Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienio universitetai

QUOTE(Fanfanė @ 2011 03 14, 13:02)
Geriau jau nebūčiau pataupius  biggrin.gif

nejaugi tiek primaise? blink.gif

O cia kaip suprantu kazkokios firmos kur padeda anketas uzpildyti? blush2.gif

As 3 kart per UCAS stoju, tai irgi viska pati pildziausi, tik laiko reikia prisest susikaupus ir nieko ten tokio sudetingo irnesakyk.gif

Man jau pradeda atsibost laukt, jau 8 sav po vieno interviu ir dar ats negavau blink.gif doh.gif
Atsakyti
-Astreja-, nea, nieko baisaus neprimaišė tik A ir B lygius kur mokykloj mokomės, taip gavosi, kad beveik viską A lygiu varau, ir visokias rusų, dailes.. bet ai, nei jiems kas pildė skambinau, nei universitetams rašiau, mano programai čia jokios įtakos neturi lai tik nesikabinėja smile.gif Pats pildydamas dar ir atsakomybę jauti, tokių žioplų klaidų nedarai, juk suklysi tai paties užpakalis ir kentės paskui biggrin.gif
Aha, tokios firmos nemokamai pildo tol, kol jų univerus renkiesi, o jie tikrai neblizgantys.
Oba, 3 kartai tai jau veteranė hihihi.gif Kur tiek stojai? Skirtingos studijų programos ar jau ir magistrą baigus?
Sulauksi irnesakyk.gif Šiais metais jie tikrai niekur neskuba arba juodai užkrauti prieš mokslo pabrangimą. Lyšną antrą atsakymą šiandien gavau.
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2011 03 14, 20:21)
-Astreja-, nea, nieko baisaus neprimaišė tik A ir B lygius kur mokykloj mokomės, taip gavosi, kad beveik viską A lygiu varau, ir visokias rusų, dailes.. bet ai, nei jiems kas pildė skambinau, nei universitetams rašiau, mano programai čia jokios įtakos neturi lai tik nesikabinėja smile.gif Pats pildydamas dar ir atsakomybę jauti, tokių žioplų klaidų nedarai, juk suklysi tai paties užpakalis ir kentės paskui biggrin.gif
Aha, tokios firmos nemokamai pildo tol, kol jų univerus renkiesi, o jie tikrai neblizgantys.
Oba, 3 kartai tai jau veteranė hihihi.gif Kur tiek stojai? Skirtingos studijų programos ar jau ir magistrą baigus?
Sulauksi irnesakyk.gif Šiais metais jie tikrai niekur neskuba arba juodai užkrauti prieš mokslo pabrangimą. Lyšną antrą atsakymą šiandien gavau.

ai, tai del tokiu tikrai nieko tokio kad sumaise irnesakyk.gif bet vistiek issivaizduoju kiek tai nervu kainavo doh.gif
Galvoju dabar kokia jom is to nauda? kogero kokias sutartis su uni sudaro ir is ten kazka gauna g.gif juk nebus taip visai be naudos g.gif

O as jau jo, veterane ir jauciuosi doh.gif lotuliukas.gif pirmas bandymas buvo i stomatologija (kur neistojau, nes nesuziurejau, kad jau per velu UKCAT testa issilaikyt) tada kad nesvaistyt laiko, nusprendziau kreipt studiju krypti. Tai 3 metus sesele mokiausi, o dabar bakalaura studijuoju ir vis apie stomatologija mintys neapleidzia, tai kaip ir paskutinis bandymas biggrin.gif bet kad jie niekaip neapsisprendzia doh.gif lotuliukas.gif

O koks antras ataskymas, is kur? vistiek smagu bent jau ziniu sulaukt (cia gal tik man laukianciai nesulaukianciai taip atrodo lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Astreja-: 14 kovo 2011 - 23:56
QUOTE(Fanfanė @ 2011 03 14, 20:53)
Būčiau kaip tu iš anksto pradėjus pildytis, tai tiek strioko nebūtų buvę biggrin.gif
Beje, šiandien offerį iš Aberdeeno gavau, bet nudžiugint tai nei trupučio nedžiugina, atvirkščiai biggrin.gif Viskas būtų ok, lengvai įvykdomos sąlygos, bet pasirinkau tokį specialybių mixą ir programa ta visai nebepatinka, o tėvai užsikirto, kad mokslas nemokamas ir viskas, ten reik važiuot, niekas jiems daugiau neįdomu.. Ot ir turėk bėdą biggrin.gif

O kokia programa ten? blush2.gif Žiūrėk tu man, gal dar tam pačiam universitete studijuosim biggrin.gif

Astreja, aš nežinau, ar tiesa tai, bet girdėjau, kad tos firmos iš univerų, su kuriais sudarytos sutartys, už kiekvieną naują studentą gauna kažkiek pinigų. Nes tie universitetai nelabai aukšto akademinio lygio, tai ir studentų nėra daug smile.gif
Atsakyti
-Astreja-, aš tai nesuprantu ko tuos medikus tiek tarkuoja, ne tik kad žmonės gauna informacijos daug daugiau ir sunkesnės nei kiti, bet ir įstot praktiškai neįmanoma, IELTSa vos ne maximumui išlaikyt reikia. pablūdo jie visai biggrin.gif Dėl atsakymų tai jau turėtų univerai atkust po truputį. O tas kurio interviu buvai irgi tyli?
Gavau iš Aberdeeno offerį turėt 12kl metinių pažymių vidurkį 8,5 smile.gif
Aurinija, media+visual culture+film. Mazai filmu zanru analizes, ko aš labiausiai noriu smile.gif O tu jau tikrai nusprendei rinktis Aberdeena?

