Jezau, kaip keista su jumis Suprantu kiekviena zodeli is sios pastraipos bei apskritai visu laisku, kuriuos gavau. O klausiu grynai ne isversti ka cia raso, bet grynai informacijos ar tureciau kazka toliau dayti, o nurasiau pastraipa, kad lengviau merginom butu susigaudyt, apie ka as. Ten daugaiu nieko ir neraso tame laiske, tik suma lentelej bei sia pastraipa Isiskaitykit ko klausiu. Man reikia info, o ne vertimo, todel ir "lekiu" i foruma
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 06 10, 17:40)
Jezau, kaip keista su jumis Suprantu kiekviena zodeli is sios pastraipos bei apskritai visu laisku, kuriuos gavau. O klausiu grynai ne isversti ka cia raso, bet grynai informacijos ar tureciau kazka toliau dayti, o nurasiau pastraipa, kad lengviau merginom butu susigaudyt, apie ka as. Ten daugaiu nieko ir neraso tame laiske, tik suma lentelej bei sia pastraipa Isiskaitykit ko klausiu. Man reikia info, o ne vertimo, todel ir "lekiu" i foruma
Tai jei raso, kad jie savo sprendima pakeis tik jei pasikeis tavo aplinkybes arba jie gaus naujos informacijos, tau prilausancia kompensuojama dali ("paskola") sumokes tiesiai universitetui, taip pat ir tu savo dali turesi sumoketi tiesiai universitetui ir tu tai supranti, tada (bent jau as) nesuprantu ko klausi?
kaip jau sakiau, nereik isizeisti del mano tokio pasisakymo, atvaziavus pamatysi kiek cia privaziave zmoniu, kurie pries kraudamiesi tases net anglu kalbos vadovelio i rankas paeme nebuvo Tada suprasi kodel mane tokie dalykai erzina (nieko asmeniskai pries tave neturiu)
Pirma buvo neaisku ka cia man sumoket, va todel ir paryskinau ta sakini, dabar prisiminiau ,kad formoj galejai neprasyt pilnos sumos, o tik kazkokia tai dali rasyti, tai jie cia ta turbut turejo omenyje. Tas mane subalamutino, nes galvojau, kad dar apie kokius nors mokescius nznau. Svarbiausia man yra tas, ar jie tikrai duos ta paskola, jei neistosiu i savo pirmaji pasirinkta universiteta. Nes tada tos aplinkybes keisis Nezinau ar cia tik jos priskaitomos prie to yra. Siaip paskola kai imi rasai tik viena univiera, o i antra, tada jei neistoji kazkaip jie ten perregistruoja ja Bet vistiek baisu.. Cia toks svarbus dalykas, todel noriu iki galo viska issiaiskint
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 06 10, 18:49)
Pirma buvo neaisku ka cia man sumoket, va todel ir paryskinau ta sakini, dabar prisiminiau ,kad formoj galejai neprasyt pilnos sumos, o tik kazkokia tai dali rasyti, tai jie cia ta turbut turejo omenyje. Tas mane subalamutino, nes galvojau, kad dar apie kokius nors mokescius nznau. Svarbiausia man yra tas, ar jie tikrai duos ta paskola, jei neistosiu i savo pirmaji pasirinkta universiteta. Nes tada tos aplinkybes keisis Nezinau ar cia tik jos priskaitomos prie to yra. Siaip paskola kai imi rasai tik viena univiera, o i antra, tada jei neistoji kazkaip jie ten perregistruoja ja Bet vistiek baisu.. Cia toks svarbus dalykas, todel noriu iki galo viska issiaiskint
O tu cia prasei grazinomos paskolos? Ar tik granto padengti universiteto mokesciams? Jei neklystu jis yra "means tested" kitaip tariant priklauso nuo tavo aplinkybiu ("normalia" paskola gauni jei gali grazinti, o sita jei neisgali susimoketi pats) kaip pvz seimos pajamos ir pan. Grantas gali but suteikiamas <100% ir skirtuma studentas turi padengti is savo kisenes. Tai kaip suprantu tavo bent tas konkretus atvejis ir yra <100% ? Nebent ta pastraipa yra is bendrosios dalies, kur viska isaiskina nuo-iki. juolab, kad kaip sakai gali ir taip prasyt ne visos sumos
Labas
Nežinau, ar pamenat, buvau užbėgus su vienu klausimu pas jus, bet paklausiau ir pačio univerto, atsakymą gavau, bet vis tiek man neaišku niekas
Pirmas offer'is:
A typical offer is currently 9.3 overall in the Brandos Atestatas with
9.3 in Maths and at least 1 A-level at grade A.
Paklausiau, kaip suprasti 9.3 matematikos ir tą A-level'į.
