QUOTE(Tulpelyte @ 2011 03 29, 17:16)
Ieltso nenoriu vien del sumos, plius varyt i Vilniu ir gali buti kad kelias dienas laikyti si testa tektu. Turiu visus offerius jau, bet kazkaip masciau nebestot siais metais (per brangu viskas), padirbet po mokslu metus, bet manau, kad reikia bandyt, ten isikure artimi zmones, tai vat sitas paskatino bandyt toliau, bet vat menesis liko iki toefl testo kazin imanoma pasiruost? masciau apie popiierini TOEFL, bet kad knygu jam niekur nerandu
Manau atidėjinėt studijų metams tikrai neverta (priklauso nuo to, kur stoji aišku), bet jei į Angliją, tai pasiskaičiuok kiek tau kaina atitinkamai išaugtų. Per metus ~100000lt neuždirbsi Jau yra paskelbta kas kiek pakels mokslų kainą, tai labai daug unių iki 9000svarų užsiplėšė.
Kokį universitetą imsi firm/insurance, ko jie prašo?
O dėl TOEFLio knygų, tai aš ieltsui atskenuotu knygų iš visokių torrentu, dc++, zmule prisisiusdavau, pasiieskok gal ir tu ka rasi.
Va va del to ir nebenoriu atidet, nes pirma kazakip masciau "prisitaikyt" prie kalbos metelius dirbdama, bet vat kad tos kainos kyla, manau veliau tikrai nebestociau
Offerius jau senokai turiu, bet vat kazkaip gavos man taip, kad dabar tik rimciau emiau galvot apie testa susidirbau biskeli Nezinau kodel, bet IELTS labai bijau, man vien tas rasinys is diagramos baime kelia nesu rasius tokiu niekad
Offerius turiu is Brunel, Greenwich, Thames, Middlesx, tai offeriai ivairus, didziausi brunel (80proc. 3 ar 4 VBE, IELTS berods 6.5), maziausi Middle
Offerius jau senokai turiu, bet vat kazkaip gavos man taip, kad dabar tik rimciau emiau galvot apie testa susidirbau biskeli Nezinau kodel, bet IELTS labai bijau, man vien tas rasinys is diagramos baime kelia nesu rasius tokiu niekad
Offerius turiu is Brunel, Greenwich, Thames, Middlesx, tai offeriai ivairus, didziausi brunel (80proc. 3 ar 4 VBE, IELTS berods 6.5), maziausi Middle
Gal kas galetu padeti susirasti TOEFL PBT (paper test) uzduociu. Pati radau nemazai, bet noreciau grynai mokomosios knygos (Geriausia Longman paper test). Parsisiunciau viena, bet ganetinai sena, sakau gal jau viskas pasikeite, nes uzduotys per lengvos atrode Nesu gabi tokiose paieskose, buciau laaabai dekinga
Sveikos, gal kas planuoja magistrą užsienyje studijuoti? kokias programas? kokiose šalyse?
QUOTE(saulyteee @ 2011 04 11, 19:48)
Sveikos, gal kas planuoja magistrą užsienyje studijuoti? kokias programas? kokiose šalyse?
Na, ne aš, bet mano sesė šiemet pirmi metai kaip studijuoja magistrą Airijoje, NUI Galway marketingą
Na, panelės, jokių naujienų neturit su mokslias susijusių, offerių?
QUOTE(Aurinija @ 2011 04 12, 18:17)
Na, panelės, jokių naujienų neturit su mokslias susijusių, offerių?
vis dar laukiu pries kokia 10 dienu skambinau, tai sake kaip ir sia savaite tureciau sulaukt ats bet vis dar nieko, tai jau nusiteikus kad jei ir sulauksiu bus neigiamas ats, kur gi tiek laiko svarstyt ar tinku- beveik 3 menesiai nuo pirmo interviu
O aš jau gavau savo paskutinį atsakymą, unsuccessful iš Oxford Brookes. Liaudiškai tariant pamojna labai, nes buvau 120proc tikra, kad iš Brookso ir Essexo gausiu offerius, o abu atmetė Bus man per daug gerai apie save galvot
Sveikos, as taip pat planuoju rinktis studijas Anglijoje. Ir vat iskilo vienas klausimas: iki kada tiksliai reikia ivykdyti universiteto prasomus reikalavimus?
QUOTE(Aurinija @ 2011 04 13, 17:26)
O man Strathclyde taip ir nesitaikė nieko atsakyt, nors anketa spalio mėn dar išsiųsta O kokios universitetus planuojat tada imti firm?
Jeigu abiejų klausi , tai firminsiu Warwicka Bet jaučiu sąlygų neįvykdysiu. Tai tu jiems parašyk! Teoriškai gali būt toks prikolas, kad iš viso nieko ir neparašys (UCAS Welcome Guide rašo, kad jei iš vis neatsako, suprask - unsuccessful). O jei parašysi, tai tikrai sureaguos.
QUOTE(Viva7 @ 2011 04 14, 18:47)
Sveikos, as taip pat planuoju rinktis studijas Anglijoje. Ir vat iskilo vienas klausimas: iki kada tiksliai reikia ivykdyti universiteto prasomus reikalavimus?
Nottinghamo knygoj rašo, kad paskutinė diena rugpjūčio 18. Tai turbūt iki tada viską ir reikia ne tik įvykdyt, bet ir nusiųst jiems. Gal nuo universiteto priklauso, nebūtinai vienodai visur. Lietuviai ir anglai panašiu metu egzaminų rezultatus gauna, tai kuo greičiau išsiunti, tuo geriau, vis tiek jau neperlaikysi brandos egzų O dėl ieltso ar toeflio vienareiksmiskai - kuo greičiau tuo geriau Jeigu pasirinktuose univeruose susirastum skiltį Key Dates, rasi visus deadline'us.
aciu uz labai issamu atsakyma