Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienio universitetai

QUOTE(Fanfanė @ 2012 03 09, 05:00)
O, reikia pasidžiaugt ir padėkot Tau už pagalbą, kad viskas sekas puikiai  4u.gif Pirmas termas lafa buvo kad dirbt nereikėjo, kai prasidėjo darbas (~40 val per savaite), tai visos linksmybes baigesi biggrin.gif Visiskai nebera laiko mokytis, paskaitose sedet nei noro, nei jegu nebebuna. Bet nesiskundziu, man cia kaifas UK, vis pagalvoju kokia laiminga esu  thumbup.gif

Kaip fainai, kad laiminga jautiesi, koia specialybe studijuoji ir kur?
Atsakyti
SVEIKOS MERGINOS, GAL YRA JUSU TARPE STUDIJUOJANCIU SUOMIJOJE?
Atsakyti
QUOTE(Simoo7e @ 2012 03 09, 11:55)
Kaip fainai, kad laiminga jautiesi, koia specialybe studijuoji ir kur?

Warwicke kino teorija smile.gif tu irgi uzsieny studijuoji?
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2012 03 09, 15:20)
Warwicke kino teorija smile.gif tu irgi uzsieny studijuoji?

Laukiu rezultatu , kita avaite zinosiu, kaip man pavyko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simoo7e @ 2012 03 11, 16:20)

Zinau ta laukimo jausmeli biggrin.gif I kokius universitetus aplikavai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fanfanė: 12 kovo 2012 - 00:52
QUOTE(Fanfanė @ 2012 03 12, 01:52)
Zinau ta laukimo jausmeli biggrin.gif I kokius universitetus aplikavai?

I Lunda, Stokholma ir Aalbora smile.gif Oj, stengiuosi negalvoti, bet artejant datai pradejau nerimauti jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2012 03 09, 03:00)
O, reikia pasidžiaugt ir padėkot Tau už pagalbą, kad viskas sekas puikiai  4u.gif Pirmas termas lafa buvo kad dirbt nereikėjo, kai prasidėjo darbas (~40 val per savaite), tai visos linksmybes baigesi biggrin.gif Visiskai nebera laiko mokytis, paskaitose sedet nei noro, nei jegu nebebuna. Bet nesiskundziu, man cia kaifas UK, vis pagalvoju kokia laiminga esu  thumbup.gif

blush2.gif aciu, aciu 4u.gif nors nieko ypatingo gi nepadariau ax.gif Smagu girdet, kad gerai sekasi. Neapleisk mokslu ir esu tikra viskas ir toliau bus thumbup.gif

QUOTE(Simoo7e @ 2012 03 11, 14:20)

Kryziuojam pirstukus, kad pasisektu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2012 03 15, 03:51)
blush2.gif  aciu, aciu  4u.gif  nors nieko ypatingo gi nepadariau ax.gif  Smagu girdet, kad gerai sekasi. Neapleisk mokslu ir esu tikra viskas ir toliau bus  thumbup.gif
Kryziuojam pirstukus, kad pasisektu  mirksiukas.gif

Ačiū, Ajste smile.gif 4u.gif
Atsakyti
SM diskusijos šia tema nelabai aktyvios, tad gal žinote kur būtų galima rasti kokios nors informacijos, lietuvių atsiliepimų apie magistrantūrą užsienyje? Aktualiausias klausimas - kur galima tikėtis įstoti su lietuvišku diplomu, šiek tiek „darbo patirties“ (jei tiksliau, tai iš savanorystės, bet motyvaciniam laiške gal būtų pliusas) ir vidurkiu maždaug tarp 9 ir 9,5? Harvardai, aišku, nesišviečia, bet įdomu ar yra įmanomas man geresnis variantas nei koks „Abudabio universitetas ir maistas į namus“. biggrin.gif
Labiausiai domina Amerikos, UK ir galbūt dar Australijos universitetai. Galvoju apie klinikinę psichologiją.

Gal ir kvailas klausimas, bet nežinau ko vertas tas lietuviškas diplomas...
Atsakyti
Pasiziurejau bakalauro ir magistro studiju kainas, baisu, kaip pabrango blink.gif .