Va ką atrašė:
We have amended our typical offer: 9.3 overall with 9 in Mathematics. The A-Level I refer to is a UK qualification. For entry on to our undergraduate courses UK applicants are generally expected to get 3 A-Levels.
Tai kaip suprasti su tais level'iais?
Nežinau, ar pamenat, buvau užbėgus su vienu klausimu pas jus, bet paklausiau ir pačio univerto, atsakymą gavau, bet vis tiek man neaišku niekas
Pirmas offer'is:
Va ką atrašė:
We have amended our typical offer: 9.3 overall with 9 in Mathematics. The A-Level I refer to is a UK qualification. For entry on to our undergraduate courses UK applicants are generally expected to get 3 A-Levels.
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 06 11, 17:23)
Labas
Pirmas offer'is:
Va ką atrašė:
Pirmas offer'is:
Va ką atrašė:
tai suprast, kad ta dalis buvo parasyta tau per klaida, nes ji kalba apie UK kvalifikacija jie tau paeme ir viska prilygino, cia is matematikos nori virs 93%, tai tau ir 'su lietuvino' i 9.3 ir viena A leveli darase, kai pasakei kad nesamone parase, tada pasitaise, kad is taves praso 9, o A level apie kuri jis parase yra taikomas Uk kvalifikacijom (ir tada parase ko is UK aplikantu tikisi).
QUOTE(Aurinija @ 2011 06 14, 22:41)
Kokie įspūdžiai po istorijos?? Aš kažkaip tikėjausi sunkesnio, tai buvau nustebinta ypač testiniais klausimais, tikrai lengvi labai ir šiaip, jaučiuosi geriau nei po lt ir anglų egzų ir dar, visas su jau tikrai prasidėjusiom atostogom
Man net negera pasidarė pasitikrinus, dabar pasižiūrėjau, kad padariau 8kl teste Ten kur žinojau, tai buvau 100proc tikra, o kur spėjau, nei vienam nepataikiau teisingai, nors rinkausi visur iš dviejų Jau neišeina savęs graužt, ir taip žinojau, kad susimausiu, kiaura galva pas mane, per egzą visą valandą bandžiau prisimint Trilypės sąjungos pavadinimą Nors prisiminiau, bet pats faktas, kad pamiršau jau labai iškalbingas Paskaičiavau, kad turėčiau gaut apie 50proc. Žiauru!
Kai pasakei, kad tavo tėtis istorikas tai viskas aišku tada ir smagu, kad tau pasisekė
Dabar galvoju, Aurinija, susitiksim mes Aberdeene
Aš tai dabar labiausiai nervinuosi dėl anglų rezultatų, bijau kaip velnias kryžiaus, nes lyg ir turėtų šią sav paskelbt dėl lietuvių ir nelabai džiugina, nes ten loterija su teksto suvokimu maždaug man.. bet ką gi, kaip jau bus, taip o žinai, nenusiteik skeptiškai dėl aberdeen. Taip, ten šiaurė, pilna lietuvių, bet ir labai neblogų atsiliepimų girdėjau
Na tai sveikinu merginos su pasibaigusiais egzaminais!
Ir imetu nuoroda apie studentiskus finansus Ir siaip rekomenduoju "uzsiprenumeruoti" emailus is sito psl Siuncia mazdaug kas savaite su ivairiom akcijom ir ivairiom financinem naujienom. Pasiziurekit, pamatysit pacios kaip galima sutaupyt
Ir imetu nuoroda apie studentiskus finansus Ir siaip rekomenduoju "uzsiprenumeruoti" emailus is sito psl Siuncia mazdaug kas savaite su ivairiom akcijom ir ivairiom financinem naujienom. Pasiziurekit, pamatysit pacios kaip galima sutaupyt
QUOTE(Aurinija @ 2011 06 15, 18:00)
Aš tai dabar labiausiai nervinuosi dėl anglų rezultatų, bijau kaip velnias kryžiaus, nes lyg ir turėtų šią sav paskelbt dėl lietuvių ir nelabai džiugina, nes ten loterija su teksto suvokimu maždaug man.. bet ką gi, kaip jau bus, taip o žinai, nenusiteik skeptiškai dėl aberdeen. Taip, ten šiaurė, pilna lietuvių, bet ir labai neblogų atsiliepimų girdėjau
Tai ir nesu nusiteikusi skeptiškai, viskas ten bus gerai
Va ir anglų rezultatus jau turim. Neblogai gavau, bet visiškai nedžiugina, kai iš istorijos turėčiau ~30balu gaut.. Suvarys man visą stojimo reikalą.
QUOTE(Ajste @ 2011 06 15, 22:26)
švieskit švieskit mus, tikrai reikia