Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienio universitetai

QUOTE(Fanfanė @ 2011 03 17, 22:20)
O kodėl negali? Aš čia nematyčiau problemos hihihi.gif

nes jie uzsimane emailo is mano kurso mokytojos doh.gif tai jai parasiau- ji sako kol nera pirmu rezultatu siem metam (kuriuos gavau tik kovo pradzioj) ji negali nieko predict (neesme kad as ten jau 3 metus baigus doh.gif ) tai va taip ir baiges, persiunciau savo record ir mokytojos emaila, kad ji negali nieko predict, tai atrase kad jei negali predict, tai 'we can't consider your application' doh.gif Cia sausio viduryj sitas susirasinejimas vyko. Bet as nelabai i ta mokykla ir norejau, tai nieko tokio blush2.gif
Atsakyti
as karts nuo karto pasiskaitau sia tema, baltas pavydas suima studijantiems ir dar besiruosiantiems studijuot uzsienyje biggrin.gif , ir prisiskaicius, uzsimanau, ir as biggrin.gif .

O kur jus randat, kad Skotijoje mokslas nemokamas, nes kiek as matau ju svetainese yra nurodytas mokestis studijoms tiek britams, tiek ES ir kitiems ne UK/ES g.gif .

O uzsieni kas nors jusu laukia ar esat/busit vienos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2011 03 18, 09:33)
as karts nuo karto pasiskaitau sia tema, baltas pavydas suima studijantiems ir dar besiruosiantiems studijuot uzsienyje  biggrin.gif , ir prisiskaicius, uzsimanau, ir as  biggrin.gif .

O kur jus randat, kad Skotijoje mokslas nemokamas, nes kiek as matau ju svetainese yra nurodytas mokestis studijoms tiek britams, tiek ES ir kitiems ne UK/ES  g.gif .

O uzsieni kas nors jusu laukia ar esat/busit vienos  rolleyes.gif

UK ir EU siuos metu moka tik mokescius studentu organizacijom , ir pan dalykams. o uz pati moksla (Tuition fees) nemoka. Taciau kiek girdejau ir skaiciau nuo 2012m mokes jau ir sita. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(-Astreja- @ 2011 03 18, 01:13)

O kodėl tu iš viso tik 3 rinkaisi universitetus? Gi ant durniaus ir kitur pabandyt stot niekas nedraudžia biggrin.gif
QUOTE(Aristokratė @ 2011 03 18, 09:33)
O kur jus randat, kad Skotijoje mokslas nemokamas, nes kiek as matau ju svetainese yra nurodytas mokestis studijoms tiek britams, tiek ES ir kitiems ne UK/ES  g.gif .

O uzsieni kas nors jusu laukia ar esat/busit vienos  rolleyes.gif

Tikrai nemokamas europiečiams, reikia siųst kažkokią paraišką ir jų valdžia padengia nurodytą sumą. Taip kad kaina tik oficialiai popieriuj. Bakalauras nemokamas, magistras mokamas.

Viena važiuosiu smile.gif Gal iš draugų kas paklius į tą patį universitetą, nes LABAI daug stojančių. Turėjau galimybę rinktis ir univerą kur netoli giminės gyvena, bet nežinau g.gif Toks kaip barjeras susidarytų, o noriu pati susipažint, draugų susirast.
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2011 03 18, 07:33)
as karts nuo karto pasiskaitau sia tema, baltas pavydas suima studijantiems ir dar besiruosiantiems studijuot uzsienyje  biggrin.gif , ir prisiskaicius, uzsimanau, ir as  biggrin.gif

tai ir pabandyk jei tik noras yra 4u.gif

QUOTE(Fanfanė @ 2011 03 18, 12:02)
O kodėl tu iš viso tik 3 rinkaisi universitetus? Gi ant durniaus ir kitur pabandyt stot niekas nedraudžia  biggrin.gif

Nes as turiu gyvenama vieta, turiu darba, o ir maniskis del savo darbo negali kitur keltis, tai ir stojau tik i tuos kur patogu lankyt butu g.gif ir kazkaip buvau isitikinus, kad ir tai is karto 'unsuccessful' gausiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif o pasirodo ir i interviu pakviete rolleyes.gif
Atsakyti
Eilinį kartą būsiu kaip iš medžio iškritus, tik dabar radau tokį UCAS siūlomą a la forumą kuriame gali susirast žmones, kurie applyina į tą patį kursą, universitetą - https://yougo.co.uk/ ir dar daug prikolų. Atleiskit jei čia visiems seniai žinoma, bet man tai naujiena biggrin.gif

