Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienio universitetai

98 anglu thumbup.gif
Klausykit, gal zinote, kada bus lietuviu rezultatai skelbiami? Sia savaite tiketis? blush2.gif
Atsakyti
Merginos, turbut jau jusu aistros del stojimu nurimusios, o mano dar visos pries akis, zadu stoti pavasario semestra i Danijos universitetus. Neturiu patirties su referencu rasymais(nes, deja, destytojai, nesivargina angliskai rasyti, na nors tiek gerai, kad perskaite pasirasys)taip pat ir motyvaciniu lasiku. Ieskojau internete, pavyzdziu daug, bet visi tokie neaiskus, noreciau jusu paprasyti, gal jus turite rimtus, gerus pavyzdzius, pagal kuriuos rasete, gal galetumete jais pasidalinti. Is anksto jums dekoju
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 06 20, 20:05)
98 anglu  thumbup.gif
Klausykit, gal zinote, kada bus lietuviu rezultatai skelbiami? Sia savaite tiketis? blush2.gif

Sveikinu! thumbup.gif aš visais 10 procentų mažiau gavau doh.gif biggrin.gif Šią savaitę sakė, kad jokių egzų rezultatų nebus, tai tikėtis galima nuo kito pirmadienio tik smile.gif

QUOTE(Simoo7e @ 2011 06 20, 21:28)
Merginos, turbut jau jusu aistros del stojimu nurimusios, o mano dar visos pries akis, zadu stoti pavasario semestra i Danijos universitetus. Neturiu patirties su referencu rasymais(nes, deja, destytojai, nesivargina angliskai rasyti, na nors tiek gerai, kad perskaite pasirasys)taip pat ir motyvaciniu lasiku. Ieskojau internete,  pavyzdziu daug, bet visi tokie neaiskus, noreciau jusu paprasyti, gal jus turite rimtus, gerus pavyzdzius, pagal kuriuos rasete, gal galetumete jais pasidalinti. Is anksto jums dekoju

Na, dėl references tai man sunku patart, nes man mokytoja parašė, o PS tai labai priklauso nuo pasirinktos studijų krypties, nes aš pagal tai ir orientavau savo PS, kuo mane žavi ta sritis ir kaip aš jai pasiruošus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurinija @ 2011 06 21, 00:49)
Sveikinu!  thumbup.gif  aš visais 10 procentų mažiau gavau  doh.gif  biggrin.gif Šią savaitę sakė, kad jokių egzų rezultatų nebus, tai tikėtis galima nuo kito pirmadienio tik smile.gif

Aciu 4u.gif Siaip pati nesitikejau tiek gauti. Galvoju bus virs 80 ir busiu labai patenkinta bigsmile.gif
Nu kaip gaila verysad.gif reiks dar ilgai kankintis doh.gif
Atsakyti
Teko kalbėti su mokytoja šian smile.gif Tai žinios tokios, kad ketvirtadienį skelbs lietuvių rezultatus jau, o dėl matkės, tai sakė, kad labai geri įvertinimai visų, todėl norint gautiu 100 proc reikia visus balus surinkti galimus, jei bent vienu mažiau, iškart krenta procentai. smile.gif
Atsakyti
Lietuvių 98, neblogai thumbup.gif Gal žinot kada istorija? negaliu džiaugtis rezultatais kol to nežinau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinu! thumbup.gif 4u.gif Aš 93 gavau ir esu labai patenkinta, nes bijojau, kad nesąmonių prirašiau bigsmile.gif Istorija turetų būt 4 arba 12 dieną, taip sakė draugės tėtis mokytojas, nes mokyklai taip buvo pranešta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurinija @ 2011 06 30, 09:06)
Sveikinu!  thumbup.gif  4u.gif  Aš 93 gavau ir esu labai patenkinta, nes bijojau, kad nesąmonių prirašiau  bigsmile.gif  Istorija turetų būt 4 arba 12 dieną, taip sakė draugės tėtis mokytojas, nes mokyklai taip buvo pranešta  smile.gif

Sveikinu ir tave! Geri čia visų rezultatai, šaunuolės 4u.gif
Tai jau galima sakyt sužinosi kai įteiks atestatą lotuliukas.gif
Atsakyti
Tikrai, kokios jus visos saunuoles- toki geri rezultatai bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Ar gali lietuvis uk gauti finansuojamas studijas pvzIT, programavimo?ar sunku mokytis anglu kalba?
Atsakyti
Ačiū ir aš už sveikinimus 4u.gif Tokia gera nuotaika šian, labiausiai bijoti rezultatai aiškūs, tai galima atsikvėpti rolleyes.gif šiaip mano aplinkoje tai prastoki rezultatai, protingos panelės sukrapštė 60-80 procentų, o kporą draugų, kurie tikrai gerai mokėsi, nesurinko net 40 proc. doh.gif
Atsakyti
Aš irgi gavau 93 4u.gif Labai keista, kad savo aplinkoje neturiu nė vieno gavusio mažiau 80%, bent jau kol kas, nors Lietuvos mastu egzaminas išlaikytas tikrai prastai g.gif
Atsakyti