QUOTE(Aurinija @ 2010 12 30, 20:20)
Tai reikalavimai labai priklauso nuo univerų, kokio lygio pasirenki.
Nes pvz man atėjo iš Glazgo reikalavimas tris egzus po 95 proc išsilaikyt arba keturis bent 90 proc
tai nelabai relu, nelabai..
O kokiais balais tikiesi islaikyt?
QUOTE(Fanfanė @ 2010 12 30, 21:14)
Jeigu nepatinka tik pats universitetas ir jį nori pakeist, bet studijų kryptis lieka ta pati, gali perėjus į kitą universitetą toliau mokytis, pvz baigus pirmą kursą vienam universitete toliau 2 kursą mokysies jau kitam. O šitą ir po pusmečio berods pakeist galima
Jei neklystu norint keist universiteta, bet pasilikt specialybe priklauso dar ir nuo priimancio universiteto, bet dauguma ju pilnai uzskaitys praeita kursa
QUOTE(Aurinija @ 2011 01 01, 14:42)
Jo, iš ucas gavau. Aš labai seniai išsiunčiau anketą, tai Glasgow iškart atėjo offeris. Ir sakau, kad jie, matyt, net nesigilino, nes atsiuntė tas sąlygas su trim arba keturiais egzais, o aš tik tris laikau
ir taip, buvau labai susinervinusi, nes bijojau, kad visi univerai taip užsikels, bet, pasirodo, kad tik pavieniai kvailioja šiemet
O mokykliniu nelaikai?
QUOTE(Aurinija @ 2011 01 02, 20:37)
O šiaip dėl St Andrews tai nežinau, gali bandyti, pažįstamas įstojo, tai lietuviams įmanoma, nes girdėjau, kad kaikurie univerai diskriminuoja lietuvius
Sklando gandas, kad lietuviai patys prisidirbo
kai buvo keliami mazi reikalavimai suvaziavo daug ivairaus plauko tautieciu (del nemokamo mokslo) ir aisku neblizgejo savo akademiniais pasiekimais, o kuris universitetas nores gadintis reputacija?! Vat jum ir rezultatas.....
Laimės niekam nėra pažadėta. Gyvenimas kiekvienam skiria laiko ir erdvės. Pats žmogus turi pasirūpinti kuo juos užpildyti.