Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(@leja @ 2010 11 02, 15:55)
kad svarbiausia nerandu kaip viska grazinti atgal. Negalima panaikinti nustatymu? turetu eiti, bet instrukcija turiu tik anglu kalba, kurios nemoku  doh.gif

Nustatyk AUTO WB ir viskas bus OK wink.gif
O paskui susirask lietuvišką intrukciją ir studijuok smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 02 lapkričio 2010 - 16:12
QUOTE(airv @ 2010 11 02, 16:40)
Sveikos smile.gif

Pradingusi buvau smile.gif Pailsėjau. O čia tiek daug visko naujo, mmm...Smagiai tema atsigavusi.

Pasakoj sudalyvauti noriu, nusiunčiau Fredericai pavadinimą, bet pavėlavau?     
Galiu pati ją bandyti įgyvendinti (tikslas nr1 šiuo metu man pačiai) arba gal dar kaip nors eitų mane prijungti?.. smile.gif

Kas iš kauniečių į meetą važiuoja 13ta dieną? g.gif

nu jus cia ir prikalbejot, smagu nu smile.gif
mumi pasakas turi sugalvot federica, nes jei ir as nusiusiu, zinosiu, kad tau dave mano, o man tavo, busim apgavikai biggrin.gif. Tik ar jai nesibaige mintys, nzn smile.gif.
I myta nzn ar dar liko troboj vietu? Issiaiskinciau ar galesiu ir gal sudalyvauciau, jei nepabijosiu jusu, m?
Atsakyti
Kadangi rarity negalės vykti pas frederica, gal yra kita kuri iš Kauno, kuri vyksta ir galėtų priglaust į ekipažą 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 11 02, 16:11)
Nustatyk AUTO WB ir viskas bus OK wink.gif
O paskui susirask lietuvišką intrukciją ir studijuok smile.gif

tai auto as nusistatau, bet negalesiu 5ND padaryti, nes custom zaliai fotkina biggrin.gif
Atsakyti
o kieno buvo tos gražiai nufotkintos vestuvės su raudona retro auto?
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 11 02, 17:12)
nu jus cia ir prikalbejot, smagu nu smile.gif
mumi pasakas turi sugalvot federica, nes jei ir as nusiusiu, zinosiu, kad tau dave mano, o man tavo, busim apgavikai biggrin.gif. Tik ar jai nesibaige mintys, nzn smile.gif.
I myta nzn ar dar liko troboj vietu? Issiaiskinciau ar galesiu ir gal sudalyvauciau, jei nepabijosiu jusu, m?

Eehehei mintys man niekada nesibaigia ax.gif
Troba tai mano nededidelė, ale miške vietos kiek nori, baisu, kad kuri su Tavim nepasiklystų rolleyes.gif
Mielai prašom.( Šašlykus moki kept?)
Tai nori pasakos?

Paprasta, airv važiuoja, tik dabar galvoju ar su mašina g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 02 lapkričio 2010 - 16:32
o aš nespėjau parašyt dėl temos, gal pamėginus būčiau kanors suraizgyt, vistiek neką veikiu.. doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 11 02, 17:30)
o aš nespėjau parašyt dėl temos, gal pamėginus būčiau kanors suraizgyt, vistiek neką veikiu..  doh.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

Taigi rašykit visi kas norit, pabursiu ir vėl mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 11 02, 16:30)

Paprasta, airv važiuoja, tik dabar galvoju ar su mašina g.gif

žiūrėsim- jei kas atvažiuosiu pati, tik man kelias ilgokas, tai norisi kompanijos, nes liūdna važiuot lotuliukas.gif
Atsakyti
Jei gaunu iš vyro palaiminimą (visgi iššūkis su dviem kleckais pasilikti), prigriebčiau Alabamą, paprastą...tik man reiks žmogaus kuris pirštu bestų kur tiksliai važiuoti...nes nesigaudau aš žemėlapiuose...
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 11 02, 16:33)
Taigi rašykit visi kas norit, pabursiu ir vėl mirksiukas.gif

o parašyt jums į AŽ? bigsmile.gif tik sunkios nepriburkit... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 11 02, 16:41)
Jei gaunu iš vyro palaiminimą (visgi iššūkis su dviem kleckais pasilikti), prigriebčiau Alabamą, paprastą...tik man reiks žmogaus kuris pirštu bestų kur tiksliai važiuoti...nes nesigaudau aš žemėlapiuose...

As badysiu pirstais, tu tik mane paimk rolleyes.gif
Atsakyti