Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

ir aš norėčiau jungtis prie pasakų, nežinau kas gausis, bet pačiai labai smalsu blush2.gif
Atsakyti
na keliu 5ND bandyma, kol dar buvau nenureguliavus wb

autouser posted image
saulute user posted image
custom user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @leja: 02 lapkričio 2010 - 17:04
O kaip smagu su tokiais zaidimais. bigsmile.gif Nepatikesit, bet vakar dirbdama sau mintyse pagalvojau apie tokia tema "Pasakos", o cia ziuriu frederica ir ja igyvendino. blink.gif . Nu kazkokie jau antgamtiski dalykai dedasi, arba panasiai abi galvojame. biggrin.gif

Pati dar nesiryztu dalyvaut, dar noriu pasimokint, bet laukiu nesulaukiu finalo. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 11 02, 16:04)

Man atrodo kad gerai, nors galėtų būti dar balčiau. Gal dar kas ką pasakys. g.gif
p.s. ryškumas čia man kliūna. Beje, kodėl taip greitai ištrynei pirmuosius darbus, net nemačiau, kaip juos atlikai... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2010 11 02, 17:05)
Pati dar nesiryztu dalyvaut, dar noriu pasimokint, bet laukiu nesulaukiu finalo.  wub.gif

aha, man irgi nedrasu dar sudalyvaut, bet lauksiu interpretaciju bigsmile.gif nugi labai jau idomu
Papildyta:
QUOTE(Alexso @ 2010 11 02, 17:07)
Man atrodo kad gerai, nors galėtų būti dar balčiau. Gal dar kas ką pasakys. g.gif
p.s. ryškumas čia man kliūna. Beje, kodėl taip greitai ištrynei pirmuosius darbus, net nemačiau, kaip juos atlikai... verysad.gif

tai kad as durna galva istryniau foto is flickr ir automatiskai ziuriu cia pasisalino doh.gif o kompe jau irgi istryniau, daugiau taip nedarysiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @leja: 02 lapkričio 2010 - 17:10
nu bet va aš sėdžiu ir galvoje tuščia... viena mintis yra bet būtų jau labai moderniška lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

šiandien pati fotografavausi su mažyte- kaimynas mūsų iš gretimo namo domisi fotografija, tai va buvom modeliais... tiesą sakant, sunkiau nei fotkinti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 11 02, 18:04)

pagal mane fokusas turetu buti i kiaulaite rolleyes.gif
Atsakyti
Laukiu nesulaukiu savo pasakos temos.... wub.gif
Papildyta:
Keliu dar viena savo katin4lio nuotrauką,sorry,kad vien gyvūnai... 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 11 02, 17:38)
Laukiu nesulaukiu savo pasakos temos.... wub.gif
Papildyta:
Keliu dar viena savo katin4lio nuotrauką,sorry,kad vien gyvūnai... 4u.gif

noriu letenėlių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 11 02, 17:39)
noriu letenėlių  blush2.gif

blink.gif blink.gif oi blyn rimtai... žiūrėk tu man tik db pastebėjau..va čia tai... blink.gif unsure.gif doh.gif

o kaip šita? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ohara: 02 lapkričio 2010 - 17:46
QUOTE(frederica @ 2010 11 02, 13:28)
yra tokių kur ir google gali nepadėt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

mhm doh.gif ...mamai skambint teks biggrin.gif

Ohara,katino vardas Edvardas? Labai jam tinka biggrin.gif Gražus augintinis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 11 02, 18:13)
Ohara,katino vardas Edvardas? Labai jam tinka  biggrin.gif  Gražus augintinis wink.gif

aha, jo vardas Edvardas... lotuliukas.gif tinka jam... karališkas vardas, ne vampyriškas.. blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ačiū... wub.gif
Atsakyti