Aš kaip suprantu tai daug kas Aberdeene žada studijuot Bet va dėl darbo tai ir aš bijau, kad nerasiu. Jeigu tiek daug studentų, tai ir darbo vietų mažiau, o ir taip miestelis ne iš didžiausių palyginus su Edinburghu. tėvai rigi negalės už viską sumokėt, tai čia bet kokiu atveju darbo reikėtų ieškot. Kadangi žinau, kad į Aberdeena tikrai įstosiu, tai manau pasiimsiu jį kaip insurance, o firm imsiu tą, kurio sąlygos bus realiai įgyvendinamos Kol kas dar galvosiu dėl Leeds ir Newcastle, dėl Leeds pliusas tas, kad galėčiau pas krikšto tėvus gyvent, tai kaip ir pigiau išeitų
Turiu IELTS'o atsakymus: overall 7 Didelė šventė mano kieme
QUOTE(Fanfanė @ 2011 03 02, 17:53)
Sveikinuuu, šaunuolė!!!
Mergaitės,koks tikslus adresas anglija.com forumo?
http://www.anglija.com/forum/ toks ir yra
QUOTE(Fanfanė @ 2011 03 02, 16:53)
saunuole sveikinu
Dėkui merginos
O kaip manot, greitu metu siųsiu Warwickui tą rašinį kurio jie užsiprašė, tai dabar galvoju gal prirašyt ir savo ieltso rezultatą? Nežinau ar čia pliusas būtų, ar durnele palaikytų nesuprantančia ko jie nori iš manęs
O kaip manot, greitu metu siųsiu Warwickui tą rašinį kurio jie užsiprašė, tai dabar galvoju gal prirašyt ir savo ieltso rezultatą? Nežinau ar čia pliusas būtų, ar durnele palaikytų nesuprantančia ko jie nori iš manęs
QUOTE(Fanfanė @ 2011 03 03, 21:59)
Dėkui merginos
As ne prie paties rasinio irasyciau, bet ideciau atskira lapeli su 'just to let you know' arba prideciau sertifikato kopija (jei jau turi), nes kogero vistiek neuzilgo klaus
Ką tik iš Edinburgho unsuccessfulgavau. Pagal juos mano pazymiu vidurkis neatitinka minimumo, nors pas mane 9,2 yra, tai nelabai supratau, gal čia rimtai nedaug skaitosi? :/
Sodom, jau rašiau dėl to, kaip mes šitą problemą išsprendėm:
Aišku, aš nesu tikra, gal iš tiesų jų minimumas 10,1 jie motyvavo atmetimą (jau po to kai jiems laišką parašėm) tuo, kad nebuvo predicted grades, atsiprašė ir pasiūlė dar kartą svarstyt anketą. Pabandyk ir tu.
Dėkui, taip ir reiks padaryt
QUOTE(Fanfanė @ 2011 02 26, 21:36)
Mano draugei indentiška situacija buvo. Edinburgas ją atmetė ir parašė, kad jos lygis žemesnis už minimumą, nors jos 9,7 vidurkis, tai parašėm laišką, paaiškinom mūsų vertinimo sistemą, aiškiai pasakėm, kad jie čia žiaurią klaidą padarė, tada paprašė predicted grades ir pasakė kad anketą vėl (nors jau anketoj unsuccessful statusas) svarstys.
Aišku, aš nesu tikra, gal iš tiesų jų minimumas 10,1 jie motyvavo atmetimą (jau po to kai jiems laišką parašėm) tuo, kad nebuvo predicted grades, atsiprašė ir pasiūlė dar kartą svarstyt anketą. Pabandyk ir tu.
QUOTE(-Astreja- @ 2011 03 04, 13:57)
As ne prie paties rasinio irasyciau, bet ideciau atskira lapeli su 'just to let you know' arba prideciau sertifikato kopija (jei jau turi), nes kogero vistiek neuzilgo klaus
Dėkui, taip ir reiks padaryt