Šiandien pagaliau išsiunčiau savo rašinį apie filmą, lauksiu žinių iš Warwicko clap.gif Rašiau rašiau ir žiūriu kad dar vieną atsakymą gavau - unsuccessful iš Sussexo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2011 03 15, 18:28)
Dėl atsakymų tai jau turėtų univerai atkust po truputį. O tas kurio interviu buvai irgi tyli?

tai vat kad tyli... isviso i 3 siunciau, tai vienas unsuccessful, nes predicted grades negalejau duot. I kita i 2 stomatologu kursus tam paciam uni stojau (viens 4 metai, kitas 5) i abu buvau interviu gavus, tai i viena ejau 17 sausio, o i kita 23 vasario ir dar nei is vieno ats negavau doh.gif

O tu saunuole kad jau ta rasini issiuntei thumbup.gif lauksim naujienu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Hey, o gal kas zino ar tikrai skotijoj mokslas bus mokamas? g.gif
Ir gal yra tokiu kuire jau D. britanijoj studijuoja, tai kaip ten su darbu? Imanoma rast koki puses etato, kad pasidengt gyvenimo islaidas?
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2011 03 15, 19:28)
Aurinija, media+visual culture+film. Mazai filmu zanru analizes, ko aš labiausiai noriu smile.gif O tu jau tikrai nusprendei rinktis Aberdeena?

Taip, jau apsisprendžiau smile.gif Turi daug minusų Aberdeen, bet užtat ir patį didžiausią pliusą - būtent ta programa, kurios labiausiai noriu, o ji tik Aberdeen tėra. Visur ispanų kalba yra su politikos mokslais, o čia su tarptautiniais santykiais, tai dėl to aš labai laiminga, nes svajonių kursas bigsmile.gif nors pagal savo rezultatus galėčiau ir į geresnį unį keliaut, bet jau renkuos šitą rolleyes.gif
Atsakyti
Aurinija, vadinas būsim kaimynės, aš irgi jau galutinai pasirinkau Aberdeen smile.gif ir išdidžiai užsifirminau smile.gif nors taip pat pagal savo rezultatus tikėjaus papulti kur geriau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Leila Morphia @ 2011 03 16, 09:49)
Ir gal yra tokiu kuire jau D. britanijoj studijuoja, tai kaip ten su darbu? Imanoma rast koki puses etato, kad pasidengt gyvenimo islaidas?

Na su darbu kogero kaip kur, as studijuoju Londone, tai dauguma bendrakursiu dirbo. Nes pilna pub'u, baru, restoranu ir tt. Nezinau ar pilnai gyvenimo islaidas padengtu, nes priklauso nuo to kur gyvensit- kokiam mieste, ar kambari nuomuotis norit, ar buta, taip pat kokiuose supermarketuose apsipirkinesit, kiek pramogaut noresit ir tt. Bet manau galima rasti balansa smile.gif

QUOTE(Aurinija @ 2011 03 16, 16:32)
Taip, jau apsisprendžiau smile.gif Turi daug minusų Aberdeen, bet užtat ir patį didžiausią pliusą - būtent ta programa, kurios labiausiai noriu, o ji tik Aberdeen tėra. Visur ispanų kalba yra su politikos mokslais, o čia su tarptautiniais santykiais, tai dėl to aš labai laiminga, nes svajonių kursas bigsmile.gif nors pagal savo rezultatus galėčiau ir į geresnį unį keliaut, bet jau renkuos šitą  rolleyes.gif

thumbup.gif manau svarbiausia kad programa patiktu, o universiteto lygis nebutinai atspindi studentu patirti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(menoware @ 2011 03 17, 00:02)
Aurinija, vadinas būsim kaimynės, aš irgi jau galutinai pasirinkau Aberdeen smile.gif ir išdidžiai užsifirminau smile.gif nors taip pat pagal savo rezultatus tikėjaus papulti kur geriau unsure.gif

Aš iš anglija.com tave fb pakviečiau, galėsim pasidalinti info rolleyes.gif

QUOTE(-Astreja- @ 2011 03 17, 10:46)

thumbup.gif  manau svarbiausia kad programa patiktu, o universiteto lygis nebutinai atspindi studentu patirti  wink.gif

Džiugu, kad yra daugiau taip manančių rolleyes.gif nes viena pažįstama tai vos ne kad užsipuolė, kad ką aš veiksiu tokiam užkampy biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, kada jūs pradėsit rinktis firm/insurance, kada rašysit dėl bendrikų? Pas mane jokio susigaudymo laike nerasta biggrin.gif

QUOTE(-Astreja- @ 2011 03 16, 00:24)
tai vat kad tyli... isviso i 3 siunciau, tai vienas unsuccessful, nes predicted grades negalejau duot.

O kodėl negali? Aš čia nematyčiau problemos hihihi.gif
Atsakyti