98 anglu
Klausykit, gal zinote, kada bus lietuviu rezultatai skelbiami? Sia savaite tiketis?
Merginos, turbut jau jusu aistros del stojimu nurimusios, o mano dar visos pries akis, zadu stoti pavasario semestra i Danijos universitetus. Neturiu patirties su referencu rasymais(nes, deja, destytojai, nesivargina angliskai rasyti, na nors tiek gerai, kad perskaite pasirasys)taip pat ir motyvaciniu lasiku. Ieskojau internete, pavyzdziu daug, bet visi tokie neaiskus, noreciau jusu paprasyti, gal jus turite rimtus, gerus pavyzdzius, pagal kuriuos rasete, gal galetumete jais pasidalinti. Is anksto jums dekoju
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 06 20, 20:05)
98 anglu
Klausykit, gal zinote, kada bus lietuviu rezultatai skelbiami? Sia savaite tiketis?
Sveikinu! aš visais 10 procentų mažiau gavau Šią savaitę sakė, kad jokių egzų rezultatų nebus, tai tikėtis galima nuo kito pirmadienio tik
QUOTE(Simoo7e @ 2011 06 20, 21:28)
Merginos, turbut jau jusu aistros del stojimu nurimusios, o mano dar visos pries akis, zadu stoti pavasario semestra i Danijos universitetus. Neturiu patirties su referencu rasymais(nes, deja, destytojai, nesivargina angliskai rasyti, na nors tiek gerai, kad perskaite pasirasys)taip pat ir motyvaciniu lasiku. Ieskojau internete, pavyzdziu daug, bet visi tokie neaiskus, noreciau jusu paprasyti, gal jus turite rimtus, gerus pavyzdzius, pagal kuriuos rasete, gal galetumete jais pasidalinti. Is anksto jums dekoju
Na, dėl references tai man sunku patart, nes man mokytoja parašė, o PS tai labai priklauso nuo pasirinktos studijų krypties, nes aš pagal tai ir orientavau savo PS, kuo mane žavi ta sritis ir kaip aš jai pasiruošus
QUOTE(Aurinija @ 2011 06 21, 00:49)
Sveikinu! aš visais 10 procentų mažiau gavau Šią savaitę sakė, kad jokių egzų rezultatų nebus, tai tikėtis galima nuo kito pirmadienio tik
Aciu Siaip pati nesitikejau tiek gauti. Galvoju bus virs 80 ir busiu labai patenkinta
Nu kaip gaila reiks dar ilgai kankintis
Lietuvių 98, neblogai Gal žinot kada istorija? negaliu džiaugtis rezultatais kol to nežinau
QUOTE(Aurinija @ 2011 06 30, 09:06)
Sveikinu! Aš 93 gavau ir esu labai patenkinta, nes bijojau, kad nesąmonių prirašiau Istorija turetų būt 4 arba 12 dieną, taip sakė draugės tėtis mokytojas, nes mokyklai taip buvo pranešta
Sveikinu ir tave! Geri čia visų rezultatai, šaunuolės
Tai jau galima sakyt sužinosi kai įteiks atestatą
Tikrai, kokios jus visos saunuoles- toki geri rezultatai sveikinu
Ar gali lietuvis uk gauti finansuojamas studijas pvzIT, programavimo?ar sunku mokytis anglu kalba?
Aš irgi gavau 93 Labai keista, kad savo aplinkoje neturiu nė vieno gavusio mažiau 80%, bent jau kol kas, nors Lietuvos mastu egzaminas išlaikytas tikrai prastai