Oi, mūsų diskusijos visad nukrypsta taip į šoną nuo pradinės minties taigi, išvada tokia, kaip pats užsirekomenduosi, taip it priims. Na, dažniausiai O klausyk, o kiek metų tu jau UK išvis? akd ir vaikiškai nuskambės, bet taip laukiu ten išvažiuot, nes taip pabodo lietuviška rutina ir visos nesąmonės
QUOTE(Aurinija @ 2011 01 23, 15:10)
Oi, mūsų diskusijos visad nukrypsta taip į šoną nuo pradinės minties taigi, išvada tokia, kaip pats užsirekomenduosi, taip it priims. Na, dažniausiai O klausyk, o kiek metų tu jau UK išvis? akd ir vaikiškai nuskambės, bet taip laukiu ten išvažiuot, nes taip pabodo lietuviška rutina ir visos nesąmonės
Kodel nukrypsta? Gi viskas ta tema-apie uzsienio universitetus, nuo rinkimosi ir stojimo iki gyvenimo jau nuvaziavus
Manau taisykle apie "uzsirekomendavima" galioja visur. Kas keite mokyklas tai zino
JK as jau 6 metai. Uztat kartais ir leptelnu kokia kvailyste apie mokyklinius ir valstybinius egzaminus
Visai ne vaikiska, visai naturalu noret pokyciu Tikiuos viskas bus gerai. Visom jum, mergaites
Gavau iš Nottinghamo sąlyginį ką tik.. nu nors neatmetė iš karto
Sąlygos nelabai patinka man (dėl IELTS'o abejoju, bet jei ką perlaikysiu turbūt):
Brandos Atestatas an overall average of 8 in state exams plus IELTS (academic training) with overall score of 7.0 (no element below 6.0). Dar toefl'io sąlygas atsiuntė, bet neaktualu čia turbūt
Sąlygos nelabai patinka man (dėl IELTS'o abejoju, bet jei ką perlaikysiu turbūt):
Brandos Atestatas an overall average of 8 in state exams plus IELTS (academic training) with overall score of 7.0 (no element below 6.0). Dar toefl'io sąlygas atsiuntė, bet neaktualu čia turbūt
Merginos, patarkit kaip dukrai geriau rašyt, jei Edinburgas klausia kokiais pažymiais baigsi ir kiek planuoji surinkt iš egzaminų? Su pažymiais vis tiek jau maždaug kaip ir aišku, bendras vidurkis nelabai ir keičiasi, o su egzaminais kaip daryt? Geriau rašyt mažiau, apie 80 ir tikėtis išlaikyt geriau? Sunku įsivaizduot kaip pasiseks išlaikyt. Nesinori užsišokt, bet labai nusiprastint irgi nesinori .
QUOTE(Aurinija @ 2011 01 25, 19:25)
Taigi ok viskas, suprantama, juk pasimiršta tie niuansai, o viskas ir keičiasi labai greitai dar juk O tai turbūt net minčių nėra apie grįžimą į Lietuvą? Pastaruoju metu, tai tiek nesąmonių čia aplink vyksta, kad tik ir galvoju, kada galėsiu greičiau išvažiuoti iš Lietuvos
Na vistiek kazkaip noretusi daugiau ismanyt, ypac tokioj temoj komentuojant (kad palyginti).
Del grizimo tai niekad nedejau kryziaus Patikek, nesamoniu visur daug vyksta. Tik taip atrodo, kad zole zalesne uz tvoros, o visur savo problemos
QUOTE(Fanfanė @ 2011 01 25, 19:58)
Tai tikriausiai sveikinimai
O kodel Toefl'is neaktualu? Pasidomek, gal tau labiau apsimoka laikyti Toefl'i, negu perlaikyti ITLS'a? Visa kita kaip ir neblogai skamba
QUOTE(pardavieja @ 2011 01 25, 20:38)
Merginos, patarkit kaip dukrai geriau rašyt, jei Edinburgas klausia kokiais pažymiais baigsi ir kiek planuoji surinkt iš egzaminų? Su pažymiais vis tiek jau maždaug kaip ir aišku, bendras vidurkis nelabai ir keičiasi, o su egzaminais kaip daryt? Geriau rašyt mažiau, apie 80 ir tikėtis išlaikyt geriau? Sunku įsivaizduot kaip pasiseks išlaikyt. Nesinori užsišokt, bet labai nusiprastint irgi nesinori .
