Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienio universitetai

Aš Aberdeene ieškau butuko ax.gif ir man panaši situacija dėl emeilų buvo. Šeimininkai ir agentai visiškai ignoruoja, neatsako, tai iškart skambinam, klausinėjam, tai sąskaitos jau ohoho kokios bus biggrin.gif šiaip gal padės apžiūrėt vienas vaikinas, tai labai laukiu iš jo žinių biggrin.gif

O dėl freshers week, tai pas mane ten pilna neaiškumų dar, kai pažiūrėjau. Tai net nežinau, ar apsimokės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurinija @ 2011 08 21, 21:42)
Aš Aberdeene ieškau butuko  ax.gif ir man panaši situacija dėl emeilų buvo. Šeimininkai ir agentai visiškai ignoruoja, neatsako, tai iškart skambinam, klausinėjam, tai sąskaitos jau ohoho kokios bus  biggrin.gif  šiaip gal padės apžiūrėt vienas vaikinas, tai labai laukiu iš jo žinių  biggrin.gif

Tikiuosi susitvarkys reikalai 4u.gif Jei nori, ryt paklausiu koleges ar zino ka tinkamo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2011 08 22, 18:57)
Tikiuosi susitvarkys reikalai  4u.gif  Jei nori, ryt paklausiu koleges ar zino ka tinkamo  mirksiukas.gif

Ačiū labai tau už pagalbą ir patarimus 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žinot ką nors apie medicinos studijas UK? Kažkur girdėjau, kad lietuvių nelabai priima..?

Tuoj persiplėšiu su tais pamokų pasirinkimais... verysad.gif Viena mano dalis nori socialinių mokslų, kita - medicinos. verysad.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chr. @ 2011 08 29, 14:33)
Gal kas žinot ką nors apie medicinos studijas UK? Kažkur girdėjau, kad lietuvių nelabai priima..?

Tuoj persiplėšiu su tais pamokų pasirinkimais...  verysad.gif Viena mano dalis nori socialinių mokslų, kita - medicinos.  verysad.gif  biggrin.gif

Del lietuviu priemimo neznau, bet kaip suprantu sunkoka isoti... visokiu papildomu egzaminu pilna ir pan (kursiokas stojo, tai kol i medicina prieme, tai jis ir bakalaura ir magistra pasibaige doh.gif ). O ir mokosi jie idomiai, nes kaip suprantu vos neprivaloma kazkoki magistra baigt, nemaza dalis dar ir doktoranturoj mokosi (berods algos didesnes, nes skaitosi labiau kvalifikuotas ir karjeros greiciau klostosi) ir galiausiai kai baigia mokslus jau metu gerokai turi ax.gif Be to jei JK mokytumeisi medicina kazin ar nereiketu persikvalifikuoti norint dirbti LT? g.gif
O kokia klinikine psichologija nebutu per viduri tarp socialiniu ir medicinos? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2011 08 30, 00:21)
Del lietuviu priemimo neznau, bet kaip suprantu sunkoka isoti... visokiu papildomu egzaminu pilna ir pan (kursiokas stojo, tai kol i medicina prieme, tai jis ir bakalaura ir magistra pasibaige doh.gif  ). O ir mokosi jie idomiai, nes kaip suprantu vos neprivaloma kazkoki magistra baigt, nemaza dalis dar ir doktoranturoj mokosi (berods algos didesnes, nes skaitosi labiau kvalifikuotas ir karjeros greiciau klostosi) ir galiausiai kai baigia mokslus jau metu gerokai turi ax.gif  Be to jei JK mokytumeisi medicina kazin ar nereiketu persikvalifikuoti norint dirbti LT? g.gif
O kokia klinikine psichologija nebutu per viduri tarp socialiniu ir medicinos?  rolleyes.gif

Dar kazka girdejau, kad kazkaip galima baigti pvz. biologija arba Medical Sciences ir tada i medicina stot...
Turbut reiktu persikvalifikuot, bet abejoju ar noreciau LT dirbt...
Jo, turbut taip, bet nelabai noriu psichologijos...:/ biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chr. @ 2011 08 30, 12:13)
Dar kazka girdejau, kad kazkaip galima baigti pvz. biologija arba Medical Sciences ir tada i medicina stot...
Turbut reiktu persikvalifikuot, bet abejoju ar noreciau LT dirbt...
Jo, turbut taip, bet nelabai noriu psichologijos...:/ biggrin.gif

