Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienio universitetai

Sveikos. Mano 11klases metinis pazymis, planuoju, bus nuo 8,6 iki 8, 9. Planuoju stoti i Skotija ( Glasgow, Dundee, Strachlyde). Manot uztenkamas vidurkis? Beje, planuoju socialinius mokslus, Sociologija. Neprasau konkreciai, mazdaug, kad orientuotis, kad nebutu veliau: drambliuko svajones biggrin.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(Čiobrelis @ 2011 05 09, 20:06)
Sveikos. Mano 11klases metinis pazymis, planuoju, bus nuo 8,6 iki 8, 9. Planuoju stoti i Skotija ( Glasgow, Dundee, Strachlyde). Manot uztenkamas vidurkis? Beje, planuoju socialinius mokslus, Sociologija. Neprasau konkreciai, mazdaug, kad orientuotis, kad nebutu veliau: drambliuko svajones biggrin.gif Aciu

Manau mazokas, betgi reikia 12 klases pazymiu, o ne vienuoliktos g.gif Jei labai noresi tai pasitempsi, daugiau pasimokysi ir be problemu istosi kur nori mirksiukas.gif Taip pat pagalvok ka noresi veikt baigus mokslus, nes manau baigus sociologija JK, zinios Lietuvoj bus nevisai aktualios (t.y. tiesiogiai nepritaikomos), bet gal ir klystu (kas daznai pasitaiko blush2.gif )
4u.gif
Atsakyti
Hmm, na jei mazokas, tai zinoma pasitempsiu, bet... juk semestras dar nebuna isvestas, tai tada, keik girdejau, tureciau siusti pazymiu vidurkius, kurie tuo metu isena ir reiktu, kad juos patvirtintu kazkas is mokyklos vadovybes, taip?
Atsakyti
Jeigu tokia logika, tai galima ir penkis pirmus dešimtukus siųst, ale čia vidurkis pusmečio biggrin.gif Sakyčiau, kad tik išvedus ir patvirtinus vidurkį galima rašyt į UCAS, bet nesu tikra.
O kodėl apsiriboji tokiais balais? Sakyčiau gan žemas, tai kaip žadi išlaikyt egzus? Sakykim Glasgow paprašys 95proc egzų vidurkio, tai ar ateis nušvitimas per egzus, jeigu planuoji atostogaut per mokslo metus? Ir dar tikėtina, kad kitais metais užplūs Škotiją studentai, juk mokslo kaina Anglijoj patrigubės, susidarys gan apvali sumelė.
Sunku ką pasakyt apie vidurkio svarbą, juk gali būt, kad vertintojas pamatęs stojančiojo vidurkį 8,5 pagalvos, kad dar turi n+k anketų su vidurkiais 9,99 ir net nesivargins skaityt motyvacinio, O GAL IR NE biggrin.gif Pabandyt verta bet kokiu atveju.
Atsakyti
Ciobreli, o tu nustebai, kad mazokas atrodo tavo vidurkis? g.gif Tiesiog pamastyk kur Lietuvoj su tokiu vidurkiu istotum, o cia ne ka mazesni reikalavimai ir dar anglu kalba prisideda mirksiukas.gif
Siaip reiketu atidziai pasiskaityti konkrecius reikalavimus tu universitetu, kurie domina. Aisku tai bus tik orientacine informacija, nes kiekvienas prasymas vertinamas atskirai. Itariu pagal vidurkius atsijoja pirmiausiai, o paskui ziuri visas papildomas veiklas, motyvacinius ir t.t. Permeciau akim Glasgow puslapeli tai ir parasyta, kad siemet istojo su tokiais ir tokiais vidurkiais... Tai, kad tavo vidurkis toks yra vietos negarantuoja... ir t.t. Isvada is to tokia, kad kuo geriau mokaisi-tuo geriau rolleyes.gif
Vieta universitete yra siuloma su kazkokiom salygom (kartais buna ir be, bet itariu pirmam stojima tai pasitaiko retokai blush2.gif ) ir jei pildydama prasyma surasysi auksciausius pazymius nors tai neatitinka realios situacijos, paprasciausiai parodys duris kai atnesi tikruosius dokumentus. Kitaip tariant laiko gaisimas doh.gif Aisku siemet stojusios daugiau gali papasakot sia tema 4u.gif
Atsakyti
Na, panelės, jokių naujienų? Kaip anglų egzaminas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurinija @ 2011 05 26, 19:56)
Kaip anglų egzaminas?  g.gif
Blogai, nusivyliau savim ir dabar baisiai aptingau ruoštis kitiems egzams unsure.gif Mus mokytoja ir taip buvo perspėjus, kad bus gerokai sunkesnis nei 2010. Aišku nėra ko trizniot prieš laiką, tikiu, kad nebus taip blogai kaip dabar galvoju, bet paprasčiausių žioplumo klaidų neatleistinai daug padariau. Sunkiausia man užduotis tai vienareikšmiškai grammar part 3 biggrin.gif Net nebandžiau gilintis ir skaityt atidžiai, tekstas man visiškai tarpusavy nesirišo. Nesupratau net pateiktų žodžių prasmės, tai ką jau ten protingo prirašysi, spėliojau ir tiek.
Spėju, egzaminas truputį pakoreguos ir mano pasirinkimus dėl universitetų. Galvoju firmint Nottinghamą, kuris 90proc anglų neprašo, nes jei imu Warwicką ir 90 negaunu, tai vsio, iš karto atkrenta mano Anglija, per didelė rizika biggrin.gif Na dar iki birželio 7 turiu laiko pasigalvot. O kaip tau sekės?
Atsakyti
Aš ir savimi nepaprastai nusivyliau doh.gif nes šiaip visad gerai mokiaus, dėjau daug pastangų ir kažkaip anglų egzaminas man atrodė realiausias variantas gauti tikrai aukštą įvertinimą, na kad siektų 90 procentų, bet dabar tai nebeįtikima g.gif mano viltis vienintelė, kad visiems sunkus buvo, tai kils balas biggrin.gif o šiaip man buvo tragiški skaitymai. Pagal preliminarius atsakymus tuos, tai trečioj daly 3/6, o ketvirta dalis dar baisiau doh.gif ai, ir klausymo paskutinėj daly susimoviau, daug neteisingai nugirdau.
Atsakyti
Sveikos,

Nepulkit panikuot kol dar negavot rezultatu, juk dazniausia po egzamino prisimenam tik ka padarem, ar gal padarem blogai mirksiukas.gif ir rezultatatai manau kad bus daug geresi nei tikites, ko ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už palaikymą, Asteja 4u.gif norisi kuo geriau, tai iš tos panikos jau stogas važiuot pradėjo, kai internete paskaitinėjau, kaip kas parašė, nors, aišku, nepasitikiu pilnai tuo biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri iš jūsų šiais metais jau galutinai apsisprendusi studijuoti Aberdeen? smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rencavi @ 2011 05 30, 20:15)
Gal kuri iš jūsų šiais metais jau galutinai apsisprendusi studijuoti Aberdeen? smile.gif  smile.gif  smile.gif

Aš, International Relations and Hispanic Studies smile.gif o tu ir? 4u.gif
Atsakyti