Oki, pranešiu ir tu butinai pranešk Šiaip kiek girdėjau, tai nedraugiškiausi lietuviams Mančesterio, Edinburgo ir UCL, bet nežinau kiek tiesos tame Ajste, nežinau kiek prognozuoju... Bijau prisišnekėt, kad gerai tikiuosi, o dar nepasiseks kas... šiaip mokausi tikrai gerai, pažymiai 9-10 mano, mokaus neblogoj gimnazijoj, bet bijau, kad kas koją gali pakišti na, bet visumoj tai tikrai tikiuosi išlaikyt virš 80 proc.
Papildyta:
Beje, dėl mokyklinių. Kad nebėra mokyklinių egzų, dabar bendras. bet laikysiu tik A lygiu
Va, pasimate kaip seniai mokykloj mokiausi :
Fanfane, teisingai sakai, kad istatymu LEIDZIAMA tiek pakelti. Iki ribos kels nedaugelis, bet kazkiek tikrai kels, juk valstybe finansavima mazina, uzsienio studentai ir taip moka nemazus pinigus, taigi lieka vietiniai. Net ir prastesni universitetai kels daugiau, nes jie neturi pakankamai "svorio", kad gaut parama is visokiu fondu ir t.t. Bent man taip atrodo
Fanfane, teisingai sakai, kad istatymu LEIDZIAMA tiek pakelti. Iki ribos kels nedaugelis, bet kazkiek tikrai kels, juk valstybe finansavima mazina, uzsienio studentai ir taip moka nemazus pinigus, taigi lieka vietiniai. Net ir prastesni universitetai kels daugiau, nes jie neturi pakankamai "svorio", kad gaut parama is visokiu fondu ir t.t. Bent man taip atrodo
Sveikos Aš šiuo metu studijuoju bakalaurą Lietuvoje. Esu 3 kurse. Mąstau apie galimybę magistratūrą pastudijuoti kur nors užsienyje. Kadangi jau domitės užsienio universitetais, gal žinot kaip ten su magistratūra reikalai?
Ar įmanoma įstoti į kokį geresnį universitetą, pabaigus Lietuvos VU? Kaip su stojimo tvarka maždaug? Nuo kada reikia pradėti tvarkyti dokumentus?
Ar įmanoma įstoti į kokį geresnį universitetą, pabaigus Lietuvos VU? Kaip su stojimo tvarka maždaug? Nuo kada reikia pradėti tvarkyti dokumentus?
Nesiseka man juodai Jau pildė pildė mano anketą, skambina, sako - Mančesteris nepriima Nebuvo kada aiškintis, tai tik pakeičiau į Nottinghamo ir tiek (o kaip aš ten nenorėjau..). Paskui parašiau Manchesteriui e-mailą pasiaiškint kas per velniai čia, tai sako mes nusprendėm iki 2010 spalio susirinkt, o toliau atranką uždarom.. Informacijos jų tinklapy anei jokios, du sakiniai apie programą parašyti ir tiek. O tokios plonybės matyt jiems nesvarbios, kad neužsimena. Kiek apgauta jaučiuosi - čia mano galutinis tikslas buvo, o va kaip gavos
QUOTE(Aurinija @ 2011 01 06, 21:28)
Dar ir taip būna? Nu viršūnė o tai kuriu čia metu pranešė, kad nepriema? bet pirmą kartą girdžiu tokią nesąmonę
Na nėr labai blogai, nes tik pildant ucas kai pasirenki mančesterį filmų prie specialybių nė kvapo va ką parašė man jie "..it was been decided that Combined Studies would admit its final cohort in September 2010. All Combined Studies courses, which includes Film Studies and Historical Studies, for admission from 2011 have now been discontinued."
Galvojau gal pati kvaila apsižioplinau, visą jų knygą 2011 metų perverčiau, viską apie combined studies perskaičiau ir niekur apie tai neparašyta apart "mes fantastiški, siūlom tą, siūlom aną..".
Visur linksniuojama deadline'as sausio 15, net nepagalvojau kad čia tokie cirkai.. Turi savo tvarką skirtingą nuo kitų, tai ok, bet informuot norinčius stot irgi neblogai būtų.
QUOTE(Aurinija @ 2011 01 06, 20:28)
Mano sesė studijuoja magistrą Airijoj, o bakalaurą VU baigė. Tai galėtų atsakyt į konkrečius klausimus.
Na, kol kas dar labai konkrečių klausimų neturiu. Tiesiog apskritai įspūdžiai domintų.
Na jo, vistiek nesąmonė kažkokia. Ką ji čia susigalvojo taip išskirtinai nuo kitų...
Dėl sesės. bet kuriuo atveju, manau, įspūdžiai priklauso nuo pasirinkto kurso, univero, šalies. LT jis mokės VU vadybą ir verslo administravimą, dabar magistrą marketingą. tai pasakė, kad per pusmetį Airijoje išmoko daugiau nei per keturis metus VU..
Dėl sesės. bet kuriuo atveju, manau, įspūdžiai priklauso nuo pasirinkto kurso, univero, šalies. LT jis mokės VU vadybą ir verslo administravimą, dabar magistrą marketingą. tai pasakė, kad per pusmetį Airijoje išmoko daugiau nei per keturis metus VU..
O kiek laiko trunka magistratūra Airijoje? 1 ar 2 metus?
Sveikos!
Po kelių metų planuoju stot į London Metropolitan University: Marketing and Music & Media Management bakalaurą.
Taigi, norėjau paklaust, gal kuri žinote daugiau apie šį universitetą, koks jo lygis, kurią vietą užima universitetų lentelėje?
Ir dar norėjau paklausti, kiek vidutiniškai kainuoja pragyvenimas Londone per mėnesį (be studijų kainos).
Ačiū labai labai.
Po kelių metų planuoju stot į London Metropolitan University: Marketing and Music & Media Management bakalaurą.
Taigi, norėjau paklaust, gal kuri žinote daugiau apie šį universitetą, koks jo lygis, kurią vietą užima universitetų lentelėje?
Ir dar norėjau paklausti, kiek vidutiniškai kainuoja pragyvenimas Londone per mėnesį (be studijų kainos).
Ačiū labai labai.
QUOTE(Paranoia @ 2011 01 07, 21:23)
O kiek laiko trunka magistratūra Airijoje? 1 ar 2 metus?
Priklausomai nuo studijų programos, jos kursas trunka metus. Bet kainuoja 7 tūkst. eurų
QUOTE(Testify @ 2011 01 08, 15:51)
Sveikos!
Čia UK universitetų reitingų lentelė, dėl pragyvenimo nežinau, bet man sakė nuo Londono toliau ieškotis, nes ten darbo susirast praktiškai neįmanoma - pilna ir ne studenčiokų norinčių dirbt