Mano supratimu, kad ir fotografija baik ir stok i medicina, vistiek mokinsies nuo pradziu. Ta prasme tas "giminingo" mokslo baigimas mokslu trukmes neveikia. Gal tik butu pliusas stojant ax.gif
Atsakyti
Sveiki,

REIKIA PAGALBOS! Ar yra besimokančių Vokietijos universitete? Turiu keletą klausimų dėl dokumentų tvarkymo. Būčiau labai dėkinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chr. @ 2011 08 29, 14:33)

Tuoj persiplėšiu su tais pamokų pasirinkimais...  verysad.gif Viena mano dalis nori socialinių mokslų, kita - medicinos.  verysad.gif  biggrin.gif

Sveika,
baigus lietuviska vidurine su vidurkiu man atrodo virs 8.5 (ar 8, tiksliai nepamenu, nes seniai domejausi) galima bandyt stoti i 6 metu kursa, kuris yra access to medicine kursas (1 metai) pridetas pries medicinos kursa (5 metai)- bet kiek maciau sitas kursas nekiekvienais metais galimas.
Kita iseitis yra baigti viena is access to medicine kursu, bet ju nemazai aplink yra ir nevisi universitetai po visu kursu priima, tai labai svarbu gerai pasirinkti access kursa (taip pat svarbu zinoti, kad tik maza dalis studentu po access kurso istoja).
Dar kita iseitis, yra cia atvykus pasirinkti reikiamus dalykus ir metus palankyti koledza pasibaigti A levels (matematika, chemija, biologija ir tt).
Ir paskutine iseitis, yra baigti kazka kita (su science susijusi) bakalaura (bet turi buti honors degree, ne tik siaip bakalauras) ir tada stoti kaip post graduate i 4 metu kursa.
Va kiek galimybiu, tik pastangu ir noro reikia mirksiukas.gif na ir £ su pakilusiom kainom unsure.gif taip pat pasiziurek i kuriuos universitetus nori stoti, nes kaip jau Ajste minejo, yra papildomi egzaminai kuriu jie reikalauja. Deadline stojimui i medicina yra 15 spalio, o kai kurie reikalaujami egzaminai (kaip pvz UKCAT galima laikyt tik iki rugsejo antros puses), o nespejus issilaikyt, automatiskai atmeta stojimo forma unsure.gif
Atsakyti
Ačiū, Astreja, už atsakymą.

Svarsčiau tokį variantą: iš pradžių pastudijuot biomediciną ar kažką panašaus, tada bandyt stot į graduate Medicine. Bet po ~8 metų studijų skola būtų praktiškai pusei gyvenimo... sad.gif
Atsakyti
Labas merginos! smile.gif Galima pas jus įsiterpti? smile.gif Artimi vargai ir džiaugsmai smile.gif Aš irgi UK sėdžiu, antras kursas Business & Management programoj, noriu krautis lagaminus ir važiuot namo, liūdesys ima viršų schmoll.gif Pirmus metus pratraukiau, bet kai prieš akis dar 3, tai verkt noris schmoll.gif

Chr., kaip suprantu dar moksleivė esi? Pirma siūlyčiau nuspręsti ar tikrai nori mokintis mediciną ir ypač UK, nes jeigu taip, tai laukia gana ilgas ir sunkus kelias mirksiukas.gif Pažįstu kelis lietuvius besimokinančius mediciną, bet visi jie įstojo Lietuvoje baigę TB (Tarptautinio bakalaureato) klases, nes tiesiai iš lietuviškos gimnazijos tikrai nepriims. Tad dar viena galimybė, be -Astrejos- paminėtų, būtų bandyti Lietuvoje stoti į vieną iš TB klasių ir paskui ieškoti universitetų kurie priima IB studentus (tokių tikrai bus didžioji dauguma) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatti @ 2011 09 15, 21:54)
Labas merginos! smile.gif  Galima pas jus įsiterpti? smile.gif Artimi vargai ir džiaugsmai smile.gif Aš irgi UK sėdžiu, antras kursas Business & Management programoj, noriu krautis lagaminus ir važiuot namo, liūdesys ima viršų  schmoll.gif Pirmus metus pratraukiau, bet kai prieš akis dar 3, tai verkt noris schmoll.gif

Sveika, o kokiam universitete studijuoji? smile.gif
Kiek bendravau su UK studijuojančiais ir grįžusiais vasarai čia, visi sako kad atsibodo ir greičiau atgal nori biggrin.gif Aišku ir nuo žmogaus priklauso, bet ne tiek čia LT daug ir belieka, kai draugai išsivažinėja kas kur. Gal mokslai sunkesni nei tikėjaisi?
Atsakyti