-Astreja-, jei yra nuolatinė gyvenama vieta ir darbas tai aišku viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2011 03 17, 23:20)
Merginos, kada jūs pradėsit rinktis firm/insurance, kada rašysit dėl bendrikų? Pas mane jokio susigaudymo laike nerasta biggrin.gif

Aš tai laukiu dar atsakymo iš Stratchlyde, tada ir rinksiuos, nes negalima, rodos, rinktis, kol nėra visų atsakymų. Na, nebent iki tos konkrečios datos neatsako smile.gif beje, esu tam yougo prisiregistravus, bet nieko ten nedarau biggrin.gif

Aš važiuosiu su drauge į tą patį miestą thumbup.gif abi imsim aberdeen firm bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Astreja- @ 2011 03 18, 13:17)
tai ir pabandyk jei tik noras yra  4u.gif

noriu, bet labai bijau unsure.gif , nes neisivaizduoju, kaip reiketu gyvent ir isgyvent g.gif , visokiausi finansiniai dalykai atbaido doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 19 kovo 2011 - 19:35
QUOTE(Aristokratė @ 2011 03 19, 18:32)
noriu, bet labai bijau  unsure.gif , nes neisivaizduoju, kaip reiketu gyvent ir isgyvent  g.gif , visokiausi finansiniai dalykai atbaido  doh.gif .

suprantu drinks_cheers.gif tikrai nelengvas apsisprendimas unsure.gif bet kai didelis noras yra dazniausiai galima rasti iseiti, tik nenuleisk ranku mirksiukas.gif Priklauso ka nori studijuoti, bet buna ivairiu paramu, kad galima bandyti gauti, arba jei tokia specialybe kuri paskui 'atsipirks', visada galima pagalvoti apie studentu paskolas ar dar ka g.gif dideliausios sekmes 4u.gif

Fanfane, as irgi apie ta puslapi negirdejau (tiksliau geriau pagalvojus pamenu emaila apie tai, bet tuom syk nesigilinau blush2.gif ) o va dabar kotais neprijungia doh.gif sako negera info ivedziau, nors ta pacia info vedant i ucas tracking puslapi iskart atidaro g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Astreja-: 19 kovo 2011 - 20:32
Aurinija, fainai kad su drauge, vis smagiau ir drasiau nei vienai bigsmile.gif
-Astreja-, turbūt tau nebus naudingas tas forumas, abejoju ar ką naujo sužinosi biggrin.gif Man labai naudinga buvo tik sužinot iš žmonių (o jų daugiausia anglų) į tą patį universitetą ir kursą stojančių kaip jiems pavyko interviu, kaip patiko pats universitetas ir bendrikai, nes pati neturėjau progos nuvažiuot ir iš arti pažiūrėt smile.gif Bet jei nori būsimus kursiokus surast tai prisijunk thumbup.gif
Atsakyti
Parėjo sprendimas iš Warwicko, norėjau pasitikslint:
Brandos Atestatas: 8 overall including 3 State Exams, which must include 90% in English State Exam, blah blah.
If your offer includes an English Language condition, please (nuorodoj pateikta lentelė, pagal kurią mano gauto IELTS'o balo užtenka). Tai kaip manot, čia anglų egzas skaitosi kaip anglų kalbos reikalavimas, ar ne? g.gif Iš vienos pusės taip, bet gal jie konkrečiai ir būtų parašę, kad nori IELTSo, TOEFLio ar dar ko nors.. susimėčiau, nesuprantu reikia man to 90proc anglų, ar ne biggrin.gif
Atsakyti
Manau, kad įeina g.gif bet klausk univero, atsakys aiškiai. Nes man ir buvo, kad tinklapy vienaip nurodyta, o pats darbuotojas kitaip atsako, tai ir susigaudyk smile.gif bet sveikinu, kaip iš Warwick, tai tikrai geras offeris thumbup.gif
Atsakyti