Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienio universitetai

QUOTE(Aurinija @ 2011 04 24, 22:41)
Vat dar pilnai nežinom, kaip daryt  g.gif  galvoju kol kas rugpjūčio pradžioj važiuoti, ten mokslai nuo rugsėjo 20 dienos, tai laiko nemažai būtų  smile.gif bet gal kas pasikeis dar. Aberdeen gyvena draugo draugas, tai gal padės pradžioj įsikurt smile.gif o kiap tu galvoji, kada jau išlėkti ten?

Lauksiu egzų, o kai sužinosiu kur važiuoju, tada ir lėksiu smile.gif Man kažkaip anksčiau noris nuvažiuot (su kalba apsiprast, žmonėm susipažint), nenoriu pirmą dieną kaip iš medžio nukritus būt biggrin.gif Bet čia irgi tik pamąstymai, aš dabar planuodama kas 5min pakeičiu "planus", tai jau nujaučiu koks chaosas bus vasarą biggrin.gif
Ką gero pasakojo apie Aberdeeną? Patenkintas miestu/universitetu/studijų programa?
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2011 04 25, 00:21)
Lauksiu egzų, o kai sužinosiu kur važiuoju, tada ir lėksiu smile.gif Man kažkaip anksčiau noris nuvažiuot (su kalba apsiprast, žmonėm susipažint), nenoriu pirmą dieną kaip iš medžio nukritus būt biggrin.gif Bet čia irgi tik pamąstymai, aš dabar planuodama kas 5min pakeičiu "planus", tai jau nujaučiu koks chaosas bus vasarą biggrin.gif
Ką gero pasakojo apie Aberdeeną? Patenkintas miestu/universitetu/studijų programa?

Na taip, suprantu, bet man išleistuvės liepos 17 dieną, tai nedaug to laiko ir yra biggrin.gif jis ten dirba ir studijuoja ne universitete, o koledže, tai dėl studijų neklausiau smile.gif sakė pats miestas tai visai nieko, jaukus, gražus, bet brangus doh.gif apibendrintai pasakė, kad vienas blogas dalykas - tai oras biggrin.gif Ir dar sakė nesitikėt kažko kaip Edinburgo, nes ten buvau praeitą vasarą, nes nebus toks gražus biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, ar tiesa, jog parašius kažką firm, ir įvykdžius sąlygas, jau nebegalima apsigalvoti ir visgi važiuoti į antrą pasirinktą variantą?
Atsakyti
QUOTE(pardavieja @ 2011 04 28, 11:18)
Merginos, ar tiesa, jog parašius kažką firm, ir įvykdžius sąlygas, jau nebegalima apsigalvoti ir visgi važiuoti į antrą pasirinktą variantą?

Taip. Mano ziniom kai pasirenki kuri nors kaip 'firm' kitiem yra automatiskai atsakoma g.gif
Atsakyti
Taip ir yra, todėl reikia gerai apgalvoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurinija: 28 balandžio 2011 - 18:22
Na va, pagaliau ir as sulaukiau atsakymu is universiteto.

Tai per UCAS jie abu kuriu dar laukiau pazymejo kaip 'unsuccessful', bet savo puslapyj (universiteto) jie irgi dave man log in i mano application ir ten visa info pirmiau pranesa, tai ten i 4 metu programa raso kad neprieme, bet i 5 metu sako dabar unsuccessful, bet deda mane i waiting list ir jei kai gaus egzaminu rezultatus- rugpjucio 18- bus daug iskrintanciu ir jei as niekur kitur nebusiu istojus- jie su manim susisieks g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Astreja-: 29 balandžio 2011 - 11:01
Na, bet vis tiek geriau nei paliktas unsuccessful visai, kaip man su Edinburgu doh.gif Astreja, o tau, jei neklystu, dar turi ateit vienas ar du atsakymai? blush2.gif Aš tai šian galutinai užfirminau Aberdeeną bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurinija @ 2011 04 30, 15:26)
Na, bet vis tiek geriau nei paliktas unsuccessful visai, kaip man su Edinburgu  doh.gif Astreja, o tau, jei neklystu, dar turi ateit vienas ar du atsakymai?  blush2.gif  Aš tai šian galutinai užfirminau Aberdeeną  bigsmile.gif

Sveikinu apsisprendus thumbup.gif Jau cia buvo paskutiniai atsakymai. Stojau i tris, tai viena unsuccessful gavau nes predicted grades negalejau duoti, o siti 2 is kito universiteto ir viens jau unsuccessful, o kitas pazymetas kaip unsuccessful, bet dar i waiting list paskyre.
Bet as kadangi buvau nusiteikus kad man iskarto atsakys neigiamai, tai jau vien i interviu pakvietimais ir rimtu mano application vertinimu dziaugiausi ax.gif
Atsakyti
Aišku. O ką dabar planuoji daryt, dalyvausi clearinge? Nors, matyt, jei tik tiek universitetų atitinka dėl gyvenimo vietos, tai mažai galimybių, bet bandyti verta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurinija @ 2011 05 01, 13:46)
Aišku. O ką dabar planuoji daryt, dalyvausi clearinge?  Nors, matyt, jei tik tiek universitetų atitinka dėl gyvenimo vietos, tai mažai galimybių, bet bandyti verta g.gif

as baigineju bakalaura siuo metu ir sitas bandymas stoti buvo kaip paskutinis bandymas keisti profesija (ar tiksliau patekti i ten kur galvojau jau senokai), tai taip kad teks palikti stomatologijos svajones ir koncentruotis i specializacija srityje kurioj dirbu g.gif
Atsakyti
Čia toks kvailas pvz, bet į temą biggrin.gif mano tėtis visad norėjo stoti į geografiją, bet kai atvažiavo į Vilnių jau pildyt dokumentų, tik tada sužinojo, kad neįmanoma rinktis vienos geografijos be fizinio parengimo VPU, tai per keletą min nusprendė rašyti istoriją, nes artimiausia geografijai biggrin.gif ir va, baigė studijas labai patenkintas, daugiau nei 20 metų dirba darbą, susijusį su istorija, savo srity tikrai daug pasiekė, kasmet važiuoja į Europos istorijos mokytojų organizacijos susitikimus, įvairias konferencijas, ir tikrai džiaugiasi. Tai tiesiog norėjau pasakyti, kad nenusivilk, kad nepavyko, nes viskas dar gali pasisukti dar geriau, nei būtų su stomotologija rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurinija @ 2011 05 02, 18:50)
Čia toks kvailas pvz, bet į temą  biggrin.gif mano tėtis visad norėjo stoti į geografiją, bet kai atvažiavo į Vilnių jau pildyt dokumentų, tik tada sužinojo, kad neįmanoma rinktis vienos geografijos be fizinio parengimo VPU, tai per keletą min nusprendė rašyti istoriją, nes artimiausia geografijai  biggrin.gif ir va, baigė studijas labai patenkintas, daugiau nei 20 metų dirba darbą, susijusį su istorija, savo srity tikrai daug pasiekė, kasmet važiuoja į Europos istorijos mokytojų organizacijos susitikimus, įvairias konferencijas, ir tikrai džiaugiasi. Tai tiesiog norėjau pasakyti, kad nenusivilk, kad nepavyko, nes viskas dar gali pasisukti dar geriau, nei būtų su stomotologija  rolleyes.gif

aciu 4u.gif tikiuosi, kad taip ir bus unsure.gif

Sekmes visom pradedanciom studijas siemet 4u.gif
Atsakyti