Oho, nemažai parašei, matyt įkvėpimas pagavo Aš sakyčiau, kad jis mirė, bet nesu 100proc tikra tai pabaigos neaptarinėjau visai Man tai sunkiai sekėsi įžiūrėt ir įvardint menines priemones, kalbėjimo būdus visokius, tai interpretaciją rašiau kūrinyje teigiamų vertybių, pagrindinės minties, problemos linkme. Iš pradžių aprašiau tą žmogelį, paskui aplinkinius žmones bei teksto vertybes.
Kaip knieti jau rezultatus sužinot, net neįsivaizduoju ko tikėtis
Oi nea ir nežinau ką daryt Pasirinkt liko tik 3-4 dienos, o iki egzo anglų atsakymo kokia savaitė.. Noriu kur anglų 90 prašo, o jeigu gausiu 5 proc mažiau, tai ranką nusigraužčiau, gausiu daugiau, gailesiuos kad neėmiau.. Jaučiu rinksiuos paskutinę minutę, pačiai dabar azartas kaip tuomet susišvies
O jeigu tu nusprendei važiuot į Aberdeeną juk jau tau nebereikia egzų rezultatais rūpintis, ar ne?
O jeigu tu nusprendei važiuot į Aberdeeną juk jau tau nebereikia egzų rezultatais rūpintis, ar ne?
Ziurekit, merginos, paskola suteikiama tik vieniems metams UK, o paskui kai reiks 12/13 jos parsyt, vis dar tebus ten tie 3375 savarai ar jau ta nauja, pakelta suma?
Beje, gal kas laikys matematika, gal zinot i ka labiau demesi atkreipti, nes pas mus jokios konsultacijos nevyksta, tai viska is eiles vel sprendziu
O del anglu ir lietuviu egzu, man ir nekas. Vat galvojau anglu sublizgesiu, bet, kad 3 daly kur reikejo sakinius iarsyt tik 2/6 Kitos uzduotys buvo visai be kalidu, bet kai priejau prielinksiu irasyma, ten vel "pavariau"
Beje, gal kas laikys matematika, gal zinot i ka labiau demesi atkreipti, nes pas mus jokios konsultacijos nevyksta, tai viska is eiles vel sprendziu
O del anglu ir lietuviu egzu, man ir nekas. Vat galvojau anglu sublizgesiu, bet, kad 3 daly kur reikejo sakinius iarsyt tik 2/6 Kitos uzduotys buvo visai be kalidu, bet kai priejau prielinksiu irasyma, ten vel "pavariau"
Kainos nepakels.
Dėl matkės tiksliai nežinau, nelaikau, bet kad visi tik sprendžiasi viską iš eilės, jokių ypatingų užsiėmimų nevyksta.. O kad konsultaciją turėtų padaryt tai tikrai, pamokos dar vyksta gali drąsiai eit pas mokytoją turėdama konkrečius klausimus ir turėtų padėt.
Prielinksniai anglų egze ir man baisiausia buvo, aš iki dabar net nebandžiau tos užduoties aiškintis, nervas ima kad tokią nesąmonę įdėjo
Dėl matkės tiksliai nežinau, nelaikau, bet kad visi tik sprendžiasi viską iš eilės, jokių ypatingų užsiėmimų nevyksta.. O kad konsultaciją turėtų padaryt tai tikrai, pamokos dar vyksta gali drąsiai eit pas mokytoją turėdama konkrečius klausimus ir turėtų padėt.
Prielinksniai anglų egze ir man baisiausia buvo, aš iki dabar net nebandžiau tos užduoties aiškintis, nervas ima kad tokią nesąmonę įdėjo
As per ta uzduoty susimoviau net per bandomaji, tai kazko labai gero ir nesitikejau, nes ji man viena is baisiausiu, bet kad taip pridarysiu klaidu tai nesitikejau lbai tokie negirdeti issireiskimai bent jau man buvo, kur net neisivazdavau ka ten rasyt, spejau. Nors kai parsiau tikrai maniau, kad gerai bus, o pasitikrinus supratau, kad tuos, kuriuos spejau, neatspejau nei vieno Pyktis ima, kad kai kur klausyme parasiau ne taip zodi, pridejau per daug kokiu nors raidziu (pvz. japanese parasiau su dviem s )
Del kosnultaciju, mokytoja mano serga, tai ir nedaro ir isvis mokykloje jos nera Taip noris neit i ta egza, nes jauciu, kad susinervinsiu ten ir nieko gero nebus
Papildyta:
Tiesa, kaip jus rezultatus egzu suzinosit? Mokykloje, ar ten kazkur ziurite su kokiu nors kodu ?