Gal zinot, ar jau LT igijus aukstaji issilavinima - magistra, suteiktu paskola bakalaurui UK, nes pasiziurejau, kad UK ir ES studentams jau turintiems aukstaji issilavinima, paskola neteikiama, ar cia galioja tik UK igytam issilavinimui ar visoje ES g.gif .
Atsakyti
QUOTE(cdrom @ 2012 05 17, 12:35)
SM diskusijos šia tema nelabai aktyvios, tad gal žinote kur būtų galima rasti kokios nors informacijos, lietuvių atsiliepimų apie magistrantūrą užsienyje? Aktualiausias klausimas - kur galima tikėtis įstoti su lietuvišku diplomu, šiek tiek „darbo patirties“ (jei tiksliau, tai iš savanorystės, bet motyvaciniam laiške gal būtų pliusas) ir vidurkiu maždaug tarp 9 ir 9,5? Harvardai, aišku, nesišviečia, bet įdomu ar yra įmanomas man geresnis variantas nei koks „Abudabio universitetas ir maistas į namus“. biggrin.gif
Labiausiai domina Amerikos, UK ir galbūt dar Australijos universitetai. Galvoju apie klinikinę psichologiją.

Gal ir kvailas klausimas, bet nežinau ko vertas tas lietuviškas diplomas...

Reikia ziureti dominanciu universitetu internetinius puslapius arba tiesiogiai kontaktuoti su jais ir aiskintis kokios galimybes. Diplomu vertinimas skirsis skirtinguose universitetuose ir priklausys nuo pasirinktos specialybes. Kiek zinau patirtis visad yra pliusas. Siaip as bakalaura baigiau JK ir tai buvo seniai blush2.gif bet nematau problemu istoti su lietuvisku diplomu, svarbu turet visus reikiamus popierius, moketi kalba ir tinkamai save pateikti 4u.gif

QUOTE(Aristokratė @ 2012 06 07, 10:26)
Pasiziurejau bakalauro ir magistro studiju kainas, baisu, kaip pabrango  blink.gif .

Gal zinot, ar jau LT igijus aukstaji issilavinima - magistra, suteiktu paskola bakalaurui UK, nes pasiziurejau, kad UK ir ES studentams jau turintiems aukstaji issilavinima, paskola neteikiama, ar cia galioja tik UK igytam issilavinimui ar visoje ES  g.gif .

Bakaluras ziauriai pabrango, magistras tai pusetinai (pasiziurejau ka pati mokiausi, tai per 5 metus pabrango apie £1500), tai nezinau ar daug ar mazai... Juolab, kad mokaisi tik metus. Jei ne paslaptis, zadi kardinaliai keisti mokslu krypti, kad nori JK studijuot bakalaura? Jei ne, siulyciau pasidometi magistru ar kokiais kursais, kurie truktu apie metus ir padetu istoti i magistra. Financiskai ir laiko klausimu efektyviau.
Atsakant i klausima, nors negarantuoju, kad teisingas atsakymas ax.gif , sakyciau taikoma JK ir ES. Velgi galima pasidomet galimybem gauti paskola studijuoti magistrui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2012 06 07, 17:19)
Bakaluras ziauriai pabrango, magistras tai pusetinai (pasiziurejau ka pati mokiausi, tai per 5 metus pabrango apie £1500), tai nezinau ar daug ar mazai... Juolab, kad mokaisi tik metus. Jei ne paslaptis, zadi kardinaliai keisti mokslu krypti, kad nori JK studijuot bakalaura? Jei ne, siulyciau pasidometi magistru ar kokiais kursais, kurie truktu apie metus ir padetu istoti i magistra. Financiskai ir laiko klausimu efektyviau.
Atsakant i klausima, nors negarantuoju, kad teisingas atsakymas  ax.gif  , sakyciau taikoma JK ir ES. Velgi galima pasidomet galimybem gauti paskola studijuoti magistrui  mirksiukas.gif

Bet magistrui lyg tais nesuteikiama paskola unsure.gif .

Radau, kad paskola bakalaurui suteikiama UK, jei LT jau yra igytas issilavinimas.
Atsakyti