Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienio universitetai

QUOTE(Aurinija @ 2011 05 31, 16:19)
Aš, International Relations and Hispanic Studies  smile.gif o tu ir?  4u.gif

Ne. Mano dukra ruošiasi studijuoti finansus smile.gif Kada ruošiesi važiuot?
Atsakyti
QUOTE(Aurinija @ 2011 05 28, 12:49)
Aš ir savimi nepaprastai nusivyliau  doh.gif  nes šiaip visad gerai mokiaus, dėjau daug pastangų ir kažkaip anglų egzaminas man atrodė realiausias variantas gauti tikrai aukštą įvertinimą, na kad siektų 90 procentų, bet dabar tai nebeįtikima  g.gif mano viltis vienintelė, kad visiems sunkus buvo, tai kils balas  biggrin.gif o šiaip man buvo tragiški skaitymai. Pagal preliminarius atsakymus tuos, tai trečioj daly 3/6, o ketvirta dalis dar baisiau  doh.gif  ai, ir klausymo paskutinėj daly susimoviau, daug neteisingai nugirdau.

Aš taip pat tikėjaus iš anglų geriausio įvertinimo, nes kur jau kur bet istorijoj tikrai nesublizgėsiu, o ir rytdienos lietuvių egzui švelniai tariant nepasiruošus jaučiuosi..
bet eis, praeis ir pamiršim mirksiukas.gif reik nesijaudint, ramiai biggrin.gif
Atsakyti
Na, kaip pavyko lietuvių egzaminas? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rencavi @ 2011 05 31, 19:25)
Ne. Mano dukra ruošiasi studijuoti finansus smile.gif  Kada ruošiesi važiuot?

Dabar galvoju apie rugpjūčio vidurį, bet dar tiksliai nežinau. Gali keistis planai dar g.gif kaip jūs galvojat?

Kaip lietuvių egzas? Aš rašiau Vilimaitės interpretaciją, tai manau, kad visai ok dar bus. Bet jau teksto suvokimas mane nužudė, nesupratau, ko klausia kai kur doh.gif
Atsakyti
Man teksto suvokimas irgi sunkus pasirodė, nors aplinkinius girdėjau kalbant, kad kažkoks labai jau lengvas... Manau, kad čia tik iš pirmo žvilgsnio jis toks pasirodė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurinija @ 2011 06 01, 18:01)
Kaip lietuvių egzas? Aš rašiau Vilimaitės interpretaciją, tai manau, kad visai ok dar bus. Bet jau teksto suvokimas mane nužudė, nesupratau, ko klausia kai kur doh.gif

Aš ir Vilimaitę rašiau smile.gif O įžangos nemokėjau (nors realiai tai nei vienos nemokėjau, tik jų bruožus gerai skiriu), nesąmonė gavosi. Kokiais tu aspektais rašei? smile.gif Gal man paranoja, bet labai kartojausi ir kad kažką išanalizuočiau turbūt nebuvo biggrin.gif O tu rašei, kad tas kūrinys - novelė?
O dėl suvokimo sutinku - dar prieš einant rašyt pagalvojau, kad tik apie kokį patriotizmą nebūtų.. tai kur tau biggrin.gif Va klausimas apie pavadinimą su kryžkelėm labiausiai neaiškus pasirodė, ilgai prie jo prasėdėjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fanfanė: 01 birželio 2011 - 18:38
Man tas irgi užstrigo. Kaip atsakei? smile.gif
Atsakyti
Parašiau juodrašty "Ateinant XXI amžiui (tekstas parašytas 1999) siūloma naujai pažiūrėti į V.Kudirką: kaip į žmogų, o ne paminklą". Dabar man toks atsakymas atrodo žiauriai durnas ir ne v temu, studijos.lt kitų rašyti atsakymai (2 skirtingi variantai) ir tokie nelabai, tai tikrasis atsakymas neaiškus dar visai biggrin.gif
Kaip tu parašei?
Atsakyti
Niekada su teksto suvokimu didelių bėdų neturėjau, bet jau čia doh.gif Aš išvis nesugalvojau ką ten rašyt, tai parašiau galų gale, kad net amžių sandūroje Kudirka nėra tinkamai įvertinamas - jam neskirta deramo dėmesio nei tada, nei dabar.
Pieva visiška, bet ką jau dabar unsure.gif
Atsakyti
Neaišku man koks teisingas ats vis tiek biggrin.gif Ir apskritai tekstai (ypač antras) tokie nesusivedantys į vieną visumą, kalbama apie labai skirtingus dalykus, juos apibendrint baisiai sunku.
Atsakyti
QUOTE(Aurinija @ 2011 06 01, 17:01)
Dabar galvoju apie rugpjūčio vidurį, bet dar tiksliai nežinau. Gali keistis planai dar  g.gif  kaip jūs galvojat?

Mes planuojam liepos pabaigoj, bet nežinau ar pavyks.Turim Škotijoj gyvenančių giminių, bet Aberdeenas vienam gale, o jie gyvena kitam verysad.gif Na o jei nepavyks, tai kiek išsiaiškinau, į bendrabutį bus galima įsikelti tik nuo rugsėjo 17 d. nebent prašytis į vasarinį bendrabutį.
Atsakyti
Oi, man jau darosi baisu, kad su suvokimu visiškai susimoviau doh.gif kiek paklausau kitų, tai mano pusė atsakymų net ne į ta pusę unsure.gif na, žodžiu, mano viltis, kad visiems sunkus buvo biggrin.gif

O dėl interpretacijos.. Kažkaip baisu, kad ne viską įžvelgiau. Pora draugių rašė, kad jis mirė pabaigoj, bet aš taip nesupratau g.gif o šiaip įsiplėčiau apie senuko charakterį, gyvenimo būdą. Aptariau menines priemones, kalbėjimo būdą, pasakotoją. Taip ir suraičiau beveik 550 žodžių. Ką tu akcentavai?
Atsakyti