Del kosnultaciju, mokytoja mano serga, tai ir nedaro ir isvis mokykloje jos nera Taip noris neit i ta egza, nes jauciu, kad susinervinsiu ten ir nieko gero nebus
Papildyta:
Tiesa, kaip jus rezultatus egzu suzinosit? Mokykloje, ar ten kazkur ziurite su kokiu nors kodu ?
QUOTE(Fanfanė @ 2011 06 03, 21:26)
Oi nea ir nežinau ką daryt Pasirinkt liko tik 3-4 dienos, o iki egzo anglų atsakymo kokia savaitė.. Noriu kur anglų 90 prašo, o jeigu gausiu 5 proc mažiau, tai ranką nusigraužčiau, gausiu daugiau, gailesiuos kad neėmiau.. Jaučiu rinksiuos paskutinę minutę, pačiai dabar azartas kaip tuomet susišvies
Tavo juk abu conditional, jei gerai pamenu? Tai firmink ta, kurio labiausiai nori, o jei neatitiksi reikalavimu automatiskai pakliusi i antra. Juk tikrai uzsigrausi jei pasirinksi prastesni varianta, o ivykdysi geresnio/labiau norimo salygas Kazin ar verta alukt paskutines minutes tokiam sprendimui...
Laikykis
Ir dar visom sekmes egzaminuose
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 06 04, 19:05)
rezultatus tai gal elektroniniam dienyne paskelbs.. na turėtų mokyklos kažkokiu būdu paskelbt, manau tie kodai duoti egzo metu ne prie ko, nes bent jau mes jų negavom, spėju, kad čia tik tinkrinimo metu jų reikia.
QUOTE(Ajste @ 2011 06 04, 20:09)
Tavo juk abu conditional, jei gerai pamenu? Tai firmink ta, kurio labiausiai nori, o jei neatitiksi reikalavimu automatiskai pakliusi i antra. Juk tikrai uzsigrausi jei pasirinksi prastesni varianta, o ivykdysi geresnio/labiau norimo salygas Ir dar visom sekmes egzaminuose
Mielai taip ir padaryčiau, bet dabar jau insurance vieta užimta - imsiu Aberdeena mamos norui kad nemokamai mokyčiausi patenkint Ir šiaip daugiau užtikrintumo, nes sąlygos labai geros, egzų visai neprašo.
Bandžiau susidėliot pliusus dėl firm pasirinkimo - Warwicke tikėtina kad geresnė studijų kokybė, Nottinghame platesnė studijų kryptis ir miestas daug daugiau žadantis..
Jaučiu kad imsiu Warwicka kad ir kiek mėtyčiausi
Ajste, gal tu žinai kaip reikia daryt kai vienas univeras Škotijoj, kitas Anglijoj? Dabar reikia siųst ir Škotijai paraišką dėl finansavimo ir Anglijai paskolai ar tik to kurį firminu? Čia klausimas bais ramybės neduodantis, o niekur atsakymo nerandu
Ačiū Bent man tik vienas egzas beliko, gal jau kaip nors
QUOTE(Aurinija @ 2011 06 04, 23:38)
Ne nieko neziurejau Kur cia ka ziuret Pasijauciau kaip is medzio iskritus
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 06 05, 10:45)
Ne nieko neziurejau Kur cia ka ziuret Pasijauciau kaip is medzio iskritus
http://www.egzaminai.lt/7/ va čia pasirink matematikos programą ir pasižiūrėk, ką mokėti reikia. aišku, kad daug kas čia bendrom frazėm parašyta, bet atkrenta kai kurios geometrinės figūros ir šiaip kas, tai vis lengviau
Aha, paskui susiradau, bet vistiek aciu Pasiskaiciau ir tapo dar labiau neramu, nes ten visko tieeeek daug Ten parasyta erdvines figuros, tai taip iseina, kad viskas gali buti ;D zodziu mokytis ir kartotis viska reikia