Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienio universitetai

QUOTE(Ajste @ 2012 10 08, 22:36)
Neesu superine gramatikos zinove, bet galiu permest, gal kas uzklius  4u.gif  Prasom istrint asmenine info ir pm  mirksiukas.gif

Labas. Aciu, bet jau nebesitikejau pagalbos, tai ikeliau i sistema blush2.gif Tikiuos viskas gerai ten... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chr. @ 2012 10 09, 17:05)
Labas. Aciu, bet jau nebesitikejau pagalbos, tai ikeliau i sistema blush2.gif Tikiuos viskas gerai ten... smile.gif

Tema gerokai aptilus, tai ne taip daznai uzsuku ax.gif
Siaip jeigu kam reikia pagalbos ir negalit laukt, rasykit az mirksiukas.gif Bent jau pasakysiu ar galiu kuo padet ir ar turiu tam laiko ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2012 10 11, 13:45)
Tema gerokai aptilus, tai ne taip daznai uzsuku  ax.gif
Siaip jeigu kam reikia pagalbos ir negalit laukt, rasykit az  mirksiukas.gif  Bent jau pasakysiu ar galiu kuo padet ir ar turiu tam laiko ir t.t.  4u.gif

O tu pati studijuoji ar studijavai gal UK? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chr. @ 2012 10 11, 21:56)
O tu pati studijuoji ar studijavai gal UK? smile.gif

Studijavau ir vis dar studijuoju. Rasau pakutiniausia darba ir iki metu pabaigos ji apsiginsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2012 10 12, 19:52)
Studijavau ir vis dar studijuoju. Rasau pakutiniausia darba ir iki metu pabaigos ji apsiginsiu  ax.gif

o kuriam universitete, jei ne paslaptis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chr. @ 2012 10 12, 22:56)
o kuriam universitete, jei ne paslaptis? smile.gif

Paslaptis tongue.gif
University of Glasgow, University of East London ir UCL ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2012 10 14, 19:03)
Paslaptis  tongue.gif
University of Glasgow, University of East London ir UCL  ax.gif

As galvojau East London rasyt kaip visiskai atsargini varianta, bet visgi Conventry pasirinkau. biggrin.gif

Gal galetum i mano Personal Statement aki uzmest po poros dienu, kai galutinai parasysiu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Chr. @ 2012 10 14, 18:55)
As galvojau East London rasyt kaip visiskai atsargini varianta, bet visgi Conventry pasirinkau. biggrin.gif

Gal galetum i mano Personal Statement aki uzmest po poros dienu, kai galutinai parasysiu?  blush2.gif

Ziurint i kokia specialybe stoji. As kai mokiausi, tai mano specialybei buvo laaabai geras univeras (ne pagal reitingus, o pagal tai, ka ismokau ir tai aisku supratau tik kai prireike tu ziniu ir dar kai pamaciau kokios zinios atejusiu is aukstai reitinguojau univeru cool.gif )
Aki uzmest galiu, rasyk i az ir nepamirsk pakeisti asmeniniu detaliu, man smagiau jei busi varde pavarrdyte is Rugpieniu kaimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2012 10 16, 03:17)
Ziurint i kokia specialybe stoji. As kai mokiausi, tai mano specialybei buvo laaabai geras univeras (ne pagal reitingus, o pagal tai, ka ismokau ir tai aisku supratau tik kai prireike tu ziniu ir dar kai pamaciau kokios zinios atejusiu is aukstai reitinguojau univeru  cool.gif  )
Aki uzmest galiu, rasyk i az ir nepamirsk pakeisti asmeniniu detaliu, man smagiau jei busi varde pavarrdyte is Rugpieniu kaimo  mirksiukas.gif

As isvis jokiu asmeniniu detaliu neminejau, nei vardo, nei mokyklos ir t.t. O reiketu? biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki visi,

įdomu ar įmanoma UK kažkuriam universitete gauti nemokamą mokslą grafinio dizaino specialybėje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(perla69 @ 2012 10 21, 21:37)
Sveiki visi,

įdomu ar įmanoma UK kažkuriam universitete gauti nemokamą mokslą grafinio dizaino specialybėje?  g.gif

Anglijoje, velse ir berods Siaures Airijoj galima prasyt valstybes paramos (priklausomai nuo pajamu) ar imti paskola. Taip pat gali mokslus apmoket kokia bendrove, jei tai yra darbuotojo kvalifikacijos kelimas, ivairios labdarigo pagrindo organizacijos remia studentus (tik nezinau ar daug tokiu dalyku meno srityje). Skotijoj moksla apmoka valstybe kaipo Europos sajungos pilieciams nepriklausomai nuo pasirinktos specialybes 4u.gif
Atsakyti
O as galvoju, dabar kai pabrango mokslai, nebus taip, kad tu paskolu neduos daug kam?
Atsakyti