Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienio universitetai

QUOTE(vaida g. @ 2011 09 01, 13:52)
Sveiki,

REIKIA PAGALBOS! Ar yra besimokančių Vokietijos universitete? Turiu keletą klausimų dėl dokumentų tvarkymo. Būčiau labai dėkinga  ax.gif

MAn ir reikia pagalbos, jei kas galetu padet wink.gif
Atsakyti
Kažin, ar yra šansų baigus bakalaurą Lietuvos universitete baigti magistantūrą UK? Aš vis galvoju ar tik ne veltui aš čia studijuoju, ar nebus taip, kad joks UK universitetas nepriims ir turėsiu iš naujo ten bakalaurą baigti...
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2011 12 02, 07:17)
Kažin, ar yra šansų baigus bakalaurą Lietuvos universitete baigti magistantūrą UK? Aš vis galvoju ar tik ne veltui aš čia studijuoju, ar nebus taip, kad joks UK universitetas nepriims ir turėsiu iš naujo ten bakalaurą baigti...

Aš baigiau bakalaurą LT, o magistrą Škotijoj kaip ir daug mano pažįstamų, nežinau nei vieno, kuris neįstojo dėl to, kad diplomas lietuviškas, bet aišku buvo tokių, kuriems pritrūko balų smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos ax.gif
noriu jusu pasiteirauti, ar galima pabaigus bakalaura LT istoti i uzsienio universiteta magistra studijuoti?
studijuoju psichologija gal kas is jusu gali ka patarti?
kitas atvejis noriu pasiteirauti ar baigus viena specialybe siuo atveju psichologija galiu uzsienyje studijuoti visai ka kita siuo atveju menus? g.gif
Laukiu is jusu ziniu!
Aciu rolleyes.gif
Atsakyti
as irgi mastau stot i magistra UK ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ellenyte @ 2011 12 02, 11:39)
Aš baigiau bakalaurą LT, o magistrą Škotijoj kaip ir daug mano pažįstamų, nežinau nei vieno, kuris neįstojo dėl to, kad diplomas lietuviškas, bet aišku buvo tokių, kuriems pritrūko balų smile.gif

O nėra tokių tendencijų, kad iš vienų universitetų lengviau priima, o iš kitų vengia?
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2011 12 03, 02:21)
O nėra tokių tendencijų, kad iš vienų universitetų lengviau priima, o iš kitų vengia?

Tiesą sakant nežinau, bet manau, jiems svarbu, kad universitetas būtų akredituota lietuvos švietimo institucija. O skirtumas tarp kokio VU ir VGTU tai jiems labai miglotas, manau. Na nebent į kokiį super prestižinį univera stoji, kur konkursas beprotiškai didelis. smile.gif
Atsakyti
Gal kuri mokosi Stambule? koki universiteta patartumet jei as kalbu tik angliskai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2011 12 06, 18:01)
Gal kuri mokosi Stambule? koki universiteta patartumet jei as kalbu tik angliskai? blush2.gif

As mokausi siuo metu Stambule, ber per Erasmus programa. Mokausi Bahcesehir University. Tai labai modernus universitetas, oficiali paskaitu kalba - anglu, todel destytojai privalo destyti angliskai. Aisku, pasitaiko atveju, kai destytojai sunkiai kalba angliskai, tuomet desto turkiskai (nores neturetu), bet tokiu atveju zmones dazniausiai susitaria su destytoju ir destytojas duoda savarankiskai padirbeti namuose.
Bet tai yra privatus universitetas ir jame mokytis kainuoja nemazus pinigus, bet uztai destytojai surinkti patys geriausi. Gal imanoma gauti kazkokia stipendija, nezinau.

Kiek teko girdeti, kituose Stambulo universitetuose destoma turku kalba, kai kur procentaliai: 70 proc kurso turku kalba, 30 proc. destoma angliskai (man taip pasakojo, bet kaip tas realiai vyksta, nezinau).

Na, jei planuoji tikrai cia mokytis, patarciau rimtai kibt i turku kalbos studijas, nes be turku kalbos cia sunku. Ir ypatingai jei planuoji uzsibuti cia ne kelis menesius, o keleta metu. Be to, ir paskaitose gali jaustis vienisa, nes turkai tarpusavy bendrauja turkiskai ir vengia kalbeti angliskai - taip man pasakojo "international" studentai is kitu saliu, kurie cia studijuoja "full time". smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Labai idomu kaip panelems sekasi studijos? Ar pateisino lukescius universitetai, salys, zmones...? Pasipasakokit kaip sekasi, sviezia informacija visad aktualu smile.gif

4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas planuoja studijuot Olandijoj?o gal studijavo ten ir galetu pasidalinti patirtimi?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2012 02 07, 04:03)
Sveikos smile.gif
Labai idomu kaip panelems sekasi studijos? Ar pateisino lukescius universitetai, salys, zmones...? Pasipasakokit kaip sekasi, sviezia informacija visad aktualu smile.gif

O, reikia pasidžiaugt ir padėkot Tau už pagalbą, kad viskas sekas puikiai 4u.gif Pirmas termas lafa buvo kad dirbt nereikėjo, kai prasidėjo darbas (~40 val per savaite), tai visos linksmybes baigesi biggrin.gif Visiskai nebera laiko mokytis, paskaitose sedet nei noro, nei jegu nebebuna. Bet nesiskundziu, man cia kaifas UK, vis pagalvoju kokia laiminga esu thumbup.gif
Atsakyti