.gif vadinas negerai.
Atsakyti