Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienio universitetai

QUOTE(Aristokratė @ 2012 06 08, 13:23)
Bet magistrui lyg tais nesuteikiama paskola  unsure.gif .

Radau, kad paskola bakalaurui suteikiama UK, jei LT jau yra igytas issilavinimas.

Cia kalbama apie aukstaji/universitetini issilavinima LT?
Siaip sakyciau priklauso nuo asmeniniu poreikiu, (kaip jau aisku is mano pasisakymu) as asmeniskai rinkciausi magistra. Net jei reiktu imti normalia paskola is banko (kazkodel manau, kad studentam siek tiek geresnes salygos paskolom g.gif ), tarciausi su universitetu moket dalimis (is patirties visi universitetai suteikia ta galimybe), susirasciau darba rytais/vakarais/savaitgaliais ir aisku naudociausi visom studentam suteikiamom privilegijom ir nuolaidom bei taupyciau visur kur imanoma (JK gan nesunku turint noro mirksiukas.gif ). Logika tokia, kad magistras trunka metus ir kainuoja tarkim £7000, reiskias po metu turiu kvalifikacija ir galiu ieskotis darbo pagal specialybe. Bakalauras trunka tris metus ir kainuoja apie £6000/metus (jei neklystu). Tai trys metai potencialiai mokytis ta pati ka mokiausi LT (kaip suprantu tokia situacija arne, Aristokrate?), triju metu pragyvenimo islaidos, studentiskas gyvenimas ir taupymas plius tikimybe, kad vistiek magistra reiks mokytis. O amzius ne tas, kad dar 4 metus paaukot mokslam ax.gif Aisku taip pat galima gudriai prasisukt ir turint darbeli mokslo metais bei juodai ariant vasara finansiskai baisu nebutu, bet velgi per toki ilga laiko tarpa tai daug nezinomuju...
Priklausomai nuo srities gali ir darbdavys siusti i kursus ir apmoketi viska (draugas pradejo dirbt ir kadangi truko kvalifikaciju, darbdavys siunte i koledza ir sudare visas salygas studijuoti ir dirbti). Bet cia velgi atvejis jei planuoji JK apsigyventi bent jau artimiausiai ateiciai.
Jei manai, kad galiu ka konkreciau patarti turedama daugiau info, rasyk az mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2012 06 15, 21:01)
Cia kalbama apie aukstaji/universitetini issilavinima LT?

Ne cia viskas apie UK issilavinima, aciu uz paaiskinimus biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 17 birželio 2012 - 18:42
QUOTE(Aristokratė @ 2012 06 17, 17:41)
Ne cia viskas apie UK issilavinima, aciu uz paaiskinimus biggrin.gif .

Turejau galvoje ar paskolos suteikimo salygose kalbama apie aukstaji issilavinima LT, nes ankstesniam poste rasei "Radau, kad paskola bakalaurui suteikiama UK, jei LT jau yra igytas issilavinimas." blush2.gif
Ner uz ka, tikiuosi padejau nors kiek 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,gal kas domitės studijomis Italijoje ? 4u.gif
Atsakyti
gal yra kas studijuoja UK medicina?(labiau domina stomatologija).
Atsakyti
Man labai įdomu, ar visi, stojantys į UK, konkrečiai Anglijos, universitetus gavo patvirtinimus apie įstojimą arba neįstojimą g.gif . Mes nuo liepos vidurio laukiam laukiam, laikas slenka - nei bilietai nupirkti, nei gyvenamoji vieta surasta
Atsakyti
gal kas zinotu ir galetu patarti, siuo metu gyvenu uk ir lyg tai neplanuojam grizti , bet man labai gaila, kad as mokausi neakivaizdziai mru 4 kurse, bet dabar paemusi akademiniu atostogu, gal zinot ar yra kokiu budu pereit i koki nors uk coledza ar universiteta ir kad nors kazkiek uzskaitytu dalyku ? ax.gif aciu
Atsakyti
Sveiki. Iškilo klausimas... Kaip skaičiuojamas tas Brandos Atestato vidurkis? smile.gif Čia 11 ir 12 ar tik 12 kl.?
Atsakyti
QUOTE(mamuciukas77 @ 2012 08 20, 16:46)
gal kas zinotu ir galetu patarti, siuo metu gyvenu uk ir lyg tai neplanuojam grizti , bet man labai gaila, kad as mokausi neakivaizdziai mru 4 kurse, bet dabar paemusi akademiniu atostogu, gal zinot ar yra kokiu budu pereit i koki nors uk coledza ar universiteta ir kad nors kazkiek uzskaitytu dalyku ? ax.gif aciu

Mano asmenine nuomone, jei jau esi paskutiniam kurse, tai ten ir pasibaik. Jei JK reikes ko del darbo, galesi cia eiti i kursus ar stoti i magistra. Ypac mane gazdintu dabartines tudiju JK kainos. Nebent primygtinai nori diplomo igyto JK. Tada reikia aiskintis su konkreciais universitetais apie norima studijuoti specialybe.

QUOTE(Chr. @ 2012 08 23, 16:18)
Sveiki. Iškilo klausimas... Kaip skaičiuojamas tas Brandos Atestato vidurkis? smile.gif Čia 11 ir 12 ar tik 12 kl.?

Kvailas klausimas blush2.gif o brandos atestate raso 11 kl pazymius? Jau taaip seniai baigiau, tai net nepamenu doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

As nuo siu metu istojau UK i Adult Nursing studijuot, jei kas turit kokiu klausimu rasykit ax.gif Studijuosiu Anglia Ruskin University Chelmsford Campus 4u.gif pries tai cia mokiausi koledze Access to Higher Education: Life Science kursa, kuris truko metus ir tuo paciu laikiau National Level 2 in Numeracy and Literacy ax.gif
Atsakyti
Laba diena. Esu ne mamytė, bet jūsų puslapyje randu daug geros informacijos. Tuoj reikės rinktis pamokas gimnazijoje A lygiu. Nuo to priklausys kokius egzaminus laikysiu ir kokią profesiją gausiu. Norėčiau studijuoti fotografiją, bet ne Lietuvoje, o užsienyje. Labiausiai traukia UK, bet tiksliai dar neapsisprendžiau. Gal galėtumėte padėti, išsirinkti universitetą? Gal pačios kur studijavote su fotografija ar turite pažįstamų? Būčiau labai dėkinga smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės. Esu norinčios studijuoti Londone ekonomiką mama. Labai norėčiau perskaityti Jūsų patarimus ar šiaip mintis apie mokslus Londone, apie pasiruošimą stojimui, motyvacinį laišką.
Atsakyti