ir aš norėčiau jungtis prie pasakų, nežinau kas gausis, bet pačiai labai smalsu
na keliu 5ND bandyma, kol dar buvau nenureguliavus wb
auto
saulute
custom
auto
saulute
custom
O kaip smagu su tokiais zaidimais. Nepatikesit, bet vakar dirbdama sau mintyse pagalvojau apie tokia tema "Pasakos", o cia ziuriu frederica ir ja igyvendino. . Nu kazkokie jau antgamtiski dalykai dedasi, arba panasiai abi galvojame.
Pati dar nesiryztu dalyvaut, dar noriu pasimokint, bet laukiu nesulaukiu finalo.
Pati dar nesiryztu dalyvaut, dar noriu pasimokint, bet laukiu nesulaukiu finalo.
QUOTE(@leja @ 2010 11 02, 16:04)
Man atrodo kad gerai, nors galėtų būti dar balčiau. Gal dar kas ką pasakys.
p.s. ryškumas čia man kliūna. Beje, kodėl taip greitai ištrynei pirmuosius darbus, net nemačiau, kaip juos atlikai...
QUOTE(kristukass @ 2010 11 02, 17:05)
aha, man irgi nedrasu dar sudalyvaut, bet lauksiu interpretaciju nugi labai jau idomu
Papildyta:
QUOTE(Alexso @ 2010 11 02, 17:07)
Man atrodo kad gerai, nors galėtų būti dar balčiau. Gal dar kas ką pasakys.
p.s. ryškumas čia man kliūna. Beje, kodėl taip greitai ištrynei pirmuosius darbus, net nemačiau, kaip juos atlikai...
tai kad as durna galva istryniau foto is flickr ir automatiskai ziuriu cia pasisalino o kompe jau irgi istryniau, daugiau taip nedarysiu
nu bet va aš sėdžiu ir galvoje tuščia... viena mintis yra bet būtų jau labai moderniška
šiandien pati fotografavausi su mažyte- kaimynas mūsų iš gretimo namo domisi fotografija, tai va buvom modeliais... tiesą sakant, sunkiau nei fotkinti
šiandien pati fotografavausi su mažyte- kaimynas mūsų iš gretimo namo domisi fotografija, tai va buvom modeliais... tiesą sakant, sunkiau nei fotkinti
QUOTE(@leja @ 2010 11 02, 18:04)
pagal mane fokusas turetu buti i kiaulaite
QUOTE(ohara @ 2010 11 02, 17:38)
Laukiu nesulaukiu savo pasakos temos....
Papildyta:
Keliu dar viena savo katin4lio nuotrauką,sorry,kad vien gyvūnai...
Papildyta:
Keliu dar viena savo katin4lio nuotrauką,sorry,kad vien gyvūnai...
noriu letenėlių
QUOTE(frederica @ 2010 11 02, 13:28)
yra tokių kur ir google gali nepadėt
mhm ...mamai skambint teks
Ohara,katino vardas Edvardas? Labai jam tinka Gražus augintinis
QUOTE(Mustachio @ 2010 11 02, 18:13)
Ohara,katino vardas Edvardas? Labai jam tinka Gražus augintinis
aha, jo vardas Edvardas... tinka jam... karališkas vardas, ne vampyriškas.. ačiū...