QUOTE(Fanfanė @ 2011 02 23, 15:51)
O ko tokiuose interviu klausia? Tik apie motyvaciją/patirtį?
istikruju gan idomu siti mini intervius, kiekvienas destytojas turi savo klausima, tai prasidejo su klausimu, kokios mano manymu vertybes yra reikalingos stomatologui. Ir kai atsakineji tada jie per tas 5 min gali dar konors priklausomai nuo atsakymo paklausti.
Antram dave nuotrauka (tokia lieva
) ir reikejo pirmoj dalyj ja apibudinti, kaip pasakojant kam nors kas jos nemato ir antroj dalyj pasakyt kodel mano manymu jie sito klausia stomatologijos studentu.
Trecias buvo kokia mano patirtis, kas mane vercia manyti kad as busiu gera stomatologe.
Ketvirtas buvo case study, mum dave ja 15 min pries interviu, galejom pasiruost, pasirasyt ir tada atsakyt. O ta case study buvo kad vaikui reikalingas kraujo perpylimas ir tevai nesutinka daryt perpylima- kokios su sita situacija susijusios problemos?
Ir paskutinis kuo as galiu prisideti prie stomatologijos instituto gyvenimo, ne akademiniu atzvilgiu (koki kiti interesai, kokia team player, kokiais papildomais uzsiemimais uzsiimu).
Juokingiausia kad net ta pacia eiga ir anakart gavau
Siaip mano nuomone apie mini intervius liuks
turi 4 sansus gera pirma ispudi palikt ir netaip nervuojiesi, nes tik su vienu zmogum kalbi, kuriu dauguma labai draugiski ir faini
ir teisingiau gaunas, nes nera aptarem ir sitam geriau davem- cia kiekvienas pazymi kaip kas ir viskas
Whatever you do always give 100% ... unless you are donating blood!