Va cia tai klausimas O jus negalit pasiziuret ju psl koks praeinamas balas tai specialybei ir atsizvelgiant i reikiamu dalyku mokyklini vidurki, spet egzamino ivertinima? Siaip manau truputi geriau yra speti geresni pazimi, nes gavus pasiulyma, gal bus kazkiek erdves derybom Aisku nuo universiteto priklauso, top universitetai/populiarios specialybes tures maziau lankscius pasiulymus. Bent as taip isivaizduoju
QUOTE(Ajste @ 2011 01 26, 16:55)
Va cia tai klausimas O jus negalit pasiziuret ju psl koks praeinamas balas tai specialybei ir atsizvelgiant i reikiamu dalyku mokyklini vidurki, spet egzamino ivertinima? Siaip manau truputi geriau yra speti geresni pazimi, nes gavus pasiulyma, gal bus kazkiek erdves derybom Aisku nuo universiteto priklauso, top universitetai/populiarios specialybes tures maziau lankscius pasiulymus. Bent as taip isivaizduoju
Ačiū, bandysim paieškot . Nors tas spėjimas tai tikras absurdas. Tie egzaminai dažnai būna toks sėkmės dalykas ....
QUOTE(Fanfanė @ 2011 01 25, 20:58)
Ielts kokio aukšto balo reikalauja sorry, kad perklausiu, bet arba neužfiksavau, arba nemačiau. O kiek tu gavai iš jo anksčiau? Mano pusbrolis išsilaikė ielts 7, bet iš rašymo gavo tik 5.5, tai teks perlaikyt, nes universitetas pareikalavo iš visų dalių bent 6
QUOTE(Ajste @ 2011 01 26, 17:55)
Tai tikriausiai sveikinimai
O kodel Toefl'is neaktualu? Pasidomek, gal tau labiau apsimoka laikyti Toefl'i, negu perlaikyti ITLS'a? Visa kita kaip ir neblogai skamba
Aš tokią nuomonę susidariau, kad toefl sunkesnis už ielts Draugė stojanti į jav laikė toefl, tai oho kaip prakaitavo.. tikiuosi kad nieko nemaišau, bet ten dar tokia baika yra, kad turi matematikos užduotis spręst.. problema ne tame, kad neišspręstum, bet tiesiog kalbos barjeras - visų terminų konkrečiai juk nesimokom.
Man tik šitas truputį neaišku Brandos Atestatas an overall average of 8 in state exams Suplakė metinį su egzaminais arba jie tiesiog nesigilina į šalies vertinimo sistemą ir čia suprast kaip 80proc valstybiniu galbūt.
QUOTE(Aurinija @ 2011 01 26, 20:45)
Ielts kokio aukšto balo reikalauja sorry, kad perklausiu, bet arba neužfiksavau, arba nemačiau. O kiek tu gavai iš jo anksčiau? Mano pusbrolis išsilaikė ielts 7, bet iš rašymo gavo tik 5.5, tai teks perlaikyt, nes universitetas pareikalavo iš visų dalių bent 6
Aš dar nelaikiau, vasario 17 laikysiu, bet jau karksiu, kad blogai bus Blogam ruošiuosi, tikiuosi geriausio. Kiek draugų dabar laikė, visiems LABAI pasisekė (draugas visiškai nesiruošęs, gal 2 testus prieš laikant išsprendęs 7,5 gavo, kita draugė 7 iš visų dalių), bet tai tik laimės dalykas
O su universitetu asmeniškai nebandė tartis dėl kokio atidirbimo anglų kursuose prieš mokslo metus pas juos? Sako kai kurie būna visai humaniški derybose
Fanfane, turbut suplake (nebent egzaminu pazymiai rasomi ir procentais ir atitinkamu pazymiu? pvz 87%, astuoni; 92% devyni ir t.t. ) Bet kas juos gali teisti, jei pas mus sistema keiciasi kas puse metu
O del kalbos ar ne senoj temoj diskutavom, kad jei pritruksta balo, gali pries prasidedant mokslo metams atlankyt universiteto kursa, kad atitiktum reikalavimus. Bet aisku reik pirma su universitetu susitart
As kazkodel visad galvojau, kad Toefl'is lengviau uz ITLS'a net pati nezinau kodel
O del kalbos ar ne senoj temoj diskutavom, kad jei pritruksta balo, gali pries prasidedant mokslo metams atlankyt universiteto kursa, kad atitiktum reikalavimus. Bet aisku reik pirma su universitetu susitart
As kazkodel visad galvojau, kad Toefl'is lengviau uz ITLS'a net pati nezinau kodel
QUOTE(Fanfanė @ 2011 01 26, 21:16)
O su universitetu asmeniškai nebandė tartis dėl kokio atidirbimo anglų kursuose prieš mokslo metus pas juos? Sako kai kurie būna visai humaniški derybose
Vat sakė, kad nepavyko susitarti, gal pataikė ant griežto kokio darbuotojo. Bet jis kažkaip nebežino, ar laikys iš naujo, galvoja, kad gal nebestudijuos užsieny.
Teisa, esa skaičius forume, kad tas 8 from state exam lygu 80 proc. vidurkiui, bet nesu tikra, ar tai tiesa