Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienio universitetai

Spėju stojantys į užsienį suskubs laikyt ieltso, labai jau geros sąlygos, vienu šūviu du zuikiai biggrin.gif Užtenka overall 6 balų, kad turėtum 97 balus vbe, jau 6,5 konvertuojasi į šimtuką. Nu pagaliau ir mūsų egzaminuotojai pripažįsta tarptautinius testus biggrin.gif
http://www.mokslas.l...u_egzaminai.pdf
Atsakyti
Dezinformacija paskelbiau biggrin.gif Bet tai kaip jie gali sugalvot užskaityt tarptautinį egzaminą Į LT stojantiems.. nei kas laiko juos, nei ką, 0 reikšmės įsakas.
Atsakyti
Sveiki, noreciau pasiteirauti gal kas per KAstu stoti bande? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2011 03 12, 00:17)
Dezinformacija paskelbiau biggrin.gif Bet tai kaip jie gali sugalvot užskaityt tarptautinį egzaminą Į LT stojantiems.. nei kas laiko juos, nei ką, 0 reikšmės įsakas.

Neveikia ta nuoroda. Gali plačiau apšviest? biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Leila Morphia @ 2011 03 12, 14:51)
Sveiki, noreciau pasiteirauti gal kas per KAstu stoti bande? 4u.gif

O stoti tai čia kaip? Dar tik anketas išsiuntimui universitetams užpildyt ar jau dokumentus stojimui į konkretų univerą? 2012 metais stosi? jiems reikia mokėt už visą pagalbą? Realiai tai meškos paslauga, nes jų puslapy yra tik keli įvardinti universitetai su kuriais jie sutartis sudarę. nesakau, kad jie super blogi, bet nieko itin įspūdingo ir nesitikėk. Jei 2012 stoji, turi marias laiko, gali pradėt ruoštis, domėtis universitetais ir pati sėkmingai viską pasidarysi.

QUOTE(Aurinija @ 2011 03 12, 21:07)
Neveikia ta nuoroda. Gali plačiau apšviest?  biggrin.gif  blush2.gif

Stojant į LT universitetus užskaito ieltsa kaip simtuka (na i tas formules kur skaiciuoja simtuka iraso). Bet bajeris tas, kad zmones stojantys i LT gi jokiu ieltsu, toefliu ar kitu užsienio k. egzų tai nelaiko lotuliukas.gif As taip laukiau tos reformos, o nieko jie čia nepadarė, stabdo ir toliau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2011 03 13, 13:27)
O stoti tai čia kaip? Dar tik anketas išsiuntimui universitetams užpildyt ar jau dokumentus stojimui į konkretų univerą? 2012 metais stosi? jiems reikia mokėt už visą pagalbą? Realiai tai meškos paslauga, nes jų puslapy yra tik keli įvardinti universitetai su kuriais jie sutartis sudarę. nesakau, kad jie super blogi, bet nieko itin įspūdingo ir nesitikėk. Jei 2012 stoji, turi marias laiko, gali pradėt ruoštis, domėtis universitetais ir pati sėkmingai viską pasidarysi.

Na viska padeda ir nemokamai g.gif na si rudeni jau ten viska tvarkysiuos. O kaip manot i kokius univerus (kiek gerus) galima taikyt su metiniu vidirkiu 12 klases lygiai 10 ir egzais virs 8o kai kurie virs 90?? g.gif

NEs galvoju ant kiek kartele keltis sau...
Atsakyti
A, nu bet čia tikrai nesąmonė kažkokia, jokios prasmės g.gif bet ką gi, pas mus juk dažnai viskas daroma ne taip, kaip turėtų.. doh.gif
Atsakyti
Leila Morphia, jeigu pildo nemokamai, abejoju ar iš vis leis tau UCAS'e įrašyt univerus, kurie nėra jų partneriai (kaip ir kalba.lt). Pati viską daryk, gi turi marias laiko, netingėk. Su tokiu vidurkiu ir egzais gali nelyst žemiau universitetų lentelės 50-tuko, nebent atsargai vieną žemesnį pasiimt.
Tik pažymiai tau nieko negarantuoja, ruošk stiprų motyvacinį. Aš pati stojau per kalba.lt, bet tik dėl to, kad man pačiai siųst būtų buvę brangiau, bet ir tai man jie sumaišė A ir B lygius rašydami doh.gif Ir daugiau tokių bajerių esu girdėjus, tik aš per daug nestresavau, vis tiek čia ne kokia studijų programa sumaišyta, galėčiau dėl tų lygių pasiaiškint. Tikrai ta UCAS anketa nėra kažkoks kosmosas, dabar gali užsiregistruot ir pati viską užsipildyt, o išsiųsi kada norėsi. Jei jau šitaip gerai mokaisi neturėtum abejot savo jėgom ar sugebėsi kažkokią anketėlę užpildyt kur klausia tavo vardo, pavardės ir motyvacijos mokytis biggrin.gif

Aurinija, tai aš sakau, nėra teisybės ir nebus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2011 03 13, 22:25)
. Aš pati stojau per kalba.lt, bet tik dėl to, kad man pačiai siųst būtų buvę brangiau

o del ko brangiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leila Morphia @ 2011 03 14, 02:23)
o del ko brangiau?  g.gif

Ten tokia akcija buvo, kad jei lankai kursus ieltsui, tai nemokamai užpildo. Man pačiai dar būtų tekę už ucas anketos siuntimą ~20svarų mokėt.
Geriau jau nebūčiau pataupius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2011 03 14, 14:02)
Ten tokia akcija buvo, kad jei lankai kursus ieltsui, tai nemokamai užpildo. Man pačiai dar būtų tekę už ucas anketos siuntimą ~20svarų mokėt.
Geriau jau nebūčiau pataupius  biggrin.gif

Bet svarbu viskas dabar ok, ar ne? biggrin.gif Mano pažįstamas siuntė per kalbą tai ir klaidą padarė jam pildant dėl finansinės paramos, tai turėjo bėdų, bet susitvarkė smile.gif Aš pati pildžiaus ucas, reikia atidumo, bt tikrai nesunku, tuo labiau pilna info internete, kaip pildyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurinija @ 2011 03 14, 21:34)
Bet svarbu viskas dabar ok, ar ne?  biggrin.gif Mano pažįstamas siuntė per kalbą tai ir klaidą padarė jam pildant dėl finansinės paramos, tai turėjo bėdų, bet susitvarkė  smile.gif  Aš pati pildžiaus ucas, reikia atidumo, bt tikrai nesunku, tuo labiau pilna info internete, kaip pildyt smile.gif

Būčiau kaip tu iš anksto pradėjus pildytis, tai tiek strioko nebūtų buvę biggrin.gif
Beje, šiandien offerį iš Aberdeeno gavau, bet nudžiugint tai nei trupučio nedžiugina, atvirkščiai biggrin.gif Viskas būtų ok, lengvai įvykdomos sąlygos, bet pasirinkau tokį specialybių mixą ir programa ta visai nebepatinka, o tėvai užsikirto, kad mokslas nemokamas ir viskas, ten reik važiuot, niekas jiems daugiau neįdomu.. Ot ir turėk bėdą biggrin.gif
Atsakyti